Vasilij Zajcev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ne, izgleda ih ima osam. Hele, na kurcu se nosam što sam pogledao ovu, stani dok još možeš! Edited 2 hours ago by Vasilij Zajcev 3
smooth.Op Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A čekaj kako je Mrav našao Borisa? Ispalo je da mu je Žarko rekao da mu se preda. A ko je onda organizovao da se počisti Mrav? Tu sam nešto pogubio...
Zabalujev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valjda tast Žare, a Borisu naredio da ćuti i ne mrda. E baš ga usraše sa ovim na kraju šeste epizode. Previše devijacije od stvarnosti. Spoiler I ubiše mi omiljenog lika.
Vasilij Zajcev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Spoiler alert: u 7. će Bandović imati mexican stanoff sa tastom koji drži svoju ćerku levom i iglu sa hemoterapijom u desnoj ruci na njenom vratu...ipak posle iznenadno munjevitog poteza ovog naizgled punačkog inspektora, The Infamous Žarko će biti razoružan i prisiljen da oda tajnu lokaciju DB-ovog Teleportera, kroz koji će inspektor otputovati na Ibarsku magistralu i istim tim telom zaustaviti kamion-tenk. Vuk Drašković će postati predsednik SRJ, a Đinđić nebitan opozicioni lider na ivici cenzusa. Ovaj deo ide u 8. epizodi, naravno. 2
Vasilij Zajcev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, smooth.Op said: A čekaj kako je Mrav našao Borisa? Ispalo je da mu je Žarko rekao da mu se preda. A ko je onda organizovao da se počisti Mrav? Tu sam nešto pogubio... Ti si brate još uvek neoženjen, to se vidi iz aviona, ili ti je tast umro pre ženidbe. 1
Hele Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ne, izgleda ih ima osam. Hele, na kurcu se nosam što sam pogledao ovu, stani dok još možeš! Losa po kvalitetu ili su ubacili nesto da spinuju sta se stvarno desilo?
Vasilij Zajcev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Hele said: Losa po kvalitetu ili su ubacili nesto da spinuju sta se stvarno desilo? Brt, pogledaćeš realno... ubacili su. Ne znam šta je motiv ali sumnjam na spin. Reditelj promenio dilera posle pet epizoda, tako izgleda, a jebe se sa scenaristom. Eto, tako mi deluje. 1
smooth.Op Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Ti si brate još uvek neoženjen, to se vidi iz aviona, ili ti je tast umro pre ženidbe. Pitaću ja svog tasta ipak, niste ni vi skapirali 🤣 1
Vasilij Zajcev Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, smooth.Op said: Pitaću ja svog tasta ipak, niste ni vi skapirali 🤣 Ne pričaj sa njim, nabodi gaaa.. Ne postoji dobronameran tast. To je mit. Kao jeti ili čudovište iz Loh Nesa. Svi su kao nešto čuli, videli, ali nema dokaza.. 3
harper lee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Scenaristi su ocigledno racunali da dogadjaji za vreme "Sablje" nisu dovoljno inspirativni pa su radnji dodali i ceo jedan holivudski triler B produkcije, po sistemu dva u jedan.
Hele Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Milošica said: Jeste ovo poslednja nego sam ja nepismeni moron. Nisi, ja sam mislio da je veceras poslednja epizoda serije, ali sad mogu da se vadim da sam mislio poslednja koja je emitovana xD Sve si dobro, shvatio, opusti se xD
Hele Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Ovi idu putem kojim je i House of Cards. Ko da je neko reagovao na sred snimanja 🤔 U sledecoj epizodi se otkriva da su vanzemaljci krivi za sve.
Recommended Posts