Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

11 minutes ago, Ted said:

ako se izgovori kao Natko, pa pročita od pozadi, dobije se reč OKTAN. čovek je bukvalno pogonsko gorivo i snaga ovog tima, a i svih timova pre ovog, od kada je došao.

Ako deo Gohovog imena procitamo unazad dobijamo Gnoj (Jong-jun)

• Replies 1.1k
  • Views 53.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Veoma lepa slika. Puno srce     

• gde ste Grobari, jebem li vam sitno žito!!!!!

• 10 godina ćute klošari iz Čukaričkog i danas nešto pričaju, pocrkali svi dabogda...   Ovo je znak da se radi nešto dobro    Hvala im na 20 000 i na sledećoj 

Posted Images

Kad se Grimaldo vraca sa pozajmice

Edited by shimpu

Ako Aldo Kalulu ostane, a Grimaldo se vrati, onda dobijamo jednog ozbiljnog igraca po imenu Grimaldo Kalulu

U HUMSKOJ PRELOMILI! Partizan dovodi trenera svetske klase lolol

nadam se da će se posao izjaloviti, mada teško, novosti imaju pouzdane kontakte u klubu

• šta reći trener u padu karijere, trener koji je pokvario našu sexy napadačku igru koju je napravio njegov prethodnik dripac iz štitara

IMG_0963.jpeg

priroda se obnavlja

wub

Vidim vraća vam se Tolo, čestitke. Najveće pojačanje.

• Author

kakav bombastičan naslov.......pomislio sam da je, u najmanju ruku, Simone Inzagi, ako ne i sam Klop

ok, Jokan ima ime i prezime u trenerskoj branši, ima i lepih rezultata u jakim ligama, naš je 100%.......al baš da je svetska klasa jbg

ako izbor trenera nagoveštava i određeni nivo investicije u igrački kadar, sve ok. ako ne, onda je ionako sve jedno ko će da dođe.

Edited by Ted

Ma držimo fige za Blagog, da prevlada ta struja u klubu.

Нека буде како каже Милка.

• Author

Mijat: Evo okupili smo se ovde da izrazimo žalost što Real Madrid.........uh čekaj, pogrešan papir, ček da vidim šte je ovo, Luka Modrić legenda, nije to, Anćeloti bušan kurton, nije ni to, Jokan novi trener, e evo ga. Dakle, okupili smo se ovde da predložimo novog trenera i da to bude legenda Slaviša Jokanović. Ja mislim da.......

Milka: Sedi dole zalizani!!!! Jebo te Real!!!! Gde je taj Jokan, jel došo?

Mijat: Tu je ispred vrata, da uđe?

Milka: Da uđe, jašta. Rasime otvaraj vrata, viš da si zaspao sroz. Jebo te Novi Pazar, slavio si do 5 ujutru, a Partizan ništa. Dobar dan gospodine Jokoanoviću, izvolite. Kako ste? Šta ste radili prethodne sezone?

Jokan: Pa ovaj, 2020. sam.......

Milka: Zabole me šta si radio pre pet godina, prošle godine pitam.

Jokan: Ovaj......

Milka: Gde si radio prošle godine, šta si radio?

Jokan: Pa odmarao sam malo.

Milka: Ništa, i ove ćeš!!!! Vidim da si još zbunjen. Jel tu Blagoje. Neka uđe.

Blagoje: Dobar dan.

Milka: Dobar dan. Čestitam, imaš ugovor još dve sezone. Hvala svima na prisustu i kooperaciji.

Edited by Ted

18 minutes ago, johan nagel said:

Нека буде како каже Милка.

samo ovo, kakvi crni špiroi sinovčići, i ostali udbin kadar

1 hour ago, Ted said:

Mijat: Evo okupili smo se ovde da izrazimo žalost što Real Madrid.........uh čekaj, pogrešan papir, ček da vidim šte je ovo, Luka Modrić legenda, nije to, Anćeloti bušan kurton, nije ni to, Jokan novi trener, e evo ga. Dakle, okupili smo se ovde da predložimo novog trenera i da to bude legenda Slaviša Jokanović. Ja mislim da.......

Milka: Sedi dole zalizani!!!! Jebo te Real!!!! Gde je taj Jokan, jel došo?

Mijat: Tu je ispred vrata, da uđe?

Milka: Da uđe, jašta. Rasime otvaraj vrata, viš da si zaspao sroz. Jebo te Novi Pazar, slavio si do 5 ujutru, a Partizan ništa. Dobar dan gospodine Jokoanoviću, izvolite. Kako ste? Šta ste radili prethodne sezone?

Jokan: Pa ovaj, 2020. sam.......

Milka: Zabole me šta si radio pre pet godina, prošle godine pitam.

Jokan: Ovaj......

Milka: Gde si radio prošle godine, šta si radio?

Jokan: Pa odmarao sam malo.

Milka: Ništa, i ove ćeš!!!! Vidim da si još zbunjen. Jel tu Blagoje. Neka uđe.

Blagoje: Dobar dan.

Milka: Dobar dan. Čestitam, imaš ugovor još dve sezone. Hvala svima na prisustu i kooperaciji.

Milka ne psuje, to si izmislio. Ovo ostalo je u redu..

• Author
52 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Milka ne psuje, to si izmislio. Ovo ostalo je u redu..

posle pola godine u Partizanu i susreta sa "čarima" i posledicama menadžmenta koji je vođen čitavu deceniju, te nakon preživljavanja šoka tipa kako ovo još uvek postoji, ne samo da psuje, nego je verovatno spremna i da ubija.......i pije ko smuk

Juče je završen Chin Chin turnir na Zlatiboru gde su naše selekcije 2016 i 2017 igrale finale sa zvezdom.

2017 je pobedila zvezdu u finalu sa 4:0. naša deca su zgazila zvezdu. dečaci su dominirali celu utakmicu i pobeda nije dolazila u pitanje. na golu je bio Stojketov sin.

2016 je u finalu izgubila od zvezde 1:2. iako smo pritiskali celi utakmicu i realno bili bolji tim, zvezdina deca su iskoristila dva odbitka i povela sa 2:0. mi smo imali 3 100% šanse ali lopta nije htela u gol, nismo imali sreće. borjanov mali je igrao za zvezdinu decu.

ovako je otprilike izgledala cela utakmica (kratak video klip):

https://www.facebook.com/share/v/16fLEp14GB/

15 hours ago, twisted said:

...2016 je u finalu izgubila od zvezde 1:2. iako smo pritiskali celi utakmicu i realno bili bolji tim, zvezdina deca su iskoristila dva odbitka i povela sa 2:0. mi smo imali 3 100% šanse ali lopta nije htela u gol,..

prica s 90% derbija od 45e naovamo...

Edited by Nebojsa

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout