Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Hoce li Zoran Zivkovic kukati i sto je Tarantino u bioskopu roknuo Hitlera? Ok, ovo je drugaciji tip serije i ne bi mozda bilo ok da se izmislja u tolikoj meri kao sa Hitlerom, ali ovde su samo malo ukrasili. Sustinski to je ta prica i to su ti ljudi. Ne znam kome je to nacinjena nepravda? I jos kuka na to kako su predstavili Djindica. Iskreno, mogli su i mnogo gore i da pokazuju njegovu direktnu umesanost u mnogo sta. Ne kazem da su trebali, ali mogli su. Djindjic je prilicno pozitivan lik u seriji, on je hteo, nije mu se dalo. Malo verovatno smuseniji i naivniji nego u realnosti, ali to je sitna stvar koja nije ni vredna pomena. U svakom slucaju, mislim da je serija kao serija ok, drzi paznju i zanimljiva je, mislim da bi bila ok i nekome ko ni ne zna gde je Srbija i ko je Djindjic, sto je poenta igrane serije, a ne da bude dokumentarni program. Ne vidim da se vrsi neka agenda kroz seriju i da je Djindjic nesto ocrnjen i da je sve sa namerom uradjeno. Edited 10 hours ago by Hele 2
Hele Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Takodje, serija se bukvalno zove Sablja, a neprestano se kuka kako ima malo Zorana u seriji. Pa ne zove se serija ,,Zoran Djindjic". Mogli su i da ga ne stave u seriji i da se radnja odvija iskljucivo posle ubistva.
Vasilij Zajcev Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 40 minutes ago, Hamlet Strašni said: A kako mu je stranka uvalila Veruoviće i Gezu? A da se nisi ti malo zaleteo u to propitivanje, strašni? Rekoh da ne znam ko je lik. Pristojno bi bilo da kažeš ko je Živković, još pristojnije da elaboriraš malo, možda i izneseš neki stav, a ne da propituješ.. Jasno mi je da želiš da braniš stranku i to mi je sve korektno. Ja nisam ni bio njen član već sudim s polja, po onome što sam video i čuo.. Za nas su ti likovi došli sa njim, pretpostavka je iz stranke.
Hamlet Strašni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 minutes ago, Vasilij Zajcev said: A da se nisi ti malo zaleteo u to propitivanje, strašni? Rekoh da ne znam ko je lik. Pristojno bi bilo da kažeš ko je Živković, još pristojnije da elaboriraš malo, možda i izneseš neki stav, a ne da propituješ.. Jasno mi je da želiš da braniš stranku i to mi je sve korektno. Ja nisam ni bio njen član već sudim s polja, po onome što sam video i čuo.. Za nas su ti likovi došli sa njim, pretpostavka je iz stranke. Значи не знаш да су дошли из странке него си то лупио. Ок. Потпуно небитно даље за причу ко је Дејан Живковић. Може да се каже да браним странку од неистинитих чињеница. Странка му наметнула Веруовиће, на изборима за телохранитеља на Извршном одбору. Наступаш као да си 97 седео са Ђинђићем...
Vasilij Zajcev Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Rekoh ti da smanjiš doživljaj, uključujući i mog nastupa, a možeš da pročitaš ponovo i ovo za pristojnost.. Tog Veruovića je posle uhlebio Tomica Milosavljević, u Privrednoj komori Srbije, pa Vuk Jeremić u MIPu. Kao što je Bijelića uhlebio Đilas, prvo u neko telo oko Evropskog prvenstva u košarci pa posle kao gradskog menadžera. Da nisu odjednom od burgije i pajsera postali menadžeri ili su klasični primeri stranačkog zapošljavanja. Edited 9 hours ago by Vasilij Zajcev
Hamlet Strašni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Rekoh ti da smanjiš doživljaj, uključujući i mog nastupa, a možeš i da pročitaš ponovo i ovo za pristojnost.. Tog Veruovića je posle uhlebio Tomica Milosavljević, u Privrednoj komori Srbije, pa Vuk Jeremić u MIPu. Kao što je Bijelića uhlebio Đilas, prvo u neko telo oko Evropskog prvenstva u košarci pa posle kao gradskog menadžera. Da nisu odjednom od burgije i pajsera postali menadžeri ili su klasični primeri stranačkog zapošljavanja. Просто ћу се расплакати што сам непристојан према теби који си утелотворење ароганције и наступаш као да си свезнајући приповедач у књизи наших живота. То што су их после запошљавали да би их смирили нема везе са начином на који су дошли на места на која су дошли. При томе Бијелић је Ђиласу био дои недавно десна рука.
Vasilij Zajcev Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa dobro, nisi ti ni prvi ni poslednji stranački aparatčik kome je nepristojni kerberaj na nekom internet forumu krajnji domet. Ljubomoran, sitan, to jest sa najvišom dohvatnom tačkom gorepomenutih nogavica.. Osnove psihologije nas uče da čovek u drugima prvenstveno prepoznaje sopstvene mane. Kada se jednom mentalno osposobite da se odreknete sopstvene arogancije, možda će DS i dobiti neku novu šansu kod nas glasača. 1
vladavsnarod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 14. 11. 2024. at 0:34, Кристофер Лумумбо said: taj krimi klinja je djura mutavi Mene to buni... Zar nije sa njima na vikendici u trenutku akcije hapšenja bio Bagzi?
pantelia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ali koliko je odvratna (u seriji) Jasna Djuricic, kuku meni
Кристофер Лумумбо Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, vladavsnarod said: Mene to buni... Zar nije sa njima na vikendici u trenutku akcije hapšenja bio Bagzi? Da, bio je bagzi.
Filozof manijak Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ja se nešto sećam da je Bagzi bio taj koji je otkucao policiji lokaciju vikendice, ili nešto konfabuliram?
morgana Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 9 hours ago, vracharac said: Izudin Bajrovic je dobar glumac, a za Jovicu S se secam da je izgovorio novinarima dve recenice 1995 kad je oslobadjao valjda plave slemove koje je Mladic vezao za mostove ili francuske pilote. Tesko da bilo ko moze reci da li ga je dobro ili lose skinuo stanisic sudeci po biografiji ne moze imati onakav akcenat ali bajrovic inace jeste glumcina ... serija je naravno nekad soft nekad manje soft revizija istorije, uz ekran me drzi samo predznanje Edited 5 hours ago by morgana 1
booyaka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Previše smo emotivno involvirani da bi nam serija bila potaman, nije oštra dovoljno. Autori serije su mlađi ljudi i nemaju taj problem.
ragasto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, booyaka said: Previše smo emotivno involvirani da bi nam serija bila potaman, nije oštra dovoljno. Autori serije su mlađi ljudi i nemaju taj problem. Jedina oštrina kojom bismo bili zadovoljni bi bila sudska, a toga za sada nema. Neka bar bude serija, od mlađih autora. Zemunski klan je eksplicitno prikazan kao krvoločan, neka do kraja serije skinu i patriotsku masku JSOa, i biću zadovoljan. Više od toga verovatno ni ne treba očekivati od igrane serije koja se emituje na RTSu u 2024. Još jednom, nadam se da ćemo dobiti i seriju o suđenju. Biće to malo problem glumcima koji mumlaju, ali valjda će se snaći. Večeras se pojavljuje Koštunica. 1
Zabalujev Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svako ima svoj doživljaj tih vremena, nemoguće je napraviti seriju koja će sve zadovoljiti.
Recommended Posts