kud u maglu Simoviću Posted October 25 Posted October 25 17 minutes ago, Milošica said: @Ted Meni je samo teško da prevaziđem kompleks što sam u basketu dosta solidan a fudbal baš ne umem da igram. jel te zvao mijat da igraš levo krilo?
Milošica Posted October 25 Posted October 25 Just now, kud u maglu Simoviću said: jel te zvao mijat da igraš levo krilo? Nije, bio sam borbeni zadnji vezni sa dobrom dugom loptom koji ne zna ništa više, ali sad je tu Kovač.
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 9 minutes ago, Kreator said: Rasim Ljajić je pre nekoliko dana izjavio da je klub preopterećen dugovima i da ima previše zaposlenih, a da neki od njih godinama nisu dolazili na posao, niti uopšte znaju šta je njihovo pravo zaduženje. Nakon njegovih oštrih reči, parking je u petak pre podne bio ispunjen maltene do poslednjeg mesta! Svi zaposleni došli su na posao, verovatno iz straha da će, poput sportskog direktora Ivice Ilieva, dobiti otkaz. realno, ako nisu dolazili na posao godinama ili mesecima, ništa im neće pomoći što su došli danas. možeš sve da ih pootpuštaš, sve lege artis stičem utisak da u odnosu na radno okruženje u fkp, ona firma iz Boljeg života, gde rade Giga Moravac, Kurčubić, Jataganac i družina, deluje kao definicija racionalne i efikasne organizacije
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 Vrvi Humska od poznatih lica. Opet. Kao nekad... Dan pred nastavak prvenstva na stadionu Partizana je kao u mravinjaku, dolaze ljudi koji dugo nisu svraćali u dom crno-belih, za vreme „okupacije“ Miloša Vazure i Milorada Vučelića. Čim je taj dvojac odstupio, mnogi kojima je Partizan blizak osetili su potrebu da svrate ili da se vrate. Među njima je i Ljubomir Perić, čiji će glas ponovo moći da čuju Grobari u ulozi zvaničnog spikera. Perić senior je tokom petka dogovorio saradnju sa klubom u kome je proveo više od četiri decenije, pre nego što ga je prethodna garnitura razrešila dužnosti. Kako su se u međuvremenu stekli uslovi da se Perić vrati, tako će već od subotnjeg susreta sa Čukaričkim publiku obradovati dobro poznat glas. Onaj koji najavljuje: „Poštovani gledaoci, ljubitelji fudbala, dobrodošli na stadion Partizana. Danas ćemo prisustvovati...“ U očekivanju da se iz njegovog grla opet čuje: „Gol, gol, gol... Gol je postigao...“ Kako nekad... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nova-slika-stari-glas-vraca-se-i-ljuba-peric/495125 2
Kreator Posted October 25 Posted October 25 Mene je taj glas nervirao. Mislio sam da je otišao u penziju. 1
Ratamahatta Posted October 26 Posted October 26 Zaboravio sam da čestitam https://www.facebook.com/share/v/XUixPngttmRcpusr/ Aj srećno, pa da pobede nad vama opet počnu da vrede nešto 1 4 1
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 (edited) "Znaš kako, Partizan je ferari. Da bi jurio, moraš da napraviš motor, a to je ekipa. Napraviti motor nije jednostavno. Kad to uradiš, nebitno je ko je za volanom. Onda imaš sistem. Vrlo je bitno da 99 odsto igrača trener ima na raspolaganju prvog dana pripreme za novu sezonu. Kako drugačije da radi?Rešenje za crno-bele vidim jedino u veličini kluba. Toliko ima bivših asova i sposobnih ljudi koji znaju da se nose sa problemima i vide korak ili dva unapred. Plivaju u problemima. Mora da se napravi novi stadion, poboljša infrastruktura. Znam, teško je i zato je potrebno biti mađioničar, da imaš i naklonost sreće." Navedenu izjavu dao je: 1. Emir Kusturica 2. Miloš Vazura 3. Charles Leclerc 4. Zlatko Zahović 5. Ursula fon der Lajen Edited October 26 by Ted
ZokiAsov Posted October 26 Posted October 26 19 hours ago, johan nagel said: Па да, да не гуглам сада али била је вест да се Ивица враћа на место СД а да Ивица остаје у клубу у другачијој улози, не сећам се да ли су нагласили којој, можда и јесу. Evo sad kazu da je bio zamenik sportskog direktora. Ali od danas vise nije opa! Castis vinjak... 1
twisted Posted October 26 Posted October 26 https://www.mozzartsport.com/fudbal/mozzart_bet_superliga/partizan/289
johan nagel Posted October 26 Posted October 26 Мени Краљ овако као лик (а и раније голман) никад није био симпатичан, плус ми апсолутно не делује као капацитет да обавља било какву битнију функцију. Колико се сећам такође је и при / у снс. 2
mozzer Posted October 26 Posted October 26 Kralj nas najbolji golman u ovom veku, uz Mladena Bozovica. Kao funkcioner je zaista katastrofa i ne snalazi se, vrv je u sve to usao da uzme nesto para.. sve najbolje obema Ivicama
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 (edited) ja sam o Kralju čuo, od nekih ljudi koji ga poznaju iz kraja u kome živi, prilično lepe stvari, u smislu ljudskih. ono, da nije nadrkan, da je ljubazan, pristojan u ophođenju, nema nekih skandala i tome slično. ali to je bilo poodavno. lično ga ne poznajem, kao golmana sam ga gotivio jako, odnosno voleo sam ga kao igrača Partizana. da nema kapacitet za funkciju sd to je jasno, a ako je pri sns-u, ni to me ne čudi. mnogi ljudi prave kompromise u pogledu svojih karijera, pa ako je zahtev trenutka članstvo u partiji, neka bude. koliko ih samo ima koji se šetaju iz stranke u stranku kako se menja režim. a realno nisu lojalni ni jednoj, niti ih to interesuje. sutra da dođu Radomir i Ćuta na vlast, bez problema bi se učlanili tamo. to je potreba trenutka i oportuno ponašanje, a ne nekakav politički stav. čitavu tu školu mišljenja i delanja je najbolje opisao onaj poljoprivrednik, još davno, kad je rekao Vuku Draškoviću, u nekoj predizbornoj kampanji, da će da glasa za njega kada dođe na vlast. elem, i ovo pitanje treba posmatrati oportuno, čuvek nema kapacitet da obavlja posao koji je klubu potreban i to je kraj priče. to dal je pri sns-u je periferno. dok je sns na vlasti u klubu će neminovno biti neko ko je blizak ili je član. takva su pravila igre, dok se ne promene. a po svemu sudeći neće uskoro. Edited October 26 by Ted 3
Ted Posted October 26 Author Posted October 26 (edited) "Pre dva dana navršilo se tačno pet godina otkako je na Topčiderskom brdu gostovao Mančester junajted. Ne, nema ovde mesta, niti razloga, prisećati se stative Umara Sadika i(li) driblinga Sejdube Sume, ali i te kako je moguće povući paralelu sa onim što crno-bele očekuje od 15.55 u susretu sa Čukaričkim, u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije (TV Arena Premium 1). Mnoge će iznaditi, neke i frapirati, ali je tačno: meč sa engleskim velikanom bio je poslednji za koji je Partizan prodao više od 10.000 pojedinačnih ulaznica!? Procena je da će ta granica biti debelo nadmašena, pošto se u Humskoj očekuje više od 15.000 navijača za duel sa Brđanima. Prvi posle, kako Grobari vole da kažu, „oslobađanja kluba od okupacije“. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/nema-razloga-zvati-grobare-na-stadion-sami-ce-da-dou-kad-imaju-zbog-cega/495187 Edited October 26 by Ted
Recommended Posts