Jump to content
IGNORED

Sablja

Milosh76

Recommended Posts

Posted

da, đinđić je bio energičniji u glasu i nastupu, po strani što je važio za nasmejanog i vedrog čoveka a ovaj deluje da se bori sa depresijom. 
ali je zato analitičar pljunuti boža prelević.

Posted

Nadstrešnica + Sablja = tuga, teskoba, mučnina, bes!

Zemljo Srbijo...

• +1 6
Posted (edited)

Mislim da su se zajebali što su pustili Sablju...

Tačno može da se vidi geneza kako i zašto  je došlo do nadstrešnice, i da ljudi popizde još više

Edited by Filozof manijak
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, Filozof manijak said:

Mislim da su se zajebali što su pustili Sablju...

Tačno može da se vidi geneza kako i zašto  je došlo do nadstrešnice, i da ljudi popizde još više

Teško da najveći broj ljudi to povezuje. Ali i ja mislim da im puštanje Sablje ne ide u prilog. 

Posted
14 minutes ago, utilitarist said:

da, đinđić je bio energičniji u glasu i nastupu, po strani što je važio za nasmejanog i vedrog čoveka a ovaj deluje da se bori sa depresijom. 

Uhvatio sam pre neki dan Mićanovića na bg hronici, pričao je o seriji. Kaže da nisu ni hteli da idu na imitaciju. Ne bi me čudilo da su ga namerno napravili malo turobnijeg, kao najavu vremena koje sledi posle njegove smrti.

• +1 3
Posted

kakva klaustrofobija od epizode

:ziga:

• +1 2
Posted

Ko će dočekati sledeću. Ne sećam se kada sam poslednji put gledao neku seriju a da nije bindžovanje.

Posted

Kako ide emitovanje? Samo subotomo ili subotom i nedeljom?

Posted
26 minutes ago, utilitarist said:

vedrina pred smrt je bila hinjena, posebno sprdnja sa "učenjem da se vozi kamion".

nemam zamerki, osim da mi ne trebaju izmišljeni likovi pored punog kurasta autentičnih.

takođe ovo je maltene bugarska serija (odjavna špica govori), sa srpskim glumcima, koju je Srbija pomogla kao, je l te, stranu investiciju.

Posted
9 minutes ago, Arkadija said:

E ladno je sutra druga epizoda. Da nisi pitala mislio bih da je sledeće subote.

• Hvala 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Arkadija said:

Subotom i nedeljom.

Edit:

Nikodije brži.

Edited by klimt
  • Hvala 1
Posted
4 minutes ago, garcia said:

takođe ovo je maltene bugarska serija (odjavna špica govori), sa srpskim glumcima, koju je Srbija pomogla kao, je l te, stranu investiciju.

nema govora o tome. oba reditelja, scenaristi(jedan makedonac), glumci prvi i drugi red...

jeste jedna bugarka koproducent, više je u pitanju uplovljavanje™ u razne eu fondove

samo za tijanićev naslov "ako đinđić preživi srbija neće" kapa do poda

• +1 3
Posted

Gledam sad od pocetka, bolji je Micanovic u prvim scenama, oko petog oktobra, nego u onom posle. 

I da, moram opet da primetim, hoce li se nase serije/filmovi izleciti vise od ove bolesti zvane "kamera iz ruke" i to ove jadne sto, kao po nekom algoritmu, obigrava oko jedne tacke u elipsastim putanjama. Odlepicu. 

Posted
9 minutes ago, garcia said:

vedrina pred smrt je bila hinjena, posebno sprdnja sa "učenjem da se vozi kamion".

meni nije ubedljivo da je zbog opasnosti koja mu se nadvijala ili zbog bolova u nogi postao osoba gotovo neodlučnog glasa. ali neću da zakeram, u par navrata sličnost se pomaja i izvedba je mnooogo bolja od uliksovog điđnića. što je doduše uvredljivo da se poredi jer ono je jedna od najgorih gluma ikada.  

isto serija ni približno nema momente koji izgledaju beskrajno naivno, kao onaj kad 1 beba popović u usputnom razgovoru sa kolegama koštunicu bez trunke ironije zove "predsednik jugoslavije vojislav koštunica". :cool2:

Posted

E super mi je ovaj Beba Popović u Sablji, baš efektna rola. Ko je taj glumac? Nije mi poznat.