Milosh76 Posted October 17 Posted October 17 (edited) Dugoočekivana domaća serija "Sablja" koja govori o ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića imaće premijeru u ponedeljak 4. novembra na Max striming platformi, kada u ponudu dolaze prve dve od ukupno osam jednočasovnih epizoda. „Sablja“ je nastala u produkciji RTS-a, This and That Productions-a i Agitprop-a. Serija koja je privukla ogromnu pažnju u čitavom regionu, osvojila nagrade u Kanu i Brnu, imala premijeru u Beogradu, Sarajevu i Leskovcu, stiže i od subote, 2. novembra, svakog vikenda na Prvom programu RTS-a u 20 časova. Edited October 17 by Milosh76 1
Sludge Factory Posted November 2 Posted November 2 Gledam Sablju 5 minuta, uleteo sam sad, slucajno, i muka mi je. Boze, kakav osecaj. 5
Milosh76 Posted November 2 Author Posted November 2 Debili pustili Sablju na RTS! Nisu mogli da sacekaju makar drzavni dan zalosti da prodje? Stoka smrdljiva! 1
Milosh76 Posted November 2 Author Posted November 2 Ali jeste zabavni program...cak i po srpskom zakonu to ne sme da se radi. Puste koncert ozbiljne muzike ili nesto slicno,
Milosh76 Posted November 2 Author Posted November 2 Ok... posto je dramaticna situacija, treba da bude dramskog programa sa elementima trilera, politike, ubistva i slicno.
Arkadija Posted November 2 Posted November 2 U Sablji nema ništa zabavno,,baš ništa. . Meni je prilično mučno dok gledam sve ovo. 5
Stela Posted November 2 Posted November 2 Bukvalno su me vratili u taj period. Osecam teskobu dok gledam. Dobra epizoda, nema suvisnih elemenata. Brutalno, kako sve to i jeste bilo. 5
Sludge Factory Posted November 2 Posted November 2 18 minutes ago, garcia said: Dragan Mićanović JESTE Đinđić Meni se nesto bas i nije dojmio u ovih par scena. Previse lezernosti i smejuljenja u nastupu, nije bas to tako bilotm, ali aj sad. 1
Recommended Posts