November 10, 2024Nov 10 Druge dve epizode u MAX aplikaciji od ponedeljka, i tako nakon svakog vikenda.
November 10, 2024Nov 10 Author 4 minutes ago, Vasilij Zajcev said: Da, ima i treća preko eona ali sam van Srbije, gde mi ne radi.. Lagano, tnx. Nema treca na EONu jos uvek...
November 10, 2024Nov 10 9 minutes ago, Milosh76 said: Nema treca na EONu jos uvek... Odes na premotavanje i gledas u terminu od sinoc..
November 10, 2024Nov 10 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zašto Sablja nema svoju temu Јако често противници домаће продукције , на челу са духовним љотићевцима који чак и промишљају сопствену стварност на енглеском, мисле да нисмо у стању да се такмичимо са англо-америчком продукцијом. И то је њихова запечатирана стварност, за вјек и вјеков. Кад се појави нешто ново и добро, ако не могу да то исмеју, онда - напросто игноришу.
November 10, 2024Nov 10 Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad?
November 10, 2024Nov 10 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad? Imaš na HBO Max. Možeš i da skineš sa balkandownload dot org.
November 10, 2024Nov 10 Ovaj hrvatski glumac uopste nije uspeo da sakrije akcenat. To mi je jedina zamerka na kasting uz Ruzicu Djindjic. A nije ni slican Spasojevicu pa da je bas morao on u fazonu jbg to se ne propusta kad je tolika slicnost. Ne znam sto nije uzet jednostavno nas glumac.
November 10, 2024Nov 10 Author 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad? SBB video klub ili HBO MAX.
November 10, 2024Nov 10 14 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Hoće li biti negde da se nadoknadi, propustio sam prve 2 epizode, a ne mogu da vratim toliko unazad? Једна од опција за другу епизоду, на апликацији РТС планета вратиш се у репризни термин: субота (јуче) , 16:00. А за прву епизоду можда нећеш тако успети јер је репризни термин била недеља, 3. новембар.
November 10, 2024Nov 10 Ma ima na RTS planeti deo sa serijama, udje se u seriju Sablja i sve 4 epizode su tu, evo ja sad gledam cetvrtu na planeti. Edited November 10, 2024Nov 10 by Hele
November 11, 2024Nov 11 Nastavljam da botujem za hrvatski Skam bez obzira što niko ne gleda, a trebalo bi Od ove treće epizode počinje prava stvar, sad je čitava ekipa tu. Deluje da je kulturološki izvrsno prilagođeno, to mi je bila najveća strepnja. I neki likovi (Nora ) deluju da bi mogli biti bolji nego u originalu. Lakše bi bilo da može da se bindžuje, ali dobro, čekamo sledeću nedelju veče.