May 30May 30 27 minutes ago, ZokiAsov said:Kovac otisao u baltiku, a ludi arijaga ce izgleda nazad, zatezu spanci oko plateАријага што је најјаче и није лош играч али ето нема назад ту, све и да се врати неће се задржавати.
May 31May 31 Evo ih pojačanja, lično ih mijat doveo od svog šefa :SportklubNoćna akcija: Delije upale na stadion Partizana (VIDEO)Navijačka grupa Crvene zvezde, Delije Sever, na svom Telegram kanalu objavila je snimak upada na stadion Partizana.Samo što ih došlo previše, jbg.
May 31May 31 za fanove milke, bode oči da se ni jednom za 20 min intervjua nije zahvalila predsedniku, iako joj je voditeljka u tri navrata nabacivala tu temu na volej https://www.prva.rs/video/jutro/102569/koji-su-najveci-problemi-fudbalskog-kluba-partizan
May 31May 31 Феноменална је Милка, нисмо је заслужили буквално.Водитељка шта рећи, на задатку очигледно, али није се дала Милкица.
May 31May 31 40 minutes ago, gone fishing said:za fanove milke, bode oči da se ni jednom za 20 min intervjua nije zahvalila predsedniku, iako joj je voditeljka u tri navrata nabacivala tu temu na volej https://www.prva.rs/video/jutro/102569/koji-su-najveci-problemi-fudbalskog-kluba-partizanPročitao sam intervju. Zajebana situacija, para i dalje nema, nisu se oslobodili jakih ugovora igrača (goh,grimao) i ne znaju da li će uspeti da kupe neke igrače da se makar grupa dokopaju.Ono što je pohvalno je, naravno, da se nije zahvaljivala diktatoru koji nas je preko vazure i uvukao u ova govna.Takođe je pohvalno što će promeniti statut kluba da predsednik može imati samo dva mandata.Sve u svemu, najbitnije je da ćemo teško doći do pojačanja, a izuzetno je važno zbog konstantnog priliva novca ući u grupe.Neću da je hejlujem jer nisam navijač naprednjak. Kraj agonije se za sada ne nazire. Edited May 31May 31 by Kreator
May 31May 31 Author pored nekoliko pojačanja, biće nam potrebno i sportske sreće da se umuvamo u neke grupe.i podrška sa tribina. i ako ikako može da se ne spominju cigani i pederi, jer budno oko FARE motri i jebaće nam kevu. igraćemo pred praznim tribinama kvalifikacije.
May 31May 31 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said:bićemo jači no ikadain milka we trustOvo je slika od pre 20 godina. Danas sam je slučajno uhvatio na Prvoj, zbabala se i pumpala, baš neprijatno.
May 31May 31 4 minutes ago, Nikodije said:Ovo je slika od pre 20 godina. Danas sam je slučajno uhvatio na Prvoj, zbabala se i pumpala, baš neprijatno.Vama stalno nešto neprijatno kada se pumpa
May 31May 31 1 hour ago, Nikodije said:Ovo je slika od pre 20 godina. Danas sam je slučajno uhvatio na Prvoj, zbabala se i pumpala, baš neprijatno.verujem da ti je promaklo(al sam zato ja tu ) da primetiš kako joj je mms par puta nabacaivala vučića na volej da hajlune, no se milka nije dala navući na tanak ledjedan bambi od mene za gđu forcan
May 31May 31 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:verujem da ti je promaklo(al sam zato ja tu ) da primetiš kako joj je mms par puta nabacaivala vučića na volej da hajlune, no se milka nije dala navući na tanak ledjedan bambi od mene za gđu forcanNisam mogao da gledam jer je MMS nepodnošljivo iritantna.
May 31May 31 jeste, al je ozbiljna praćkamalo koja elektronskatm milfara može da joj stane na crtujapundža, eventualno
May 31May 31 51 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:japundža, eventualnoJapundza je klasa za ovu (nije losa priznajem), ali se prodaje - kao i svi oni... ali je Klasa, lepa je jbgIntervju sta da kazem, jaki ugovori pa to smo znali.... tesko je bilo sta raditi u Chazzy Futebolu u Srbiji ali svakako raduju vesti da je komsijama novi Predsednik Skupstine osvedoceni Kriminalac i Monstrum Chazzy Jul MB cuveni doktor....Pogledao sam seeding, bez par BAS kvalitetnih pojacanja nema o cemu da se razmislja... a ako to ne urade ne znam ni zasto su dolazili...Kazem dok je Chazzy drzava i Futebol tesko je bilo sta pricati kao sto pisem ovde vec godinamaSportsky Poz
June 1Jun 1 Author On 30. 5. 2025. at 20:34, kud u maglu Simoviću said:bićemo jači no ikadain milka we trust