Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

bićemo jači no ikada

in milka we trust

IMG_0976.png

• Replies 1.1k
  • Views 53.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Veoma lepa slika. Puno srce     

• gde ste Grobari, jebem li vam sitno žito!!!!!

• 10 godina ćute klošari iz Čukaričkog i danas nešto pričaju, pocrkali svi dabogda...   Ovo je znak da se radi nešto dobro    Hvala im na 20 000 i na sledećoj 

Posted Images

27 minutes ago, ZokiAsov said:

Kovac otisao u baltiku, a ludi arijaga ce izgleda nazad, zatezu spanci oko plate

Аријага што је најјаче и није лош играч али ето нема назад ту, све и да се врати неће се задржавати.

Evo ih pojačanja, lično ih mijat doveo od svog šefa :

Sportklub
No image preview

Noćna akcija: Delije upale na stadion Partizana (VIDEO)

Navijačka grupa Crvene zvezde, Delije Sever, na svom Telegram kanalu objavila je snimak upada na stadion Partizana.

Samo što ih došlo previše, jbg.

Tražili gljive, izgleda ponestalo

Феноменална је Милка, нисмо је заслужили буквално.

Водитељка шта рећи, на задатку очигледно, али није се дала Милкица. wub

40 minutes ago, gone fishing said:

za fanove milke, bode oči da se ni jednom za 20 min intervjua nije zahvalila predsedniku, iako joj je voditeljka u tri navrata nabacivala tu temu na volej hihi

https://www.prva.rs/video/jutro/102569/koji-su-najveci-problemi-fudbalskog-kluba-partizan

Pročitao sam intervju. Zajebana situacija, para i dalje nema, nisu se oslobodili jakih ugovora igrača (goh,grimao) i ne znaju da li će uspeti da kupe neke igrače da se makar grupa dokopaju.

Ono što je pohvalno je, naravno, da se nije zahvaljivala diktatoru koji nas je preko vazure i uvukao u ova govna.

Takođe je pohvalno što će promeniti statut kluba da predsednik može imati samo dva mandata.

Sve u svemu, najbitnije je da ćemo teško doći do pojačanja, a izuzetno je važno zbog konstantnog priliva novca ući u grupe.

Neću da je hejlujem jer nisam navijač naprednjak. Kraj agonije se za sada ne nazire.

Edited by Kreator

• Author

pored nekoliko pojačanja, biće nam potrebno i sportske sreće da se umuvamo u neke grupe.

i podrška sa tribina. i ako ikako može da se ne spominju cigani i pederi, jer budno oko FARE motri i jebaće nam kevu. igraćemo pred praznim tribinama kvalifikacije.

20 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

bićemo jači no ikada

in milka we trust

IMG_0976.png

Ovo je slika od pre 20 godina. Danas sam je slučajno uhvatio na Prvoj, zbabala se i pumpala, baš neprijatno.

4 minutes ago, Nikodije said:

Ovo je slika od pre 20 godina. Danas sam je slučajno uhvatio na Prvoj, zbabala se i pumpala, baš neprijatno.

Vama stalno nešto neprijatno kada se pumpa fantom

1 hour ago, Nikodije said:

verujem da ti je promaklo(al sam zato ja tu sleep) da primetiš kako joj je mms par puta nabacaivala vučića na volej da hajlune, no se milka nije dala navući na tanak led

jedan bambi od mene za gđu forcan

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

verujem da ti je promaklo(al sam zato ja tu sleep) da primetiš kako joj je mms par puta nabacaivala vučića na volej da hajlune, no se milka nije dala navući na tanak led

jedan bambi od mene za gđu forcan

Nisam mogao da gledam jer je MMS nepodnošljivo iritantna.

jeste, al je ozbiljna praćka

malo koja elektronskatm milfara može da joj stane na crtu

japundža, eventualno

51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

japundža, eventualno

Japundza je klasa za ovu (nije losa priznajem), ali se prodaje - kao i svi oni... ali je Klasa, lepa je jbg

Intervju sta da kazem, jaki ugovori pa to smo znali.... tesko je bilo sta raditi u Chazzy Futebolu u Srbiji ali svakako raduju vesti da je komsijama novi Predsednik Skupstine osvedoceni Kriminalac i Monstrum Chazzy Jul MB cuveni doktor....

Pogledao sam seeding, bez par BAS kvalitetnih pojacanja nema o cemu da se razmislja... a ako to ne urade ne znam ni zasto su dolazili...

Kazem dok je Chazzy drzava i Futebol tesko je bilo sta pricati kao sto pisem ovde vec godinama

Sportsky Poz

• Author
On 30. 5. 2025. at 20:34, kud u maglu Simoviću said:

bićemo jači no ikada

in milka we trust

IMG_0976.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout