Jump to content

Trump - drugi dio

Featured Replies

Vidim Musk preti da će da podrži Dem kandidate kojise kandiduju protiv GOP kandidata koji su podržali budžet.

Pa mu Tramp zapretio da to nije lepo ni pametno.

Ali bilo je kul kada ja davao milion random glasačima za Trampa...

• Replies 4.4k
  • Views 308.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 6. 6. 2025. at 16:03, Lezilebovich said:

Bice zanimljivo sutra ispratiti all-in podcast. Tu su jedan clan administracije zaduzen za crypto, jedan veci tramp donator i generalno su sva cetvorica obozavaoci elona muska.

Ono sto nisam uzeo u obzir je da sisice nece ni izbaciti podcast, jer im nije jasno kom carstvu treba da se priklone

Vojska na ulicama LA:

https://www.cnn.com/politics/live-news/trump-presidency-news-06-08-25

LA deployment: President Donald Trump signed a presidential memorandum deploying 2,000 National Guardsmen to Los Angeles to disperse protests that began in response to immigration raids, the White House said last night. California Gov. Gavin Newsom called the deployment “purposefully inflammatory” and warned it would only escalate tensions.

• Immigration crackdown: Immigration authorities and demonstrators have clashed for two days in the Los Angeles area, with unrest beginning Friday after dozens of people were detained by federal immigration agents across different locations.

Top officials gather: Trump is expected to meet with senior members of his administration today at Camp David, the presidential retreat in Maryland, according to two sources.

11 hours ago, *edited by mod said:

Vidim Musk preti da će da podrži Dem kandidate kojise kandiduju protiv GOP kandidata koji su podržali budžet.

Pa mu Tramp zapretio da to nije lepo ni pametno.

Ali bilo je kul kada ja davao milion random glasačima za Trampa...

Ja i dalje mislim da Tramp želi da deeskalira jer mu prosto ne treba još jedna frka trenutno. Ali ako ovaj mentol nastavi da vileni, srpžiće ga kojoti iz White House.

Ako mogu da napravim poređenje, kao kad je Šešelj pobedio Hag, pa se vratio i krenuo da iznosi prljav veš. Pa se nakon par meseci vratio stari u njegov stari ultra govnarski mod.

edit: Sad tek kontam, upravo sam poredio Maska i Šešelja rolf

Edited by bios

1 hour ago, Gandalf said:

Oće se odcepljuje Cali da se selim tamo dok još nije navala?

2 hours ago, Radoye said:

Ne valja ovo uopste. Osnova sukoba je DEM vlast na lokalnom nivou protiv Trampare i republikanaca na federalnom. Lokalna policija ne radi nista protiv protesta, lokalni politicari pozivaju na bunt stanovnistva a za to vreme ICE, FBI i sad nacionalna garda idu po gradovima sa dugim cevima i blindiranim vozilima i rade racije dok se biju sa lokalnim stanovnistvom.

26 minutes ago, Shan Jan said:

Ne valja ovo uopste. Osnova sukoba je DEM vlast na lokalnom nivou protiv Trampare i republikanaca na federalnom. Lokalna policija ne radi nista protiv protesta, lokalni politicari pozivaju na bunt stanovnistva a za to vreme ICE, FBI i sad nacionalna garda idu po gradovima sa dugim cevima i blindiranim vozilima i rade racije dok se biju sa lokalnim stanovnistvom.

Kada bi samo postojao presedan za tako neki sukob federalne i lokalnih/state vlasti u SAD... oh wait.

Spoiler

Kulturkampf manipulacija, tada tadara ta, tanana na na

Desanka je malo južnije.

Nije prozivanje banovanih sa foruma uopšte u redu

Ček, zar nije samonapustila forum?