Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

Verujem da samo to može biti slučaj.

Jokanović, Ivić.

• Replies 1.1k
  • Views 53.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Veoma lepa slika. Puno srce     

• gde ste Grobari, jebem li vam sitno žito!!!!!

• 10 godina ćute klošari iz Čukaričkog i danas nešto pričaju, pocrkali svi dabogda...   Ovo je znak da se radi nešto dobro    Hvala im na 20 000 i na sledećoj 

Posted Images

Ја се плашим неког Феђе Дудића али ајде да не лицитирамо још увек, није се Благоје још ни охладио.

18 hours ago, johan nagel said:

Пу хоће да шутну Благоја, Мијате одлази

Не озбиљно, не видим разлог за тако нешто сем ако не појуре неко баш проверено име. Ако ће само да замене Благојевића неким ко није јасан upgrade онда пиши пропало, наставља се тренерска вртешка бесмислена.

Blagojević njie vrhunski stručnjak, ali mi imamo 6 nedelja do prve utakmice. Alooo, ko će da dođe i ušemi se za to vreme???

Blagojević nije tantus poput nekih legendi kluba koje su prodefilovale i spržile svoje ime na trenerskoj klupi za vjek i vjekova.

Da će dovući proverenog vrhunskog stručnjaka digao bih obe ruke. Ali neće.

Zato, Blagojević mora da ostane.

Ako ne naprave kvalitetnu rekonstrukciju igrackog kadra a ne deluje da ce tako biti svejedno je.

Moze da ostane djansr, dodje klop ili rasim da se oproba na klupi

da najbolje da ovaj dunster ostane pa da u 1 kolu kvalifikacija, 17 jula gledamo kako se grčevito branimo protivu pakšija ili aktobea na jna i nadamo se da ćemo stići do penal lutrije, kako bi se plasirali u 2 kolo kval.

2 hours ago, twisted said:

Blagojević njie vrhunski stručnjak, ali mi imamo 6 nedelja do prve utakmice. Alooo, ko će da dođe i ušemi se za to vreme???

Blagojević nije tantus poput nekih legendi kluba koje su prodefilovale i spržile svoje ime na trenerskoj klupi za vjek i vjekova.

Da će dovući proverenog vrhunskog stručnjaka digao bih obe ruke. Ali neće.

Zato, Blagojević mora da ostane.

Znam površno Blagoja iz perioda dok je trenirao IMT, a oni koji ga poznaju boljr potvrdili su mi da je odličan čovek i trener.

Da li je to dovoljno za fkp, ne znam.

31 minutes ago, gone fishing said:

da najbolje da ovaj dunster ostane pa da u 1 kolu kvalifikacija, 17 jula gledamo kako se grčevito branimo protivu pakšija ili aktobea na jna i nadamo se da ćemo stići do penal lutrije, kako bi se plasirali u 2 kolo kval.

Mda, samo nam fali trener da zaplešemo po terenu.. samo malo hrabrosti šefa struke i mogao bi da bira da li da igramo kao Barselona ili PSG.. tika-taka bi bila previše dekadentna i sputavajuća za naše čigre

Ко год да буде тренер, ући у лигу европе у оваквој ситуацији би био већи подвиг него они пласмани у лш некадашњи.

Тренутно смо ваљда на ивици да будемо носиоци у свим колима, међутим и поред тога у сваком колу имаш гомилу екипа с којима смо у најбољем случају 50-50

C20AB33E-67D4-4789-8B05-19DFAB6A685E.jpeg

9C6AD3BC-4CA0-4308-B1C5-F876AF38EBA5.jpegDC2F74C8-95D1-4ABB-9279-9376BA3F690D.jpeg0B7D3154-DD01-4F33-A45F-E22237D9723C.jpeg

*Противници су склони променама али дају одређену слику

Проћи четири рунде овде би био озбиљан подвиг, да не причам ако склизнемо у неповлашћене

Добра ствар је да кад год испаднемо, селимо се у наредну рунду квалификација за лк где нам је вероварно и место тренутно

*компликација је то што се жреба унапред за оба такмичења, тако да ако испаднеш као повлашћени из ле, преузимаш коефицијент противника тако да практично ниси повлашћен у лк, што нам се десило прошле године рецимо. Поразом од Лугана смо преузели њихов коефицијент и ишли на Гент у плеј-офу лк.

djansr je kod mene zavrsio karijeru onim cika crni like izmenama u drugom pol. u rupi pre mesec dana - takvi nam ne trebaju na klupi partizana - manastir iguman. a ostaje nada za ser jokana.

sto se evropskih kval tice, s trenutnim sastavom ni u jedno takmicenje ne prolazimo, taman klop da dodje.

4 hours ago, johan nagel said:

Ко год да буде тренер, ући у лигу европе у оваквој ситуацији би био већи подвиг него они пласмани у лш некадашњи.

Тренутно смо ваљда на ивици да будемо носиоци у свим колима, међутим и поред тога у сваком колу имаш гомилу екипа с којима смо у најбољем случају 50-50

C20AB33E-67D4-4789-8B05-19DFAB6A685E.jpeg

9C6AD3BC-4CA0-4308-B1C5-F876AF38EBA5.jpegDC2F74C8-95D1-4ABB-9279-9376BA3F690D.jpeg0B7D3154-DD01-4F33-A45F-E22237D9723C.jpeg

*Противници су склони променама али дају одређену слику

Проћи четири рунде овде би био озбиљан подвиг, да не причам ако склизнемо у неповлашћене

Добра ствар је да кад год испаднемо, селимо се у наредну рунду квалификација за лк где нам је вероварно и место тренутно

*компликација је то што се жреба унапред за оба такмичења, тако да ако испаднеш као повлашћени из ле, преузимаш коефицијент противника тако да практично ниси повлашћен у лк, што нам се десило прошле године рецимо. Поразом од Лугана смо преузели њихов коефицијент и ишли на Гент у плеј-офу лк.

gledam 2 kolo kval za le, hapoel, bešiktaš, utreht, celje i rijeka su sigurno nosioci u 3 kolu kval za ligu konfekcija, spartak i banjik su na granici da budu nosioci a jedino škoti neće biti nosioci, mada ako ne možemo da prođemo dandi stvarno nemamo šta da tražimo ni u najslabijem evropskom takmičenju...

Daj Hamarbi u 1.kolu jednom smo ih več izbacili fantom

Navodno rastu šanse da naš dobri Blagoje ostane.

^

Pray World Series GIF by MLB

Спектакл у Хумској данас, доста лепих потеза, шансе на све стране, пет голова и сачувано достојанство озбиљним приступом и победом.

Вукотић опет показује озбиљан потенцијал, биће нешто од њега само да дотера главу до краја, чини ми се да једино ту потенцијално шкрипи.

ako u nešto nisam sumnjao, to je da će mo dostojanstveno odigrati ovu poslednju utakmicu protiv ovih iz novog sada

svak čast serđu i svim igračima za ovo danas

• Author

lepo je bilo juče. nisam mogao da gledam pošto sam putovao, odnosno vozio za vreme tekme, ali sam odgledao čim sam se stacionirao.

čini se da je vreme bilo ekstra za fudbal, a bilo je i navijača, pa nije izgledalo kao nemi film.

vrlo sam zadovoljan što poslednju utakmicu nismo samo odradili, nego je odigrali muški i pobedili. tako treba uvek.

Natho je legenda kluba. u tužnim i lošim vremenima za klub, ali ne postaje se legenda samo kad je sve med i mleko. bukvalno je više uradio sa klub od pola onih koji se kao nazivaju legendama, mada već neko vreme vlada inflacija legendi, tako da je i taj pojam krajnje relativizovan. ali u slučaju Natha stoji.

ako se izgovori kao Natko, pa pročita od pozadi, dobije se reč OKTAN. čovek je bukvalno pogonsko gorivo i snaga ovog tima, a i svih timova pre ovog, od kada je došao.

žao mi je što jedna od one dve stative nije ušla Dragojeviću.

sad skupština, pa da vidimo koliko smo ozbiljni za Evropu, a da nije na rečima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout