March 6, 20251 yr Author Beograd, 6. mart 2025. godine (Drugi deo) "Danas su, u večernjim satima, počele da stižu prve grupe “studenata” sa šatorima iz cele Srbije. Zaustavili su se ispred Predsedništva, gde će im domaćin, kako je obećao, peći palačinke i spremati razne druge đakonije. Kad sam počeo da ih snimam otkrio sam da su jako stidljivi i sramežljivi. Mnogi od njih navlačili su jakne i kapuljače na glavu kao da se nečeg stide". Dragoljub Zamurović
March 7, 20251 yr Author hvala @arheolog1981 Ovaj skroz desno mi komšija na 200m u Rumi. Njegovom stricu sam venčani kum. Mali oportunista, pričala mu mama na slavi još u decembru kako gostuje po TV i hoće da studira, nije za proteste. I kao jure ga i Vučićevi i studenti... al neće nikome. Eto ipak hoće... money was good izgleda A ove dve su sudentkinje sa Sirmijuma 🤣 i bonus Edited March 7, 20251 yr by cedo
March 7, 20251 yr Author hvala @slepa živana uče u video čestitki a već danas u vašem parku studentkinja anđelija ovo je, ako sam dobro razumela tviter zajednicu, devojka od marjana rističevića... možda i on svrati sve organizuje za sendvic i vinjak Edited March 7, 20251 yr by cedo
March 7, 20251 yr Author 20 hours ago, cedo said: svo ovo vreme su to iste bitange nema njih mnogo Edited March 7, 20251 yr by cedo
March 7, 20251 yr Author ovo je staro nije bescasce, mozda strah, mozda nevera, mozda komfor ko zna ali treba da se promeni sad i ovde, nemojte cutati Edited March 7, 20251 yr by cedo