bradilko Posted November 24 Posted November 24 7 minutes ago, namenski said: raspravlja se, i to ozbiljnotm da li TV serije generisu kriminal medju omladinom narocito... niti se raspravlja ozbiljno niti serije generisu ali u opstoj "drustvenoj atmosferi" itekako "pomazu". omladinac pre 90-e se nije divio niti je to mnogo uticalo na njega ali danas uz sve medije, zivotna iskustva i sl bitange se predstavljaju kao uzor pa i serije daju mali doprinos
Hele Posted November 24 Posted November 24 46 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Meni ova riba kida kako glumi. Sa tom simpsons facom Plus je za Savoa.
klimt Posted November 24 Posted November 24 Meni sve smeta: Bandović, prosečan glumac, okružen hotentotima, pa šatro neka veličina, u večito istoj ulozi, njanjavi Mićanović što trese i trza glavom, pa isprekidano besedi "ko Đinđić", tu je i napaćena kosovska "Mati", njen sin ,"simpatičan mladić zapao u loše društvo" (znastveno-fantastični lik, svi članovi klana su bili stoka), Duću će si igra poglavnik lično, Koikoi kao Čeda, neurozna novinarka što puši (inače visprena i dobra u duši, ona me najviše nervira jer je jebeni, tupavi stereotip), ispade da je Beba bio čist ko beba (a ne pokvarenjak i manipulator), Zveki moron zaljubljen u jedinicu, Sergeju se ispunila želja da igra legionara (al ja nigde ne vidim Legiju, samo Sergeja u šarene čakšire, delovao je mnogo opasnije i odlučnije kad je pričao o pederu u roze gaćama), u saundtreku fali zicer "Ej svašta, svašta, ne voli me tašta, al me voli tast, tastu svaka čast"! Jedini ubedljivi su Timotijević kao Kum i Štukan, zato što se ne beče. Od famozne, svemoćne "jedinice" dobijam ospice. Naravno da DB vlada debilnim narodom. Pri kraju počeh da navijam da krimosi uteknu, jer su nosioci radnje i saspensa, plus na neki način ispadoše žrtve. U toj hijerarhiji: krimosi, "jedinica", DB, kojekakve "sive eminencije", fale na vrhu samo vanzemaljci ili Satana lično. Napetost je "noša level". Da nisam živeo u tom vremenu, ne bih se snašao kolko je konfuzno. Svi ti egzotični nadimci, numem ni da povatam ko je ko, a i zabole me. Obrni okreni, ostaće zauvek "Zorana su ubili njegovi"! Dosadno, groteskno i bizarno do bola. A možda ova "djeca", čitaj autori, i nisu krivi, samo je naša prošlost bizarna, bogami i sadašnjost a izgleda i budućnost! Jedino pozitivno u seriji... 4
hefaca Posted November 24 Posted November 24 Odlicna serija. Dobar i trenutak emitovanja. Sad sto je neko ocekivao da ce Kostunica i Seselj biti uhapseni u cetvrtoj epizodi, morace da saceka bar do veceras. A mozda jos par decenija... Na momente me jeza prolazila. Par srednjoskolaca koje znam odusevljen izvedbom, Ali realno pojma nemaju taj deo istorije
booyaka Posted November 24 Posted November 24 Sad da imaju muda i da prikažu doktora koji dolazi u intenzivnu negu da je dovrši. 2 1
Sludge Factory Posted November 24 Posted November 24 Sta je ovo? Cemu Zoran Djindjic (1952 - 2003) na kraju? Kakve ova serija ima veze sa njim, njegovim ubistvom, njegovim zivotom? Nista. 5
Vasilij Zajcev Posted November 24 Posted November 24 Jbg, imali su sansu da naprave dobru seriju ali avaj. 2
garcia Posted November 24 Posted November 24 A Danica je Brankica... how clever! da l će biti njen ljubavni slučaj sa telohraniteljem ili ne?
Vasilij Zajcev Posted November 24 Posted November 24 1 minute ago, Sludge Factory said: Sta je ovo? Cemu Zoran Djindjic (1952 - 2003) na kraju? Kakve ova serija ima veze sa njim, njegovim ubistvom, njegovim zivotom? Nista. Pa nekrofilija, da pojacaju poslednji utisak. 1
Vasilij Zajcev Posted November 24 Posted November 24 Jedina svetla tacka epizode Jocic. Ostalo sve smece.
Jimmy Kowalski Posted November 24 Posted November 24 18 minutes ago, booyaka said: Sad da imaju muda i da prikažu doktora koji dolazi u intenzivnu negu da je dovrši. To bi bio vrhunski potez da su uradili. No, krajnji utisak ostaje pozitivan, odlicna serija ispala. 2 1
garcia Posted November 24 Posted November 24 ono "samoubistvo" tasta mi je takva reminiscencija na Dadu Vujasinović, da je to jezivo. samo mi je ona bila asocijacija 😢 1
ragasto Posted November 24 Posted November 24 24 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Jbg, imali su sansu da naprave dobru seriju ali avaj. Ma, tu šansu su iskoristili skoro maksimalno, koliko god da je bila mala. Ovo je serija za udarni termin RTS1, i u skladu sa njihovom uređivačkom politikom ispalo je samo da su zagrebali po svim mogućim i nemogućim zaverama (čini mi se da je Dušan Mihajlović večeras u epizodi nosio značku Rotari kluba na reveru, kao što u Kraju dinastije Obrenović jedan od zaverenika nosi prsten sa Masonskim šestarom) i osim još jednog spomenika Službi smo dobili bar vađenje teme iz mrtvih. Više od toga je nerealno očekivati. Sve osim sudskog epiloga je đoka, u ovim okolnostima u 2024, neka se bar priča o događaju. Da je autorima bila namera da zamute, mogli su da zamute još ihahaj.
Кристофер Лумумбо Posted November 24 Posted November 24 Drago mi je sto sam batalio nakon 6. epizode pa seriju pratim preko ovog topika, ali moram prokomentariasti znacku rotari kluba - 😂 1
Recommended Posts