Sunday at 14:534 days 19 minutes ago, JozoMujica said:Nisam znao da smo bili tako blizu rata sa Kosovom.Ne brinite se, puška je zakočena.
Sunday at 15:454 days Covek je potputni ludak i fijasko civilizacije, slika i prilika pogresnog skretanja. Nesto mi generalno ne radimo kako treba sa tim, biranjem..tramp, putin, vucic, orban, netanjahu, makron, dzonson, bajden, kurc, kamala...niko nije pod vaser vagu. Treba preci na kraljevine opet, pa kako kome zapadne, kako koji monarh, bice i normalnih pa ako pozive, vala Edited Sunday at 15:464 days by villiem
Sunday at 15:544 days 5 minutes ago, villiem said:Covek je potputni ludak i fijasko civilizacije, slika i prilika pogresnog skretanja. Nesto mi generalno ne radimo kako treba sa tim, biranjem..tramp, putin, vucic, orban, netanjahu, makron, dzonson, bajden, kurc, kamala...niko nije pod vaser vagu. Treba preci na kraljevine opet, pa kako kome zapadne, kako koji monarh, bice i normalnih pa ako pozive, valaNiko pametan i normalan nije spreman da se bakce sa budalama i lujkama..koji svakako nemaju previse osecaja sramote..i onda dobijemo budale i lujke na vlasti, koji se pridruze lopuzama i korumpiranoj zgadiji, koji su vec pri vrhu. Jbt, dolar je pao ispod 100 kinti pred vikend. Kakav jebeni mombril.
Sunday at 16:364 days 37 minutes ago, villiem said:Covek je potputni ludak i fijasko civilizacije, slika i prilika pogresnog skretanja. Nesto mi generalno ne radimo kako treba sa tim, biranjem..tramp, putin, vucic, orban, netanjahu, makron, dzonson, bajden, kurc, kamala...niko nije pod vaser vagu. Treba preci na kraljevine opet, pa kako kome zapadne, kako koji monarh, bice i normalnih pa ako pozive, valaNe bi ih bas sve u isti dzak stavio. Makron, Biden, Kamala nisu u rangu ovih drugih koje si pobrojao. OK, Bajden je star i senilan, Kamala njanjava i zena, ali sta je (toliki) problem sa Makronom? Meni se cini okej.Btw, dzonson je smijenjen i izbacen iz parlamenta u drzavi koja ima monarha na celu vlasti.
Sunday at 19:244 days 2 hours ago, Seabass said:Ne bi ih bas sve u isti dzak stavio. Makron, Biden, Kamala nisu u rangu ovih drugih koje si pobrojao. OK, Bajden je star i senilan, Kamala njanjava i zena, ali sta je (toliki) problem sa Makronom? Meni se cini okej.Btw, dzonson je smijenjen i izbacen iz parlamenta u drzavi koja ima monarha na celu vlasti.Makron meni deluje da ima nesto od onih poremecaja licnosti, nesto kao sto su pricali za Obamu za koga nemam neki spec osecaj za filing. Tramp je vidljivije sta je u pitanju.
Sunday at 20:154 days 14 minutes ago, Mel said:Makron meni deluje da ima nesto od onih poremecaja licnosti, nesto kao sto su pricali za Obamu za koga nemam neki spec osecaj za filing. Tramp je vidljivije sta je u pitanju.Nisam nesto narocito pratio Makrona osim kad je na vijestima povodom nekog medjunarodnog dogadjaja pa ne znam bas. Meni je simpa ono kad se rukuje sa Tramparom pa ko je jaci, grr.., ili kad je isao kod Putina pa sjede za onim najduzim stolom na svijetu. Kao mali neustrasivi pijetao, cirkus. Tesko je zamisliti da normalan covjek udje danas u politiku, mislim da nikad nije bilo gadnije. To mora da ima neki oblik psihopatije da izdrzi svakodnevno izdrkavanje sa svih strana. I onda opet mora raditi onako kako trenutne ankete nalazu, slusati fokusne grupe, pratiti sta se prica po social media, MS media, a sve za neke sitne projekte koji se moraju izvrsiti koliko sutra da se zadovolji luda svjetina.
Tuesday at 01:523 days On 26. 2. 2025. at 7:44, Lord Protector said:Kakvo je prolazno vreme nove administracije?
Tuesday at 11:533 days Ovo se ne može parodirati: "Tonight, President Trump is in hot pursuit of peace!"
Tuesday at 12:193 days 4 hours ago, Lord Protector said:Somebody please explain to the orange idiot that Iran has stopped enriching uranium until the orange idiot broke the deal.