3opge Posted February 8 Posted February 8 2 hours ago, Tsai said: vatace se ovaj za slamcicu makar bila i papirna, mada govna plivaju 1
Peter Fan Posted February 8 Author Posted February 8 4 hours ago, Tsai said: Make Plastics Great Again x
dragance Posted February 8 Posted February 8 59 minutes ago, Lord Protector said: Zato će uskoro kod nas ostati samo Informer, Pink i ostala režimska govna od medija.
Shan Jan Posted February 8 Posted February 8 34 minutes ago, dragance said: Zato će uskoro kod nas ostati samo Informer, Pink i ostala režimska govna od medija. Ja mislim da isplativost N1, Nova i Danas-a uopste nije problem vec politicki pritisak. Realno USAID se koristio za politicki uticaj USA po svetu. Meni je super ovo Trampovo pucanje u nogu, bukvalno drobi USA uticaj u svemu sto postoji. Ako se za 20-30 godina otkrije da je Tramp ili onaj ko mu sastavlja ideje bio KGB agent ne bi me to uopste zacudilo. 4
dragance Posted February 8 Posted February 8 Just now, Shan Jan said: Ja mislim da isplativost N1, Nova i Danas-a uopste nije problem vec politicki pritisak. Realno USAID se koristio za politicki uticaj USA po svetu. Meni je super ovo Trampovo pucanje u nogu, bukvalno drobi USA uticaj u svemu sto postoji. Ako se za 20-30 godina otkrije da je Tramp ili onaj ko mu sastavlja ideje bio KGB agent ne bi me to uopste zacudilo. Ja se nadam da će se Tramp zameriti Putinu toliko pa da napokon “procuri” snimak pišanja prostitutki iz hotela! 2
vememah Posted February 8 Posted February 8 https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/113965169045323865 4
vememah Posted February 8 Posted February 8 Quote But...the executive order today says this is a pause until "adequate systems are in place" to collect the 10% tariff revenue.
vememah Posted February 8 Posted February 8 (edited) Quote Aaaaaaaaand we’re up! This week saw an average increase of the cost of a dozen eggs (wholesale) of $0.34. That makes an increase of $1.29 since Trump took office. 🐥 https://www.instagram.com/theebrockway/p/DFx2GmmJGVJ/?img_index=1 3,93 kanadska dolara vredi 2,75 američkih dolara. Naravno, na ovom mimu su odabrana američka jaja koja su među najskupljim (najveća iz slobodnog uzgoja) i kanadska jaja koja su među najjeftinijim, tako da razlika zapravo nije baš toliko velika, ali svakako postoji. Edited February 8 by vememah 1
Ayatollah Posted February 8 Posted February 8 8 hours ago, Tsai said: Da li ovaj proučava materijale od kojih se prave sedla? Pitam za druga... 1
Venom Posted February 8 Posted February 8 4 hours ago, vememah said: https://www.instagram.com/theebrockway/p/DFx2GmmJGVJ/?img_index=1 3,93 kanadska dolara vredi 2,75 američkih dolara. Naravno, na ovom mimu su odabrana američka jaja koja su među najskupljim (najveća iz slobodnog uzgoja) i kanadska jaja koja su među najjeftinijim, tako da razlika zapravo nije baš toliko velika, ali svakako postoji. Navodno hara ptičji grip u Americi, oko 10% kokoški je pogođeno, uglavnom ubijene da se ne bi širila zaraza. Ostaje pitanje zašto Amerika, a ne Kanada. Trump je baš hodajući kuga. Kao da je spiritualno povezan sa epidemijama i pandemijama. 2
vememah Posted February 9 Posted February 9 (edited) Quote On Iran, Trump told The Post: “I would like a deal done with Iran on non-nuclear. I would prefer that to bombing the hell out of it. . . . They don’t want to die. Nobody wants to die.” “If we made the deal, Israel wouldn’t bomb them.” But he would not reveal details of any potential negotiations with Iran: “In a way, I don’t like telling you what I’m going to tell them. You know, it’s not nice.” “I could tell what I have to tell them, and I hope they decide that they’re not going to do what they’re currently thinking of doing. And I think they’ll really be happy.” “I’d tell them I’d make a deal.” As for what he would offer Iran in return, he said, “I can’t say that because it’s too nasty. I won’t bomb them.” https://nypost.com/2025/02/08/us-news/trump-and-putin-in-talks-to-end-the-russia-ukraine-war/ Edited February 9 by vememah
Recommended Posts