cedo Posted Thursday at 18:08 Author Posted Thursday at 18:08 (edited) Edited Thursday at 18:16 by cedo
cedo Posted Thursday at 20:32 Author Posted Thursday at 20:32 Beograd, 6. mart 2025. godine (Drugi deo) "Danas su, u večernjim satima, počele da stižu prve grupe “studenata” sa šatorima iz cele Srbije. Zaustavili su se ispred Predsedništva, gde će im domaćin, kako je obećao, peći palačinke i spremati razne druge đakonije. Kad sam počeo da ih snimam otkrio sam da su jako stidljivi i sramežljivi. Mnogi od njih navlačili su jakne i kapuljače na glavu kao da se nečeg stide". Dragoljub Zamurović
cedo Posted Friday at 10:15 Author Posted Friday at 10:15 (edited) hvala @arheolog1981 Ovaj skroz desno mi komšija na 200m u Rumi. Njegovom stricu sam venčani kum. Mali oportunista, pričala mu mama na slavi još u decembru kako gostuje po TV i hoće da studira, nije za proteste. I kao jure ga i Vučićevi i studenti... al neće nikome. Eto ipak hoće... money was good izgleda A ove dve su sudentkinje sa Sirmijuma 🤣 i bonus Edited Friday at 10:16 by cedo 1
cedo Posted Friday at 10:19 Author Posted Friday at 10:19 (edited) hvala @slepa živana uče u video čestitki a već danas u vašem parku studentkinja anđelija ovo je, ako sam dobro razumela tviter zajednicu, devojka od marjana rističevića... možda i on svrati sve organizuje za sendvic i vinjak Edited Friday at 10:21 by cedo 1
cedo Posted Friday at 11:38 Author Posted Friday at 11:38 (edited) 20 hours ago, cedo said: svo ovo vreme su to iste bitange nema njih mnogo Edited Friday at 11:41 by cedo
cedo Posted Friday at 13:21 Author Posted Friday at 13:21 spasi nas boze ovoga i vostani serbie, krajnje je vreme 2
cedo Posted Friday at 14:45 Author Posted Friday at 14:45 (edited) ovo je staro nije bescasce, mozda strah, mozda nevera, mozda komfor ko zna ali treba da se promeni sad i ovde, nemojte cutati Edited Friday at 14:47 by cedo
slepa živana Posted Friday at 15:07 Posted Friday at 15:07 1 hour ago, cedo said: spasi nas boze ovoga i vostani serbie, krajnje je vreme 1
Recommended Posts