Jump to content
IGNORED

Sablja

Milosh76

Recommended Posts

Posted (edited)

Dugoočekivana domaća serija "Sablja" koja govori o ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića imaće premijeru u ponedeljak 4. novembra na Max striming platformi, kada u ponudu dolaze prve dve od ukupno osam jednočasovnih epizoda.

„Sablja“ je nastala u produkciji RTS-a, This and That Productions-a i Agitprop-a. Serija koja je privukla ogromnu pažnju u čitavom regionu, osvojila nagrade u Kanu i Brnu, imala premijeru u Beogradu, Sarajevu i Leskovcu, stiže i od subote, 2. novembra, svakog vikenda na Prvom programu RTS-a u 20 časova.

Edited by Milosh76
  • +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

Gledam Sablju 5 minuta, uleteo sam sad, slucajno, i muka mi je. Boze, kakav osecaj. 

• +1 5
Posted

Debili pustili Sablju na RTS! Nisu mogli da sacekaju makar drzavni dan zalosti da prodje?

Stoka smrdljiva!

• -1 1
Posted

A sto da ne puste? Nije komedija u pitanju..

• +1 2
Posted

Ali jeste zabavni program...cak i po srpskom zakonu to ne sme da se radi. Puste koncert ozbiljne muzike ili nesto slicno,

Posted

Nije zabavni, nego dramski program..

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Ok... posto je dramaticna situacija, treba da bude dramskog programa sa elementima trilera, politike, ubistva i slicno.

Posted

U Sablji nema ništa zabavno,,baš ništa. . Meni je prilično mučno dok gledam sve ovo. 

• +1 5
Posted

I meni je mucno, zato i ne gledam

• +1 1
Posted

Dragan Mićanović JESTE Đinđić :hail:

• +1 1
Posted

Uh, jbt, ovo me baš sada dotuklo

• +1 1
Posted

Ovo mi je tako vratilo traume iz detinjstva. 

• +1 2
Posted

Bukvalno su me vratili u taj period. Osecam teskobu dok gledam.

Dobra epizoda, nema suvisnih elemenata. Brutalno, kako sve to i jeste bilo.

• +1 5
Posted

Odlična prva epizoda.

• +1 3
Posted
18 minutes ago, garcia said:

Dragan Mićanović JESTE Đinđić :hail:

Meni se nesto bas i nije dojmio u ovih par scena. Previse lezernosti i smejuljenja u nastupu, nije bas to tako bilotm, ali aj sad. 

• +1 1