Yesterday at 09:211 day 25 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Nece se bukvalno pomiriti, nikada nisu ni bili u ljubavi, ali ce zakopati sekire, barem javno. Trampu se apsolutno ne isplati ovaj sukob, ma koliko voleo da u rijaliti stilu stalno pravi neku vestacku dramu. Sto bi reko Barkli sto ulazis u frku kad si slabiji, bice opet Taco Trump..Ja pak mislim da MAGA Ameri mnogo vise drkaju na Trampa i ovo sto on radi nego na Elona. Za cas ce se okrenuti prica o jos jednom prevarantu koji je napravio imperiju na drzavnoj sisi (sto i nije daleko od istine).
Yesterday at 09:291 day 9 hours ago, Weenie Pooh said:Biće Vučićev Milan Panić.. Da, ta kombinacija biznisa u politici nije se jednom pokazala kao ne previse uspesna... Iako je i Tramp nekakav biznismen , on je u politici mnogo duze. Musk u politici - kao da sampiona Formule 1 stavis da vozi traktor.. Oba su vozaci, samo ovaj prvi dolazi iz drugog kordinatnog sistema , to su drugaciji refleksi , drugacije navike i sasvim drugacija brzina... .
Yesterday at 10:021 day Musk ga je popusio kako god se okrene i za njega bi najbolje bilo da se usuti i nada da ce se ova njegova politicka epizoda zaboraviti. Nikad nije ni imao toliku popularnost, pogotovu ne medju krezavim MAGA idiotima. Nije li im izgubio jedno kongresno mjesto kad je podrzao GOP kandidata koji je vec po anketama trebao svakako da dobije? Sta moze on Trampari sa ovim optuzbama da je u Epstajnovim fajlovima? Jedno veliko nista. Ko uopste sumnja da je Trampara u tim fajlovima anyway, pa nikog narocito ne tangira.Musk definitivno moze da izgubi vise i vjerovatno ima dovoljno mozga da to i shvati.
Yesterday at 10:141 day 44 minutes ago, Shan Jan said:Ja pak mislim da MAGA Ameri mnogo vise drkaju na Trampa i ovo sto on radi nego na Elona. Za cas ce se okrenuti prica o jos jednom prevarantu koji je napravio imperiju na drzavnoj sisi (sto i nije daleko od istine).Gubis iz vida da covek kontrolise najmocniju drustvenu mrezu, sto je u velikoj meri i omogucilo Trampu da bude ponovo reizabran. Musku ne treba popular vote, on nije izabrani predstavnik naroda, ali ima ogromnu moc (zbog cega je i nazivan neizabrani predsednik SAD). Tramp moze preko svojih lajavih dzukela da salje otrvone strele (kao sto npr Vucic radi preko Vulina), ali zapravo zeli primirje jer mu nikako ne treba ovaj rat. Zato se juce ponasao tako sasrano..
Yesterday at 10:451 day 23 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Gubis iz vida da covek kontrolise najmocniju drustvenu mrezu, sto je u velikoj meri i omogucilo Trampu da bude ponovo reizabran. Musku ne treba popular vote, on nije izabrani predstavnik naroda, ali ima ogromnu moc (zbog cega je i nazivan neizabrani predsednik SAD). Tramp moze preko svojih lajavih dzukela da salje otrvone strele (kao sto npr Vucic radi preko Vulina), ali zapravo zeli primirje jer mu nikako ne treba ovaj rat. Zato se juce ponasao tako sasrano..Trampara ima jos ogromniju moc i moze sjebat Muska na puno vise nacina nego ovaj njega. Twitter nije vise ono sto je bio, a ne treba izuzeti iz vida da je Musk izgubio popularnost koju je imao kod liberalnog dijela populacije dok nikada nije stekao popularnost kod konzervativaca. Volio bih ja da njih dva mogu jednako upropastiti jedan drugog ali mislim da su za to slabe sanse.Sad idu price da mu Trampara moze napraviti istragu i dokazati da je nelegalno dosao do drzavljanstva i uzeti mu sve. Nemam pojma moze li i hoce li ici na to ali sta moze Musk Trampu? Reci mu da je pedofil na Twiteru? Da Tramp krade? Slaba vajda da ista od toga ima zeljeni ucinak.
Yesterday at 10:481 day 29 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Gubis iz vida da covek kontrolise najmocniju drustvenu mrezu, sto je u velikoj meri i omogucilo Trampu da bude ponovo reizabran. Musku ne treba popular vote, on nije izabrani predstavnik naroda, ali ima ogromnu moc (zbog cega je i nazivan neizabrani predsednik SAD). Tramp moze preko svojih lajavih dzukela da salje otrvone strele (kao sto npr Vucic radi preko Vulina), ali zapravo zeli primirje jer mu nikako ne treba ovaj rat. Zato se juce ponasao tako sasrano..Ma daj, jebote.Kontroliše™ društvenu mrežu u kompletnom raspadu, šta misliš da može sa njom da radi? Da neće možda da boostuje AOC i Demokrate, da njima privoli MAGA ekipu, i onda oni kad dođu na vlast vrate mu subvencije koje Tramp preti da ukine?Juče je pollovao pučanstvo, da li milsite da je vreme za third party, enlightened techno-centrism. Potezi očajnika.Nema Musk više gde, njemu je MAGA bilo poslednje utočište. Na Mars nije stigao da izbegne, a Zemlja mu je tesna.
Yesterday at 11:021 day Trump je bio prilično suzdržan u razmeni tako da nije on još spreman da se odrekne Muska. Do kraja večeri su se već pojavili medijatori da spuste malo tenziju, opeglaće se ova sapunica ipak do vikenda. Trebaju jedan drugom i dalje.
Yesterday at 11:081 day 18 minutes ago, Seabass said:Trampara ima jos ogromniju moc i moze sjebat Muska na puno vise nacina nego ovaj njega. Twitter nije vise ono sto je bio, a ne treba izuzeti iz vida da je Musk izgubio popularnost koju je imao kod liberalnog dijela populacije dok nikada nije stekao popularnost kod konzervativaca.Volio bih ja da njih dva mogu jednako upropastiti jedan drugog ali mislim da su za to slabe sanse.Sad idu price da mu Trampara moze napraviti istragu i dokazati da je nelegalno dosao do drzavljanstva i uzeti mu sve. Nemam pojma moze li i hoce li ici na to ali sta moze Musk Trampu? Reci mu da je pedofil na Twiteru? Da Tramp krade? Slaba vajda da ista od toga ima zeljeni ucinak.Da Tramp zaista moze da sjebe Maska, i da izadje kao veliki pobednik. nece trepnuti i to ce uraditi. Ali naravno nece, jer ne moze i taj sukob ce ga samo kostati. Svi bi mi voleli da se oni medjusobno uniste, ali za razliku od nasiroko rasprostranjenog misljenja, oni nisu ludaci u pravom smislu te reci. Da jesu, onda bi zaista krenuli u potpuni rat do unistenja. To je ipak rezervisano za TV shows. Zato ce i pasti primirje, jer niko ne moze da profitira od tog rata..
Yesterday at 11:141 day Just now, Jimmy Kowalski said:Da Tramp zaista moze da sjebe Maska, i da izadje kao veliki pobednik. nece trepnuti i to ce uraditi. Ali naravno nece, jer ne moze i taj sukob ce ga samo kostati.Svi bi mi voleli da se oni medjusobno uniste, ali za razliku od nasiroko rasprostranjenog misljenja, oni nisu ludaci u pravom smislu te reci. Da jesu, onda bi zaista krenuli u potpuni rat do unistenja. To je ipak rezervisano za TV shows. Zato ce i pasti primirje, jer niko ne moze da profitira od tog rata..Pa ja sam jos sinoc rekao da ce se pomiriti za 5-6 dana. 'Pomiriti' u smislu da ce de-eskalirati sukob. To je ralno najvjerovatnije ali ako se sukob nastavi, izduvace ga Musk.
Yesterday at 11:211 day 1 minute ago, Seabass said:Pa ja sam jos sinoc rekao da ce se pomiriti za 5-6 dana. 'Pomiriti' u smislu da ce de-eskalirati sukob.To je ralno najvjerovatnije ali ako se sukob nastavi, izduvace ga Musk.I ja sam ti i lupio +1 na taj post, jer se slazem sa prognozom. Ali razlog nije taj sto ce se Tramp sazaliti na Maska, ono kao moze da ga unisti, ali nece. Nego zato sto iz tog sukoba ne moze da izadje kao pobednik. Obojica su beskrupulozni karakteri, znaci ne prezaju ni od cega da bi ostvarili cilj. Ako formalno najmocniji covek na planeti u svojoj zemlji nemocan da sjebe nekoga bez formalne funkcije, znaci da je taj protivnik dovoljno mocan da se ne zajebava s njim. U protivnom bi ga unistio.
Yesterday at 11:221 day Kowalski potpuno zanemaruje ekstremnu asimetričnost odnosa Trump-Musk.Donald i njegova partija degenerika, takvi kakvim ih je bog dao, kontrolišu gotovo sve funkcije najveće svetske sile.Elon, sa druge strane, kontroliše rahmetli Twitter čiju vlasničku strukturu deli sa saudijskim investitorima. Kontroliše SpaceX, neprofitnu kompaniju za eksplodiranje raketa direktno zavisnu od državne sise, kao i Tesla Inc, apsurdno prenaduvani balon pun transhumanističkih nada i lepih želja.Te dve pozicije jednostavno nisu uporedive, to nije na istoj ravni postojanja. Tu nikakvog rata nema i ne može biti.Elon je Trampov lakej i maskota, ništa više. Ljubio ga je u dupe godinama, nadajući se da će moći da preživi na pomenutoj državnoj sisi. Sad kad je narandžasti najavio da će ga odbiti sa sise, krenuo je da dreči pa se narod malo zabavlja. To je sve.Elon Musk nema nikakvu stvarnu moć. On je tigar od papira. Edited yesterday at 11:261 day by Weenie Pooh
Yesterday at 11:261 day 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:I ja sam ti i lupio +1 na taj post, jer se slazem sa prognozom. Ali razlog nije taj sto ce se Tramp sazaliti na Maska, ono kao moze da ga unisti, ali nece. Nego zato sto iz tog sukoba ne moze da izadje kao pobednik. Obojica su beskrupulozni karakteri, znaci ne prezaju ni od cega da bi ostvarili cilj. Ako formalno najmocniji covek na planeti u svojoj zemlji nemocan da sjebe nekoga bez formalne funkcije, znaci da je taj protivnik dovoljno mocan da se ne zajebava s njim. U protivnom bi ga unistio.Ja se slazem sa Vinijevim postom iznad 100%. Najveci razlog ako Tramp ne unisti Muska skroz je zato sto smatra da ima precih stvari da radi umjesto toga ili da mu nece biti isplativo, ne zato sto Musk njemu moze nauditi.
Yesterday at 11:271 day 2 minutes ago, Weenie Pooh said:Kowalski potpuno zanemaruje ekstremnu asimetričnost odnosa Trump-Musk.Donald i njegova partija degenerika, takvi kakvim ih je bog dao, kontrolišu gotovo sve funkcije najveće svetske sile.Elon, sa druge strane, kontroliše rahmetli Twitter čiju vlasničku strukturu deli sa saudijskim investitorima. Kontroliše SpaceX, neprofitnu kompaniju za eksplodiranje raketa direktno zavisnu od državne sise, kao i Tesla Inc, apsurdno prenaduvani balon pun transhumanističkih nada i lepih želja.Te dve pozicije jednostavno nisu uporedive, to nije na istoj ravni postojanja. Tu nikakvog rata jednostavno nema i ne može biti.Elon je Trampov lakej i maskota, ništa više. Ljubio ga je u dupe godinama, nadajući se da će moći da preživi na gorepomenutoj državnij sisi. Sad kad je narandžasti najavio da će ga odbiti sa sise, krenuo je da dreči pa se narod malo zabavlja. To je sve.Elon Musk nema nikakvu stvarnu moć. On je tigar od papira.To u tvom fantazilendu. I na kraju price Tramp spljeskao Maska ko komarca i ostade samo fleka. A u stvarnosti nece biti tako..
Yesterday at 11:281 day 1 minute ago, Seabass said:Ja se slazem sa Vinijevim postom iznad 100%. Najveci razlog ako Tramp ne unisti Muska skroz je zato sto smatra da ima precih stvari da radi umjesto toga ili da mu nece biti isplativo, ne zato sto Musk njemu moze nauditi.Ma daj, Tramp ce unistiti svakoga ko mu stane na put, ako je u mogucnosti. Nema tih precih stvari kod njega..
Yesterday at 11:321 day Just now, Jimmy Kowalski said:Ma daj, Tramp ce unistiti svakoga ko mu stane na put, ako je u mogucnosti. Nema tih precih stvari kod njega..Pa de ti daj neki scenario u kom Mask dobija ovaj duel? Ja stvarno ne vidim.