holden kolfild Posted October 25 Posted October 25 nije se valjda zeka usrala od dzina i pomalo tonika?!? ne lici mi na nju. na ovom topiku se nekad znao red: -vinjau - pice pobednika -teacher's - rip (jebeni kosta 1100 kinti, sta moze poci po zlu) -flegmina kafa - kad flegma skuva i posluzi -sva ostala pica. bukvalno sve sto je alkohol se prolilo na ovom topiku i po nasim napacenim jetrama. i midzi! midzi pije neka seksi pica. koktelcice, sta li je. ps. ja bih popio shimpra. 1 1
Cash Posted October 25 Posted October 25 https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/slovenci-v-tujini/671b97b1ebebd/zlatko-zahovic-partizan-sportni-direktor Čitaju ppp 😁
holden kolfild Posted October 25 Posted October 25 ok, trenutno bih ppopio onaj muftijin turban pun vinjaka, a tamo izvuce simpra. 2
Svemir Zeka Posted October 25 Posted October 25 14 minutes ago, holden kolfild said: nije se valjda zeka usrala od dzina i pomalo tonika?!? ne lici mi na nju. Ništa ne kapiram zašto ja
holden kolfild Posted October 25 Posted October 25 ni ja, moras da ppricas sa milosicom, on te je tagovao. ne umem ja to. mozda si negde pisala o ljubavi i postovanju prema dzinu gordanu? bez milosice ne mozemo nista da znamo. 1
April Posted October 25 Posted October 25 Zlatko Zahovič športni, Peđa Mijatović generalni, logika nalaže da je Slaviša Jokanović sledeći trener... mada se ne bih bunio da na mesto športnog dođe Darijo Srna, Uzeira starog sin. Može i Ilija Ivić, agent Cleversona Gabrijela Clea.
April Posted October 25 Posted October 25 Upozoravam ipak, pošto su nas odbili od državne sise, da se moramo okrenuti pouzdanoj pazarskoj zlatnoj žici i stazi posutoj kristalima. 1
Milošica Posted October 25 Posted October 25 (edited) Možda nam Rasim dovede Murinja preko svojih prijatelja iz Fenera Edited October 25 by Milošica 2
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 (edited) ostavite se trenera.....ako je MIjat rekao da nam ne treba Gvardiola već Savo to je tačka. ende. fin. konec treba nam gotovo sve osim trenera, pa je i sa te strane besmisleno da ga tražimo sutra u 15.55 protiv Čukaričkog kući.....ja ću da odem ujutru da uzmem karte......pa da nas bude što više i da zagrmi kao nekad Edited October 25 by Ted 1
Lord Stef Posted October 25 Posted October 25 44 minutes ago, April said: Zlatko Zahovič športni, Peđa Mijatović generalni, logika nalaže da je Slaviša Jokanović sledeći trener... mada se ne bih bunio da na mesto športnog dođe Darijo Srna, Uzeira starog sin. Može i Ilija Ivić, agent Cleversona Gabrijela Clea. Srna dusu dao za skauta, sve sto nam je preporucio pogodio je 1
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 (edited) i to sve iz Šahtjorovog junk foldera......šta misliš da zagrebe po inbox-u Edited October 25 by Ted
Kreator Posted October 25 Posted October 25 26 minutes ago, Lord Stef said: Srna dusu dao za skauta, sve sto nam je preporucio pogodio je Zar ovde nije pisano pre izvesnog vremena da Srna nema veze sa našim pojačanjima? Neko me je beše napičio ovde kada sam napisao isto što i ti ovo gore citirano.
Lord Stef Posted October 25 Posted October 25 2 minutes ago, Kreator said: Zar ovde nije pisano pre izvesnog vremena da Srna nema veze sa našim pojačanjima? Neko me je beše napičio ovde kada sam napisao isto što i ti ovo gore citirano. Jbm li ga, ja koliko se secam 2 ili 3 pojacanja su dosla na njegovu preporuku, ako je u medjuvremenu demantovano nisam ispratio 1
Recommended Posts