Thursday at 23:311 day 10 minutes ago, *edited by mod said:Koje smo kurčeve sreće, ima da ga deportuje u Srbiju.Biće Vučićev Milan Panić.
Yesterday at 00:001 day 2 minutes ago, Seabass said:Pomirice se za 5-6 dana.Ovo je most likely. Ajde Space X, ali šta kao otkazaće Starlink ugovor. I šta bi onda bilo istim? Ponudio ga Kinezima?Ako ne zakopaju sekire za par dana onda su mnogo retardiraniji obojica nego što se misli.edit: ali da je zabavno sve ovo, stvarno jeste. Sa sve onim matorim gavranom Benonom koji je dočekao svojih 5 minuta Edited yesterday at 00:031 day by bios
Yesterday at 00:071 day 3 minutes ago, bios said:Ovo je most likely. Ajde Space X, ali šta kao otkazaće Starlink ugovor. I šta bi onda bilo istim? Ponudio ga Kinezima?Ako ne zakopaju sekire za par dana onda su mnogo retardiraniji obojica nego što se misli.Starlink je subsidiary of SpaceX, a SpaceX direktno finansira NASA. To su privatne firme in name only, država može koliko sutra da izvrši aproprijaciju - strateški značaj, jebiga, pali kući u Afriku migrante.Nema šanse da se tek tako pređe preko izjava tipa, "bez mene ne bi nikad došao do Bele kuće" i "jebo si deco kod Epstina na ostrvu".Dakle nema pomirenja, idemo brže, jače, bolje! Kill the Boer, brrrrr pow!
Yesterday at 03:321 day Kako to misliš zašto baš sada? To su ljudi koji godinama ništa pametno nisu rekli ili uradili, ovo je najmanje što se od njih očekuje
Yesterday at 07:001 day 5 hours ago, Budja said:Mislim da ovde vredi ono pitanje "Zasto bas sada i kome to odgovara?".Ja bih pak rekao da je ovo jedna od retkih situacija gde to pitanje ne treba da se postavlja. Dva debila sa ogromnim egom, what could go wrong. Nije ovo nikad moglo da potraje. Kupujte akcije Blue Origin i Rivian Salu na stranu, iskreno ovo je dobro za USA ekonomiju, oslobodice se milijarde drzavnog budzeta trosene na neisplativa izdrkavanja.
Yesterday at 07:141 day 12 minutes ago, Shan Jan said:Kupujte akcije Blue Origin i Rivian Salu na stranu, iskreno ovo je dobro za USA ekonomiju, oslobodice se milijarde drzavnog budzeta trosene na neisplativa izdrkavanja.Kupujte ASTS. Direktan konkurent Starlinku, a na berzi.
Yesterday at 08:031 day 1 hour ago, Shan Jan said:Ja bih pak rekao da je ovo jedna od retkih situacija gde to pitanje ne treba da se postavlja. Dva debila sa ogromnim egom, what could go wrong. Nije ovo nikad moglo da potraje.Kupujte akcije Blue Origin i Rivian Salu na stranu, iskreno ovo je dobro za USA ekonomiju, oslobodice se milijarde drzavnog budzeta trosene na neisplativa izdrkavanja.A pa Vučić bio na otvaranju filijale Rivian-a u BG...
Yesterday at 08:101 day Rivian od početka samo pada, ništa ja tu ne bih kupio. Njih će na kraju neki Kinezi da akviriraju meni se čini.
Yesterday at 08:171 day 6 minutes ago, Sammael said:Rivian od početka samo pada, ništa ja tu ne bih kupio.Njih će na kraju neki Kinezi da akviriraju meni se čini.Rivian navodno ima vrhunski software, zato se VW upario sa njima.
Yesterday at 08:451 day 33 minutes ago, Sammael said:Rivian od početka samo pada, ništa ja tu ne bih kupio.Njih će na kraju neki Kinezi da akviriraju meni se čini.Ne bih ni ja, ništa tu ne izgleda dobro.Ko hoće da čita više: https://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2025/05/28/rivians-growth-story-screeches-to-a-halt/
Yesterday at 08:551 day 8 hours ago, Seabass said:Pomirice se za 5-6 dana.Nece se bukvalno pomiriti, nikada nisu ni bili u ljubavi, ali ce zakopati sekire, barem javno. Trampu se apsolutno ne isplati ovaj sukob, ma koliko voleo da u rijaliti stilu stalno pravi neku vestacku dramu. Sto bi reko Barkli sto ulazis u frku kad si slabiji, bice opet Taco Trump.. Edited yesterday at 08:551 day by Jimmy Kowalski
Yesterday at 08:571 day 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Nece se bukvalno pomiriti, nikada nisu ni bili u ljubavi, ali ce zakopati sekire, barem javno. Trampu se apsolutno ne isplati ovaj sukob, ma koliko voleo da u rijaliti stilu stalno pravi neku vestacku dramu. Sto bi reko Barkli sto ulazis u frku kad si slabiji, bice opet Taco Trump..Uletece JD i cryptobros i ostali milijarderi iz okolinei bice neko primirje Edited yesterday at 08:581 day by Lezilebovich