Jump to content
IGNORED

Hronologija bescasca

cedo

Recommended Posts

Posted

vlast drzi pokaznu za beograd

dovozi policiju iz bosne

tesko vama

bicete pregazeni kada ljudi odluce da krenu

Posted

i sa druge strane

deda kaze

tuzno i zalosno je ovo, ali sta cemo, ovo je srbija, trenutno

Posted

da, nezamislivo je bilo

ali, strah je promenio stranu, jos od slavije

Posted

ni u kovacicu, gde ljudi gledaju svoja posla vise ne moze da dodje

kakvo je ovo ponizavanje poiicije sve ove dane, majku mu jebem bolesnu

a sve da bi se pravio vazan pred kamerama, ponizavajuci ljude i praveci se sef

Posted (edited)

poznajem kovacicu jer sam godinu dana zivela u njoj. otisao u kucu martina jonasa. besramno! on je olicenje svega, bas svega suprotnog jonasevom dozivljaju sveta i nacinu zivota, sponi coveka i zemlje, teskom zivotu ljudi koji su sa zemljom srasli, skromnosti, svedenosti u potezima olovke i u zivotu.

dobro nije otisao kod halupove, jer 8. mart.

gad, strokavi gad!

poz

Edited by le petit nicolas
  • Hvala 2
Posted

8 mart 

sava centar juce i briga o zenama

Tomislav Ž. Nikolić je sa grupom manijaka pokušao da siluje učenicu Medicinske škole, Milicu Kostić.

Spašavajući se od manijaka, Milica je skočila sa 11. sprata.

Milici je Zdravko Čolić posvetio pesmu “Ona spava”.

Tomislavu Ž. Nikoliću je, po izlaska iz zatvora, SNS obezbedio mesto na izbornoj listi.

n55AGZ2.png

Novi Sad je danas dao odgovor

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/pokazimo-zenomrscu-iz-petrovaradina-sta-znamo-skupstina-novog-sada-gadjana-jajima-foto/

Građani su se danas okupili u kampusu kako bi obeležili Međunarodni dan žena. Okupljeni su nakon šetnje došli do Skupštine grada, koju su potom gađali jajima, prenosi 021.

Okupljanje je počelo u 11.30 časova, na poziv studentkinja Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Studentkinja u blokadi čestitala je svojoj majci, koja je došla u kampus da zajedno obeleže Dan žena, 8. mart.

„Pozdrav za moju majku koja uvek podržava moju građansku neposlušnost“, rekla je ona.

U 11.52h počelo je održavanje pošte za nastradale u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu.

Studenti i građani su nakon 20 minuta stigli ispred Skupštine grada.

Ne želim da živim u društvu gde se ministrima tolerišu gnusne i mizogine izjave. Ne želim da moje koleginice strepe kada ih profesori zovu na privatne razgovore u kancelariji. Ne želim da mi govore da je vršnjačko nasilje mladalačka ljubav. Ne želim da žena ženu bude vuk. Nije tako, možemo videti da nije tako. Ne želim da se plašim mraka i da se vraćam kući s ključevima u ruci. Želim i cvet i revoluciju. Želim da pokažemo ženomrscu iz Petrovaradina šta to tačno žene znaju da rade sa jajima“, rekla je studentkinja ispred Skupštine.

viber_image_2025-03-08_13-10-34-.jpg

Posted (edited)

Ko je ova upecatljiva i recita gospodjica sto se grudva sa Sarovicem?

Kakva Srbija u Pionirskom parku, pokazna vezba. Tup do tupljeg. A takav polusvet se gnusa radnih, vrednih, pametnijih, obrazovanijih, svih onih pred kojima se osecaju inferirorno. Bolest srpskog drustva skoncentrisana u jednom parku

Edit:

Teo sam komentarisem Sarovicev live, neam pojma kako zavrsi post ovde. Nek prebaci neka dobra dusa tamo gde treba

Edited by MeanM@
  • +1 2