Jump to content

Hronologija bescasca

Featured Replies

31 minutes ago, cedo said:

"Dok sam ja bila u USAID-u, da vam kažem sasvim iskreno, nikada nisam bila u USAID-u. Bila sam izvršni partner USAID-a, nisam nikada radila u USAID-u. Bila sam viši koordinator programa i toga se ne stidim."

• Author

evo jos (hvala tejkenici), metuzaem je bio u pravu, ovo treba uvek pustiti

Edited by cedo

• Author

КО ЈЕ СТРАНИ ПЛАЋЕНИК?

Више јавно тужилаштво у Београду последњих неколико дана „чешља“ финансијску документацију појединих удружења грађана из Београда. Према сопственим речима, на овај потез подстакле су их изјаве америчких званичника о могућим злоупотребама средстава Агенције САД за међународни развој (USAID).

Поступци тужилаштва наводе на закључак да није у питању искрена борба против корупције, већ покушај застрашивања неистомишљеника и лажно „чишћење“ Србије од страних утицаја. Ако није тако, постављамо питање – да ли ће полиција на исти начин упасти у просторије Владе Републике Србије, појединачних министарстава, општина и градова који су са задовољством примали огроман новац од истог тог УСАИД-а?

Да је у питању медијски перформанс и покушај застрашивања, а не озбиљна истрага указује и чињеница да су медији вест о догађају пренели пре него што се он заправо догодио, а да је акцију дан раније најавила институција без икаквих надлежности везаних за спровођење кривичних поступака. Употреба јавног тужилаштва у овакве сврхе представља још једну од безброј злоупотреба институција у циљу заштите и промовисања носилаца власти уместо у сврху због које и постоје – заштиту грађана Србије.

Питамо се и зашто институције државе Србије експресно делају на основу медијских наступа америчких политичара док сопствене грађане игноришу чак и када уредно поднесу кривичну пријаву. Зашто је тужилаштву толико стало до новца америчког пореског обвезника, а ћуте када пројекти плаћени нашим новцем изненада вишеструко поскупљују?

Како један тако марљив и педантнан тужилац није посумњао на коруптивне радње када се симбол страдања наше земље, архитектонско ремек-дело, споменик културе, а уједно и вредно земљиште у срцу главног града за нула (0) динара даје зету тог истог страног председника на основу чијих изјава шиканира грађане Србије?

• Author

na ovoj pumpi su se drzanjem za medjunozje obracali deci

izbegavajte ako vas put nanese

Edited by cedo

2 hours ago, cedo said:

na ovoj pumpi su se drzanjem za medjunozje obracali deci

izbegavajte ako vas put nanese

Na ovo se odgovara sa: TI TO NEMAS!

• Author

bije redom, kad je pijan

ili kad je u poziciji moci maltretira ljude

• Author