Popular Post Ted Posted October 21 Popular Post Share Posted October 21 (edited) Otvaramo novi topik nekoliko sati nakon što je demisionirala zločinačka i štetočinska uprava, predvođena ljudima čije imena ne želim ni da napišem. Klub je opustošen, dugovi su ogromni, stadion prokišnjava, Teleoptik je zapušten, igrački kadar je loše selektiran i preplaćen, navijače svećom tražiš po tribini, ozbiljno su najedeni imidž i reputacija kluba u Evropi. Jedna era je završena, dekada zla, i živimo u nadi da bolji dani dolaze. Od danas, ta nada ima nekakav osnov. Da li je on solidan ili nije i šta će nam doneti, ostaje da se vidi i prati. A to ćemo da pratimo na ovom topiku. Simbolički, voleo bih da danas zatvorimo stari topik, i da u novom odelu krenemo u novu eru. Takođe simbolički, topik nosi naziv prvog (zapravo četvrog, ali hronološki prvog) dela serjala Star Wars, u kome pratimo stvaranje zametka jedne moćne pobunjeničke grupe koje će stati na crtu Imperiji zla i uništiti Zvezdu smrti. Tu su mudri strarac Rasim Van Kenobi i master Mijat, koji će okupiti Danka Skywalkera i dražesnu Pricezu Milku i spremiti ih za konačni obračun. U tome će im pomoći simaptični odmetnik i razbojnik Ivica Solo i njegov drugar Savaka, te mnoštvo različiih likova koji će se pojavljivati. Mnogo nas nepoznatog čeka, dok konačno ne bude ispaljena raketa u srce Zvezde smrti i u Galaksiji zavrala večni mir. May the force be with us!!!! Edited October 21 by Ted 8 5 6 1 Link to comment
Midžeta Posted October 21 Share Posted October 21 (edited) Ide gas u novoj eri Edited October 21 by Midžeta 3 1 Link to comment
Kreator Posted October 21 Share Posted October 21 Odoše skotovi. U to ime - ŽIVELI ! Neka nam je sa srećom pa neka se ponovi ... 2 Link to comment
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted October 21 Popular Post Share Posted October 21 10 Link to comment
Kreator Posted October 21 Share Posted October 21 Ako se po jutru (popodnevu) dan poznaje, idemo u svetlu budućnost : 1 Link to comment
twisted Posted October 22 Share Posted October 22 ja ne znam šta je s vama. rekao gazda da ne sme raja da se buni i zamenio jednu teleću glavu drugom. čemu radovanje? krug novca ostaje isti. 7 Link to comment
jorma shparga Posted October 22 Share Posted October 22 Sta ce ovo Mijatu u zivotu??? Mozda, da mu se precka prekrije vecim blamom - sluzenjem u Vucicevoj, cuj mene Rasimovoj, upravi... Sve izgubili da bog da i do pravog oslobidjenja, drugovi! 2 1 1 Link to comment
Ted Posted October 22 Author Share Posted October 22 budimo realni......idealno rešenje nije bilo ni opcija.....kao što je i u životu takvo rešenje izuzetak, a ne pravilo niko ovde nije ushićen ni u ekstazi.....nadamo se boljitku u okviru realnog........i to je to 7 1 Link to comment
mozzer Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Zlocinacka i stetocinska uprava NIJE otisla odande odakle treba da ode. Ovo je samo kap u moru. Tako da - Proci ce i njihovo. Naravno podrska Rasimu Pankeru - uvek mi je bio simpatican ako nista Gosoodin je za sve u nasem Fudbalu, a Gospodstina prilici Klubu kao sto je FKP - vecita Avangarda. GL Edit: Vermez i Varga za Oml.Skolu - prava stvar Edited October 22 by mozzer 1 1 Link to comment
shimpu Posted October 22 Share Posted October 22 Meni je drago što su u Partizanu uvek igrali polivalentni igrači, kao sad recimo što je otišao Severina, a umesto njega na mesto krila uleti De Medina. Evo može i u stihovima već dobro poznate pesme da ga zameni Stari stihovi: Hriste bože raspeti i sveti Naš Partizan ka tituli leti Leti preko nebeskih visina Krilo mu je Ksander Severina Novi stihovi: Hriste bože raspeti i sveti Naš Partizan ka tituli leti Leti preko nebeskih visina Krilo mu je Nejtan De Medina Link to comment
Kreator Posted October 22 Share Posted October 22 4 hours ago, twisted said: ja ne znam šta je s vama. rekao gazda da ne sme raja da se buni i zamenio jednu teleću glavu drugom. čemu radovanje? krug novca ostaje isti. Ma naravno. Niko nije naivan ovde, nismo deca. Sve dok je klub državni, a država to sam ja = vučić. Ne znam za ostale ali ja ću slaviti (i slavim) odlazak ova dva pacova. Gore od njih neće biti. Bolje? Pa videćemo da li i koliko. 2 Link to comment
mozzer Posted October 22 Share Posted October 22 Odlican nastup Danka i naravno MIjata, mislim da je ovo ipak NESTO. Sretno... 4 Link to comment
Recommended Posts