13 hours ago13 hr Just now, Seabass said:Pa de ti daj neki scenario u kom Mask dobija ovaj duel? Ja stvarno ne vidim.On ima vojsku vanzemaljaca uz sebe.
13 hours ago13 hr Just now, Seabass said:Pa de ti daj neki scenario u kom Mask dobija ovaj duel? Ja stvarno ne vidim.Samo u scenariju u kome ima u steku snimak Trampare s Epstajnom u akciji.
13 hours ago13 hr 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:To u tvom fantazilendu. I na kraju price Tramp spljeskao Maska ko komarca i ostade samo fleka.1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Ma daj, Tramp ce unistiti svakoga ko mu stane na put, ako je u mogucnosti. Nema tih precih stvari kod njega..Fantazilend, a? Tramp Uništitelj, koga god nije uništio biće da nije mogao.Koliko oklopnih divizija može Mask da izvede? FPV dronova? Nuklearnih projektila? Koja je tačno moć Elona Maska? Koga ima na svojoj strani, osim raznih mustangica koji se grčevito drže svojih TSLA akcija?Šta može da uradi Trampu, tebi, meni, ili bilo kome drugom? Da promeni algoritam pa da na na Tviteru iskače još malo više OnlyFans sranja?
13 hours ago13 hr 1 minute ago, Lo Zingaro said:Samo u scenariju u kome ima u steku snimak Trampare s Epstajnom u akciji.Ma ni to nece imati nikakvog uticaja na nista. Tramp je osudjeni felon, silovatelj, nastavi listu pa kako je to uticalo na bilo sta?Reci ce da je fejk i to ce biti to.
13 hours ago13 hr 12 minutes ago, Seabass said:Pa de ti daj neki scenario u kom Mask dobija ovaj duel? Ja stvarno ne vidim.Moj scenario je da nece biti javno produbljivanja sukoba. Jer im se ne isplati, jer niko od njih nije toliko nadmocniji od drugog da moze da ga unisti bez posledica. Da je Tramp ta nadmocnija strana (i to ono not even close kako neki vide) ne bi nudio primirje, vec bi brzo zavrsio posao i eliminisao protivnika..
12 hours ago12 hr 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Moj scenario je da nece biti javno produbljivanja sukoba. Jer im se ne isplati, jer niko od njih nije toliko nadmocniji od drugog da moze da ga unisti bez posledica. Da je Tramp ta nadmocnija strana (i to ono not even close kako neki vide) ne bi nudio primirje, vec bi brzo zavrsio posao i eliminisao protivnika..Ma kapiram to, vec smo se slozili oko toga, pitanje je bilo da objasnis scenario u kom se sukobi nastavljaju i idu do kraja. Kako mislis da bi isli Muskovi potezi da uzdrma Tramparu? Sta Musk moze uraditi konkretno? Znaci, zaboravimo za trenutak da ce se najvjerovatnije smiriti jer je obojici preskupo da ulaze u sukob.Koji su Muskovi aduti protiv Trampa?
12 hours ago12 hr Ti aduti, naravno, ne postoje.Kao da pričamo o potencijalnom sukobu Trampa i Xi Jin Pinga jbt. Tu bi bilo, ne isplati im se da ulaze u direktan obračun do potpunog uništenja, previše bi ih koštalo...Ali Elon Musk! Šta će on da uradi, da pošalje još jedan strongly worded tweet?Ideju da je svemoćni Elon ustoličio Trampa su gurale samo dve grupe ljudi - Elonovi fanboys i DNC ekipa koja je morala ponovo da vadi fleke zbog sramotnog poraza. Taman koliko ga je pre devet godina doveo Putin, toliko ga je i prošle godine doveo Musk.
12 hours ago12 hr 3 minutes ago, Seabass said:Ma kapiram to, vec smo se slozili oko toga, pitanje je bilo da objasnis scenario u kom se sukobi nastavljaju i idu do kraja. Kako mislis da bi isli Muskovi potezi da uzdrma Tramparu? Sta Musk moze uraditi konkretno? Znaci, zaboravimo za trenutak da ce se najvjerovatnije smiriti jer je obojici preskupo da ulaze u sukob.Koji su Muskovi aduti protiv Trampa?To je pitanje za Trampa, ne za mene. On procenjuje kakvi su aduti Maska i zasto ne zeli da rizikuje (a inace je sklon riziku) i zeli primirje. Ako ne bude primirja, onda cemo videti kakvi su mu aduti. To sa tvitom o Epstajnu sigurno nije najjaci adut, jer ga ne bi odmah ispucao. Sta sve oni imaju jedni o drugima mozemo samo da nagadjamo. Cinjenica da Tramp ne zeli produbljivanje sukoba a nije zato sto mu je srednje ime Deescalate, dovoljno govori.
12 hours ago12 hr Danas Tramp da uhapsi Muska za recimo... spijunazu ili tako nesto, kaze da je Starlink nesto sto ne smije biti u rukama lika kome se ne moze vjerovati, ko ce se pocesati po dupetu? Catturd?
12 hours ago12 hr 3 minutes ago, Seabass said:Danas Tramp da uhapsi Muska za recimo... spijunazu ili tako nesto, kaze da je Starlink nesto sto ne smije biti u rukama lika kome se ne moze vjerovati, ko ce se pocesati po dupetu? Catturd?Vrtimo se u krug. Ja cu opet reci, da je tako kao sto si napisao, to bi se vec desilo. Tramp bi izvojevao jos jednu pobedu, case closed, move along nothing to see people..
12 hours ago12 hr 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Vrtimo se u krug. Ja cu opet reci, da je tako kao sto si napisao, to bi se vec desilo. Tramp bi izvojevao jos jednu pobedu, case closed, move along nothing to see people..Ma ne vrtimo se, stali smo. Ti smatras jedno, ja nesto drugo, sve ok.To sto se nesto nije desilo instantno ne iskljucuje da se nece ili ne moze desiti danas, sutra, za dva mjeseca ili za godinu dana, ako nastave. Ja se ne bih zacudio da se desi, ne znam ni sta bi narandzasti vise mogao duradi da bi me zacudio. Od 2016 je zona sumraka, ja samo cekam da vidim hoce li se jos smracivati i hoce li poceti da svice. Edited 12 hours ago12 hr by Seabass
12 hours ago12 hr Ma naravno da u nekom otvorenom sukobu Mask nema šanse protiv Trampa. To što Tramp deluje nešto uzdržanije nije zbog toga što se plaši, ili što mu Mask i dalje treba iz nekog razloga, nego samo zato što mu pored svih sranja ne treba još i ovakav otvoreni sukob.A sjebaće ga svakako u nekoj meri, u smislu da neće više biti najbogatiji čovek na svetu nego u prvih 10 ili 100. Bilo bi mu najbolje da se vrati tihovanju i prihvati poraz. Ako mu je gudra pojela sive ćelije, valjda nije nagon ka samoodrzanju. Ili možda ipak jeste etit: zajebi, ne želim nepotrebno znanje sa drugog foruma. Edited 12 hours ago12 hr by bios
11 hours ago11 hr Obrni okreni radi se o dva nemoralna lika koji ne prezaju ni od čega. Trump je ponižavao Muska u prvom mandatu, pa su opet bili drugari. Misterija je šta je bila svrha DOGE, a ljubav je očigledno pukla oko subvencija za električne automobile. To je klasičan Trump potez, koristi nekog i onda mu zabij nož u leđa kad ti više ne treba. Musk osim ako nema plan da uđe u politiku je debelo ispušio u celoj priči, a nema svrhe da ulazi jer ne može da bude predsednik. Odrekao se svojih mušterija, ovi ostali ga nikad neće prihvatiti. Sad ima duplo golo. Eventualno ako je nemoralan kakav jeste koristio pristup koji je imao DOGE za svoju korist, ali to je pivo ispred dragstora priča.Twitter je danas ostao septička jama alt desnice, jer je forsirao Trumpa. Ti ljudi neće naprasno otići u levo ako opet promeni algoritam, tako da je i tu ispušio. Može da preti praznom puškom.