Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

245

• Roger Sanchez

99

• Weenie Pooh

94

• Mel

84

Posted
5 hours ago, Sammael said:

Dobro je za bele multimilijardere rasiste - Tramp, Mask, ostala techbro ekipa, Putin, Orban...

Ovo je klasno pitanje, nemoj da pijes pricu o borcima za belacko-musko-tradicionalisticka prava koju prodaju glupom puku.

A svet ce preziveti urusavanje USA, mozda nam bude i bolje u Evropi, kad postanemo nova sigurna zona za kapital i normalan zivot :fantom:

• +1 3
Posted

Nego…

Tko ne nauči na lagan način, naučit će na težak

• Haha 3
Posted

Koliko će još ovoga Ol' Donnie otrpiti prije nego odjebe sudove i krene stazom čistog bezakonja?

Posted

De minimis ukinut, posljedice brzo stižu

• Haha 1
Posted
1 hour ago, ducca said:

Pa da nastavimo…

I još je ispalio da svi obožavaju tu ideju.

Posted
7 hours ago, Ivo Petović said:

SAD su poslale čoveka na mesec zato što su merile patku sa SSSR. Samo i isključivo zbog toga. Državna odluka i politika. Nidje veze sa današnjom situacijom.

Imali su i kvalitetne naučnike, nemoj tako. 

• +1 2
Posted
5 hours ago, Shan Jan said:

Ovo je klasno pitanje, nemoj da pijes pricu o borcima za belacko-musko-tradicionalisticka prava koju prodaju glupom puku.

A svet ce preziveti urusavanje USA, mozda nam bude i bolje u Evropi, kad postanemo nova sigurna zona za kapital i normalan zivot :fantom:

Kurac je samo klasno pitanje, imaš primer Trampovog čoveka pre par strana koji je izjavio da su samo belci sposobni da nešto urade. Ti piješ MAGA priču o meritokratiji.

Svet će preživeti urušavanje SAD, naravno, samo će cela svetska ekonomija jedno 10 godina da ode u kurac. Za početak Kina gubi najveće tržište, a kombinovano s ostalim kineskim ekonomskim problemima, to manje više znači i njihov kolaps.

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Donnie, are you reading this ?

Stop cherry-picking... Canada, Panama, Greenland, Gaza...   why not take it all ?

Imagine, President of The World... never been done in history 

• Haha 8
Posted
9 hours ago, Tsai said:

bukvalno vucic

Pre koji mesec meni mama kaze na nesto sto sam citala vesti ujutru -taj Tramp kao Vucic kod nas. Ja kao neee, ne preteruj, ipak je Tramp svetski igrac blablabla.

Kad ono mama 1 Mel 0 fazon. Pa bukvalno sramota za Amere, sa onolikom tradicijom demokratije (pa kakva god ona bila) i sa najobrazovanijim ljudima otrpilike na svetu i najjacom ekonomijom, nisu odmakli od Mila i Slavice i to bosanske verzije. Bizar.

Posted

Šta je to “bosanska verzija Mileta i Slavice”?

• Haha 1
Posted

Mujo i Fata

• -1 1
Posted
8 minutes ago, dragance said:

Šta je to “bosanska verzija Mileta i Slavice”?

Ovi sto busevima dolaze kad moji glasaju pa ih sprovode do skole jer ne znaju gde je, posto su jelte iz Bosne, da se zapljunu za Vucica. Srpski Mile i Slavica ne glasaju Vucica, zato mora da ih krade uz pomoc svojih kobajagi zemljaka. Tako moji ubace svoja 2 glasa, a onda se u povratku mimoidju sa par buseva koji ce im visestruko ponistiti glasove i to u ahahaha Vucicevoj izbornoj jedinici. I tu krade.

Posted

I kakve veze to ima sa Amerikom? Ili hoćeš da kažeš da su “bosanski Mile i Slavica” gluplji, ali malo uvijenije?

• Create New...