Jump to content

Featured Replies

E da, mumlanje jeste problem u Sablji, više puta sam morao da vraćam i pokušam da razaznam šta neki od likova govore. 

• Replies 454
  • Views 17.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Bagzi je inače tvrdio da je Spasojević bio Šešeljev izvor "Laufer". Jedna od poslednjih informacija koje je tabloidima dostavio taj famozni izvor je bila da je "Đinđić meta slobodnog strelca" (po naru

• da bi se lakse reklo kriv je duh vremena i nuzno ali bezlicno korumpiran sistem. tast. i djindjic jer je predao heroje.  nijedna ideoloska recenica nije data djindjicu da parira toj tastovoj

• no shit. tast ne postoji. tu je samo radi mistifikacije i razvodnjavanja istorijske krivice. sablja nije homeland nego istorijski događaj. naravno da je dramatizacija ideologizovana u korist

Posted Images

Trepuju

17 minutes ago, booyaka said:

Previše smo emotivno involvirani da bi nam serija bila potaman, nije oštra dovoljno. Autori serije su mlađi ljudi i nemaju taj problem.

autori serije imaju problem rts-a, naravno

Jel su ovo aca tomic i gradimir nalic izasli o vojtile pre nego sto je djindjic usao kod njega?

Isti Dragi Aco..

Izašao raskopčan nakon što su ćutali i razumeli se.

Ma daaaj! Sablja, al kurac.

:laugh:

Pakao..

Jebiga. Dugo su i izdržali.

Kakva je poslednja epizoda? Da gledam sad, iako imam daleko preca posla ili mogu i da preskocim pa odgledam kad stignem?

Edited by Hele

Čekaj, ovo je poslednja?

@Hele

Gledaj obavezno. 

Edited by Sludge Factory

1 minute ago, Milošica said:

Čekaj, ovo je poslednja?

Jos 2 sledeci vikend

Just now, Hele said:

Kakva je poslednja epizoda? Da gledam sad, iako imam daleko preca posla ili nije mogu i da preskocim pa odgledam kad stignem?

Gledaj odmah.

Meni je ovo ok, da se zagrebe koliko može po temi koja je prilično zaboravljena i vremenom iskrivljena. Pa ko je zainteresovan za dodatnu nastavu, eto mu i zapisnika sa suđenja.