Jump to content

Featured Replies

Posted

Dugoočekivana domaća serija "Sablja" koja govori o ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića imaće premijeru u ponedeljak 4. novembra na Max striming platformi, kada u ponudu dolaze prve dve od ukupno osam jednočasovnih epizoda.

„Sablja“ je nastala u produkciji RTS-a, This and That Productions-a i Agitprop-a. Serija koja je privukla ogromnu pažnju u čitavom regionu, osvojila nagrade u Kanu i Brnu, imala premijeru u Beogradu, Sarajevu i Leskovcu, stiže i od subote, 2. novembra, svakog vikenda na Prvom programu RTS-a u 20 časova.

Edited by Milosh76

• 3 weeks later...
  • Replies 454
  • Views 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Bagzi je inače tvrdio da je Spasojević bio Šešeljev izvor "Laufer". Jedna od poslednjih informacija koje je tabloidima dostavio taj famozni izvor je bila da je "Đinđić meta slobodnog strelca" (po naru

• da bi se lakse reklo kriv je duh vremena i nuzno ali bezlicno korumpiran sistem. tast. i djindjic jer je predao heroje.  nijedna ideoloska recenica nije data djindjicu da parira toj tastovoj

• no shit. tast ne postoji. tu je samo radi mistifikacije i razvodnjavanja istorijske krivice. sablja nije homeland nego istorijski događaj. naravno da je dramatizacija ideologizovana u korist

Posted Images

Gledam Sablju 5 minuta, uleteo sam sad, slucajno, i muka mi je. Boze, kakav osecaj. 

• Author

Debili pustili Sablju na RTS! Nisu mogli da sacekaju makar drzavni dan zalosti da prodje?

Stoka smrdljiva!

A sto da ne puste? Nije komedija u pitanju..

• Author

Ali jeste zabavni program...cak i po srpskom zakonu to ne sme da se radi. Puste koncert ozbiljne muzike ili nesto slicno,

Nije zabavni, nego dramski program..

• Author

Ok... posto je dramaticna situacija, treba da bude dramskog programa sa elementima trilera, politike, ubistva i slicno.

U Sablji nema ništa zabavno,,baš ništa. . Meni je prilično mučno dok gledam sve ovo. 

• Author

I meni je mucno, zato i ne gledam

Dragan Mićanović JESTE Đinđić :hail:

Uh, jbt, ovo me baš sada dotuklo

Ovo mi je tako vratilo traume iz detinjstva. 

Bukvalno su me vratili u taj period. Osecam teskobu dok gledam.

Dobra epizoda, nema suvisnih elemenata. Brutalno, kako sve to i jeste bilo.

Odlična prva epizoda.

18 minutes ago, garcia said:

Dragan Mićanović JESTE Đinđić :hail:

Meni se nesto bas i nije dojmio u ovih par scena. Previse lezernosti i smejuljenja u nastupu, nije bas to tako bilotm, ali aj sad.