Jump to content
IGNORED

Hronologija bescasca

cedo

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, cedo said:

"Dok sam ja bila u USAID-u, da vam kažem sasvim iskreno, nikada nisam bila u USAID-u. Bila sam izvršni partner USAID-a, nisam nikada radila u USAID-u. Bila sam viši koordinator programa i toga se ne stidim."

• +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)

evo jos (hvala tejkenici), metuzaem je bio u pravu, ovo treba uvek pustiti

Edited by cedo
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

КО ЈЕ СТРАНИ ПЛАЋЕНИК?

Више јавно тужилаштво у Београду последњих неколико дана „чешља“ финансијску документацију појединих удружења грађана из Београда. Према сопственим речима, на овај потез подстакле су их изјаве америчких званичника о могућим злоупотребама средстава Агенције САД за међународни развој (USAID).

Поступци тужилаштва наводе на закључак да није у питању искрена борба против корупције, већ покушај застрашивања неистомишљеника и лажно „чишћење“ Србије од страних утицаја. Ако није тако, постављамо питање – да ли ће полиција на исти начин упасти у просторије Владе Републике Србије, појединачних министарстава, општина и градова који су са задовољством примали огроман новац од истог тог УСАИД-а?

Да је у питању медијски перформанс и покушај застрашивања, а не озбиљна истрага указује и чињеница да су медији вест о догађају пренели пре него што се он заправо догодио, а да је акцију дан раније најавила институција без икаквих надлежности везаних за спровођење кривичних поступака. Употреба јавног тужилаштва у овакве сврхе представља још једну од безброј злоупотреба институција у циљу заштите и промовисања носилаца власти уместо у сврху због које и постоје – заштиту грађана Србије.

Питамо се и зашто институције државе Србије експресно делају на основу медијских наступа америчких политичара док сопствене грађане игноришу чак и када уредно поднесу кривичну пријаву. Зашто је тужилаштву толико стало до новца америчког пореског обвезника, а ћуте када пројекти плаћени нашим новцем изненада вишеструко поскупљују?

Како један тако марљив и педантнан тужилац није посумњао на коруптивне радње када се симбол страдања наше земље, архитектонско ремек-дело, споменик културе, а уједно и вредно земљиште у срцу главног града за нула (0) динара даје зету тог истог страног председника на основу чијих изјава шиканира грађане Србије?

Posted (edited)

na ovoj pumpi su se drzanjem za medjunozje obracali deci

izbegavajte ako vas put nanese

Edited by cedo
Posted
2 hours ago, cedo said:

na ovoj pumpi su se drzanjem za medjunozje obracali deci

izbegavajte ako vas put nanese

Na ovo se odgovara sa: TI TO NEMAS!

Posted

bije redom, kad je pijan

ili kad je u poziciji moci maltretira ljude