utilitarist Posted November 2 Posted November 2 da, đinđić je bio energičniji u glasu i nastupu, po strani što je važio za nasmejanog i vedrog čoveka a ovaj deluje da se bori sa depresijom. ali je zato analitičar pljunuti boža prelević.
klimt Posted November 2 Posted November 2 Nadstrešnica + Sablja = tuga, teskoba, mučnina, bes! Zemljo Srbijo... 6
Filozof manijak Posted November 2 Posted November 2 (edited) Mislim da su se zajebali što su pustili Sablju... Tačno može da se vidi geneza kako i zašto je došlo do nadstrešnice, i da ljudi popizde još više Edited November 2 by Filozof manijak 1
ragasto Posted November 2 Posted November 2 4 minutes ago, Filozof manijak said: Mislim da su se zajebali što su pustili Sablju... Tačno može da se vidi geneza kako i zašto je došlo do nadstrešnice, i da ljudi popizde još više Teško da najveći broj ljudi to povezuje. Ali i ja mislim da im puštanje Sablje ne ide u prilog.
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 14 minutes ago, utilitarist said: da, đinđić je bio energičniji u glasu i nastupu, po strani što je važio za nasmejanog i vedrog čoveka a ovaj deluje da se bori sa depresijom. ali je zato analitičar pljunuti boža prelević. Uhvatio sam pre neki dan Mićanovića na bg hronici, pričao je o seriji. Kaže da nisu ni hteli da idu na imitaciju. Ne bi me čudilo da su ga namerno napravili malo turobnijeg, kao najavu vremena koje sledi posle njegove smrti. 3
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 Ko će dočekati sledeću. Ne sećam se kada sam poslednji put gledao neku seriju a da nije bindžovanje.
Arkadija Posted November 2 Posted November 2 Kako ide emitovanje? Samo subotomo ili subotom i nedeljom?
garcia Posted November 2 Posted November 2 26 minutes ago, utilitarist said: da, đinđić je bio energičniji u glasu i nastupu, po strani što je važio za nasmejanog i vedrog čoveka a ovaj deluje da se bori sa depresijom. ali je zato analitičar pljunuti boža prelević. vedrina pred smrt je bila hinjena, posebno sprdnja sa "učenjem da se vozi kamion". nemam zamerki, osim da mi ne trebaju izmišljeni likovi pored punog kurasta autentičnih. takođe ovo je maltene bugarska serija (odjavna špica govori), sa srpskim glumcima, koju je Srbija pomogla kao, je l te, stranu investiciju.
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 9 minutes ago, Arkadija said: Kako ide emitovanje? Samo subotomo ili subotom i nedeljom? E ladno je sutra druga epizoda. Da nisi pitala mislio bih da je sledeće subote. 1
klimt Posted November 2 Posted November 2 (edited) 10 minutes ago, Arkadija said: Kako ide emitovanje? Samo subotomo ili subotom i nedeljom? Subotom i nedeljom. Edit: Nikodije brži. Edited November 2 by klimt 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2 Posted November 2 4 minutes ago, garcia said: takođe ovo je maltene bugarska serija (odjavna špica govori), sa srpskim glumcima, koju je Srbija pomogla kao, je l te, stranu investiciju. nema govora o tome. oba reditelja, scenaristi(jedan makedonac), glumci prvi i drugi red... jeste jedna bugarka koproducent, više je u pitanju uplovljavanje™ u razne eu fondove samo za tijanićev naslov "ako đinđić preživi srbija neće" kapa do poda 3
Sludge Factory Posted November 2 Posted November 2 Gledam sad od pocetka, bolji je Micanovic u prvim scenama, oko petog oktobra, nego u onom posle. I da, moram opet da primetim, hoce li se nase serije/filmovi izleciti vise od ove bolesti zvane "kamera iz ruke" i to ove jadne sto, kao po nekom algoritmu, obigrava oko jedne tacke u elipsastim putanjama. Odlepicu.
utilitarist Posted November 2 Posted November 2 9 minutes ago, garcia said: vedrina pred smrt je bila hinjena, posebno sprdnja sa "učenjem da se vozi kamion". meni nije ubedljivo da je zbog opasnosti koja mu se nadvijala ili zbog bolova u nogi postao osoba gotovo neodlučnog glasa. ali neću da zakeram, u par navrata sličnost se pomaja i izvedba je mnooogo bolja od uliksovog điđnića. što je doduše uvredljivo da se poredi jer ono je jedna od najgorih gluma ikada. isto serija ni približno nema momente koji izgledaju beskrajno naivno, kao onaj kad 1 beba popović u usputnom razgovoru sa kolegama koštunicu bez trunke ironije zove "predsednik jugoslavije vojislav koštunica".
Nikodije Posted November 2 Posted November 2 E super mi je ovaj Beba Popović u Sablji, baš efektna rola. Ko je taj glumac? Nije mi poznat.
Recommended Posts