wayfaring stranger Posted Sunday at 10:09 Posted Sunday at 10:09 Najproduktivnija country scena nakon Amerike je u Norveskoj. Bilo nekada, ne znam da li je jos uvek. Ovo nije country, ne znam ni koliko je za ovaj topic, vise za Pop Represija topic, no album je remek delo. Ko bolje poznaje depresiju od Skandinavaca? Ai Phoenix, St. Thomas, Midnight Choir, Madrugada, Paal Flaata...... i naravno Washington. 1
vladavsnarod Posted Sunday at 14:35 Posted Sunday at 14:35 4 hours ago, wayfaring stranger said: Pop Represija Dobro ime za cover bend
Seabass Posted Sunday at 17:34 Posted Sunday at 17:34 Flatpicking je super ali da dodam i thumbikere ako se niko nece ljutiti... Dva velikana americke muzike, Chet Atkins i Jerry Reed Jerry's Breakdown: Originalno mislim da su All I Ever Need Is You napisali Sonny&Cher, fenomenalna pjesma. Ima na YT i Ray Charles live verziju koja otkida. 1
Peter Fan Posted Sunday at 20:46 Author Posted Sunday at 20:46 10 hours ago, wayfaring stranger said: Najproduktivnija country scena nakon Amerike je u Norveskoj. Ovo nisam znao. Znam da ima neka svedjanka sto ima neki vlog iz Nashvilla i za ova dva djevojcurka iz Svedske: 1
Peter Fan Posted Tuesday at 13:29 Author Posted Tuesday at 13:29 I ova bi mogla na Covers, ali neka je ovdje:
Eleniko Posted Tuesday at 14:38 Posted Tuesday at 14:38 ne bi se zakleo u norveški country pored živih i zdravih šveđana. ne radi se samo o first kit aid nego o čitavoj subkulturi koja se zove raggare koja je formirana oko retro muzike od prvenstveno rokabilija do delom i kantrija, pripadnici imaju svoja mesta i klubove i svoje rituale pre svega vezane za američke 50s automobile koji su restaurirani u savršenstva na drumu, vikendima su švedski putevi, naročito oni manji, provincijski, puni ovih živopisnih likova i njihovih automobila i motora. 2
Seabass Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovu stvar sam prvi put cuo prije vise od 30, mozda 35 godina i to na albumu Bedtime For Democracy od Dead Kennedys, nisam imao pojma da je cover.
Recommended Posts