ZokiAsov Posted October 25 Posted October 25 Ko je stvarno doso preko njega? Logicno kastiljo, saldanja mozda?
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 (edited) priča se da je prodato oko 7000 karata do sada sutra je prodaja samo na blagajni stadiona.......moram da uzmem sezonsku, da se ne drkam sa blagajnama i još Fudbalski klub priprema zanimljiv projekat koji će omogućiti navijačima da postanu članovi kluba - Prisustvo ekskluzivnim dogadjajima - Popusti na ulaznice - Učestovanje u važnim odlukama Jedna od ključnih tačaka ovog projekta jeste i pravo članova da utiču na suštinska pitanja, nakon promene Statuta kluba. Odluke će se donositi većinom glasova, čime se jača demokratski pristup i omogućava navijačima da aktivno učestvuju u oblikovanju budućnosti Partizana. Edited October 25 by Ted 2
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 ovo bi trebalo da bude nakon promene Statuta......videću o čemu se radi kad bude, pa postajem član ako procenim da je ozbiljna priča
April Posted October 25 Posted October 25 3 minutes ago, Ted said: omogućava navijačima da aktivno učestvuju u oblikovanju budućnosti Partizana A kako se biraju Najverniji? Aklamacijom na južnoj tribini?
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 (edited) ne znam......ove vrste akcija se odnose na sve navijače što se tiče tzv. Najvernijih, do sada smo imali sutuaciju da deo njih ni ne navija za Partizan. tako da su možda verni, ali je pitanje kome Edited October 25 by Ted
Kreator Posted October 25 Posted October 25 9 minutes ago, Ted said: priča se da je prodato oko 7000 karata do sada Partizan će posle više od godinu dana na stadionu u Humskoj igrati pred svojim najvatrenijim navijačima. Ulaznice su u prodaji, a interesovanje je neverovatno veliko. Crno-beli doživeli su potpuni zaokret. Stara uprava predvođena Milošem Vazurom i Miloradom Vučelićem smenjena je, a razlog tome je i ponovni dolazak navijača na stadion. Popravljeni su odnosi i sa košarkaškim klubom, pa se uz ulaznicu za Čukarički može otići i na utakmicu istog dana koju Partizan igra sa Krkom. Prema prvim informacijama, biće preko 20.000 navijača na stadionu Partizana, a uprava kluba donela je odluku da je od sada svim mladim igračima Partizana, uključujući omladisnske selekcije i niže obavezno prisustvo na svakoj utakmici prvog tima. Velika energija sa tribina vođena je nedavnim promenama u strukturama kluba, a njima nije kraj. Partizan je ostao bez sportskog direktora, očekuje se uskoro i zamena za Ivicu Ilieva. 1
Kreator Posted October 25 Posted October 25 https://www.sd.rs/sport/fudbal/ljajic-prodaje-vazurin-audi-da-bi-platio-vodu-struju-komunalije-lep-auto-i-radi-foto-2024-10-24
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 kupio kartu za istok......ima na ticketline, ali barem za istok, nema još puno 2
Milošica Posted October 25 Posted October 25 (edited) Bravo Tede. Ja sam u loži sutra. Brat Marko. Edited October 25 by Milošica 1
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 12 minutes ago, Kreator said: https://www.sd.rs/sport/fudbal/ljajic-prodaje-vazurin-audi-da-bi-platio-vodu-struju-komunalije-lep-auto-i-radi-foto-2024-10-24 ako ništa, biće soldan prihod od karata sutra......što se mene tiče mogu i da dignu cenu, nije problem za sutra su karte 400 dinara jug, 800 istok/zapad 1 minute ago, Milošica said: Bravo Tede. Ja sam u loži sutra. nije bilo lože u ponudi, samo jug, istok, zapad verovatno bih uzeo da je bilo
Kreator Posted October 25 Posted October 25 (edited) 26 minutes ago, Ted said: nije bilo lože u ponudi, samo jug, istok, zapad verovatno bih uzeo da je bilo Jedan od velikih navijača Partizana i nekadašnji trener ovog kluba, Marko Nikolić, uradio je nešto nesvakidašnje. Naime, on je zakupio čitav jedan boks u glavnoj loži stadiona u Humskoj što je njegov način da pomogne klubu. Lep gest trenera CSKA iz Moskve, jasno je da Nikolić neće moći da prisustvuje jer istog dana njegov tim igra protiv Fakela u ruskom šampionatu, a bliži se i utakmica protiv Spartaka iz Moskve. Edited October 25 by Kreator 1
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 svaka čast ćelavom svako treba da pomogne koliko može, kako može.......što se mene tiče može i 2000-2500 da košta istok, ići ću inače, koliko vidim sezonska za istok je ove godine 11.000, što je baš niska cena. naravno, onim lopovima prethodnim niko ne bi dao ni 11 dinara, ali nakon ovih promena, može po modelu kk da se skupi neka lova i od sezonskih. naravno, ponuda je siromašnija, nećemo igrati ništa što liči na EL u basketu, ali mislim da to nije nepremostiva prepreka. bitno je da se krene napred, da bude neki optimizam i da ljudi dobiju želju da se vrate na stadion. baza fudbalskih navijača je najšira, ako gledamo u odnosu na druge sportove 1
Kreator Posted October 25 Posted October 25 8 minutes ago, Ted said: svaka čast ćelavom izgleda da je nikolić zakupio ložu do kraja sezone a ne samo za jednu utakmicu : https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/70976/euforija-u-humskoj-niko-ne-trazi-besplatne-karte-nikolic-zakupio-celu-lozu/vest Iako je zauzet zbog svog trenerskog posla u ruskm CSKA, Nikolić je zakupio ceo jedan boks u glavnoj loži na stadionu u Humskoj 1 i to do kraja sezone! 1
Milošica Posted October 25 Posted October 25 @Ted Meni je samo teško da prevaziđem kompleks što sam u basketu dosta solidan a fudbal baš ne umem da igram. Ali stvarno ću se truditi da budem redovan. 1
Popular Post Kreator Posted October 25 Popular Post Posted October 25 Rasim Ljajić je pre nekoliko dana izjavio da je klub preopterećen dugovima i da ima previše zaposlenih, a da neki od njih godinama nisu dolazili na posao, niti uopšte znaju šta je njihovo pravo zaduženje. Nakon njegovih oštrih reči, parking je u petak pre podne bio ispunjen maltene do poslednjeg mesta! Svi zaposleni došli su na posao, verovatno iz straha da će, poput sportskog direktora Ivice Ilieva, dobiti otkaz. 10
Recommended Posts