Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

• Author
  On 14. 5. 2025. at 10:16, shimpu said:

Kad se Ovusu vraca sa pozajmice?

čim ga aktuelni poslodavac pusti, odnosno kad nacepa još 1000 kubika drvne građe, pošto mu je to radna norma

On 14. 5. 2025. at 9:51, johan nagel said:

Леду Јовановић је иначе само 6 месеци млађи од Милошевића.

da, sad vidim. s tim što postoji razlika u iskustvu u profi fudbalu, pa deluje da je i razlika u godinama veća

ja sam apsolutno za forsiranje Ledu-a, deluje kao legitiman talenat i tenkić po konstituciji i snazi (potencijalnoj), ali ne može još da bude prva opcija. a možda ne bude ni bilo kakava, ako ga zavale negde za mesec dana

Edited by Ted

• Replies 1.1k
  • Views 55.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Veoma lepa slika. Puno srce     

• gde ste Grobari, jebem li vam sitno žito!!!!!

• 10 godina ćute klošari iz Čukaričkog i danas nešto pričaju, pocrkali svi dabogda...   Ovo je znak da se radi nešto dobro    Hvala im na 20 000 i na sledećoj 

Posted Images

ledu moze da bude legitiman talenat i tenkic jedino uz neki jaci lekic...

• Author

kako bilo, smanjiti očekivanja na minimum. a i ne znamo šta se tačno događa, u smislu tima za sledeću sezonu.

ako se čeka skupština, pa izbor, pa da se sastanu i kontituišu, pa da počnu da se dogovaraju, pa tek onda da jure igrače........otići će voz i biće kasno što se tiče Evrope. nema tu puno vremena do prve utakmice, moraju da se prođu pripreme i to da se prođu sa igračima koji će biti u prvom timu. ok je da neko uleti pred kraj, jedan. ali ne svi. ako bude varijanta da se u pripreme kreće sa ovim sastavom minus oni na koje se više ne računa, pa da se priključi, šta ja znam, Ljajić, pet dana pred prvo kolo, to je realno kraj. fakat je da ova ekipa ne može da se kvalifikuje za ligaški deo bilo koje Evrope, a u zavisnosti od (ne)sreće na žrebu, može i odmah da ispadne.

ako se uveliko radi na timu za sledeću sezonu i ako je već vode pregovori/dogovori koji bi trebalo da se ralizuju odmah posle te skupštine (mada ne mora ni to da se čeka realno), može da bude nešto od Evrope, odnosno rastu šanse. ali i to pod uslovom da je sa pojačanjima pogođeno, odnosno da ne dođi tri Goha i dva Ovusua, pošto su nam onda šanse kao i u varijanti prvoj, odnosno realno nepostojeće. podrazumeva se da igrači koji dođu moraju da budu operativni, dakle ne varijante igrao u 2025. dve utakmice zbog teže povrede kolena, sedeo na klupi godinu ipo dana, ima 8 kilograma viška, završava rehabilitaciju posle povrede članka, nosi Šancovu kragnu jer je sjebo vrat ali će do kraja jula verovatno moći da gleda i levo i desno bez bolova itsl.

Edited by Ted

Prodade se ugresic danas, rekao bih

Reko daj da vidim kako smo razbili mi nekoga sa 4 - 0. Do pola snimka, prvih 6 minuta mi je spopala muka koje mi kratere imamo u odbrani. Sve mi se smučilo nisam hteo dalje da gledam. Ovaj vučićev potrčko mijat ako hitno ne dovede makar 5 pristojnih igrača u Partizan ispadamo u prvom ili drugom kolu bilo koje evrope. Ovo je jadno. A ovi talenti su smešni.

• Author

danas je 19. maj, kvalifikacije počinju početkom jula, a pripreme verovatno početkom juna

ako u naredne dve tri nedelje bude mrtvo more što se tiče igračkog kadra, to je to.....kasno je

iskreno, ja bih više voleo i niko da ne dođe, nego da se nastavi tradicionalno ponašanje u prelaznim rokovima. da se dovode kasno, tri povređena, dva nespremna i jedan neobjašnjiv i da se proda ključni igrač nedelju dana pred neku utakmicu

takođe, ako je ideja da se dovede Ljajić a pusti Natho, ja sam kategorički protiv toga. prvo, Natho je veće ime od Ljajića kada govorimo o igračima kkp i zaslugama. drugo, mislim da je Natho, u smislu fizičke spreme, kao zapeta struna u odnosu na Ljajića. lepo je objasnio Ćuja u poslednjem podcastu, Ljaja tamo ima status lokalne legende i realno može i da ne trenira ako mu se ne trenira. to ovde ne bi išlo. sve u svemu, mačka u džaku, a sve da bi dobio ono što već imaš.

Edited by Ted

Ne znam Tede, ne slažem se sa tobom mada mi racio kaže da će biti kako si ti napisao. Od reči do reči (ovo gore što si pisao, ovo oko Ljajića/Nathka mi je svejedno, ne mora ni da dođe ako je tako kako ti kažeš).

Koliko sam shvatio ovi naši "jure" pare što znači da moramo da uđemo makar u Ligu Konferencije. Tabelarni sistem, može puno bodova (čitaj para) da se izvuče. Samo je problem kako ući. Mora makar pet iskusna OK igrača da se kupe do početka kvalifikacija, zadužiti se, kako god, ali ih nabaviti moramo. Srećom da makar golmana imamo kako treba i još sam zadovoljniji što je produžio ugovor. Nathko i onaj crni norvežanin...šta ja znam, oni jesu majstori igre ali su i debeli minus u odbrani, odnosno kao neka prva linija odbrane. Nazad smo jezivi i stvarno ne znam šta će tu uraditi. Nastasići, Jovetići, i razni drugi Ljajići... ako planiraju da navijačima mažu oči - bolje da to ne rade. Ako možeš da ih dovedeš - dovedi ih, ne seri preko medija. Kontraproduktivno je - MORAMO UĆI U GRUPE, dal sa nastasićima ili nekim Panjevskim, Zvrndovskim ili TačTuMač meni je svejedno.

Trener me ne interesuje, eto neka ostane ovaj - samo cilj da mu stavimo plasman u grupnu fazu bilo kojeg takmičenja. FK Partizan mora da zaradi neke pare da bi počeo da vraća. I još nešto što me jako boli, kako su oni skotovi vazura i kompanija uništila našu školu fudbala. Valjda će doći neki talentovaniji naraštaji, ali svakako treba se fokusirati na PRAVE talente, samo bez maminih i tatinih sinova - dogorelo je do nokata, samo talenti pravi da se guraju.

Edited by Kreator

Ваљало би и да тим добије мало подршке, ветра у леђа да уђе у те групе а не да дође типа пет хиљада исфрустрираних навијача који једва чекају кикс да се најебу кеве некоме.

Где би нам био крај да имају само делић подршке коју имају кошаркаши који иду из неуспеха у неуспех са условима који су неупоредиво бољи од ових несрећника.

Pa eto neka dovedu Saviće, Nastasiće, Jovetiće itd pa će doći publika. Aha, nema se para ni za toliko a za vrisku preko medija se ima? Jebo taj marketing za povratak navijača koji se ne bazira ni na čemu. Treba mnogo para? Pa dobro, onda uhvati za uvo Vazuru pa da proda neku nekretninu na Menhetnu, neka vrati makar malo para što je opljačkao pa neće biti problema. Sve se da rešiti, samo treba malo dobre volje - čitaj: vrati šta si ukrao mamutijebem.

Ne, nego okupi pul investitora koji ce ti ciniti izvrni odbor. Neko svako od njih ulozi milku dve i ete ti ocas 10-20 miliona za pojacanja i (gotovo) osigurano igranje kupa lepe brene (barem). Sto opet tim istim investitorima garantuje da ce deo para moci da povrate vec odmah a deo kasnije jer ce igraci koje oni dovode igrati kakvu takvu evropu pa ce im i cena na merkantilnom trzistu rasti.

Ali ne, mi imamo sibicare.

@Kreator

То што ће Вазура из свега овога да одшета неокрњен је посебна тема и доказ у каквој држави живимо. Али океј сви знамо да се није сам ту ни створио, нити је било коме из врха сметало што ради то што ради.

Што се публике тиче ту се не слажем, навијач је ваљда навијач, безусловно прати и подржава клуб у каквој год да је ситуацији и ко год да је на терену. Океј не живим ни ја у басни баш и знам да ширим масама мораш нешто и да понудиш да би долазили, али не очекујем пун стадион него оно бар неки пристојан број људи који ће стати уз тим. Овако шта као чекамо да прво дођу резултати па ћемо онда да подржимо, јебеш такве навијаче.

• Author
  On 19. 5. 2025. at 13:23, johan nagel said:

Ваљало би и да тим добије мало подршке, ветра у леђа да уђе у те групе а не да дође типа пет хиљада исфрустрираних навијача који једва чекају кикс да се најебу кеве некоме.

Где би нам био крај да имају само делић подршке коју имају кошаркаши који иду из неуспеха у неуспех са условима који су неупоредиво бољи од ових несрећника.

sve tačno i mislim da će biti podrške. samo podrška ovde neće biti avansna, tako nešto možda ima kkp, ali i ako ima postoji i razlog zašto ima, a fkp nema. da ne širimo priču na tu stranu, mislim da fudbaleri moraju malo više da zapnu da bi imali takvu podršku i da daju neku inicijalnu kapislu na terenu.

zato mislim da ja jako bitno šta će sada da uradi sportski sektor, odnosno da i taj sektor pokaže da se borimo i grebemo da se pojačamo koliko može. očekujem i od ovog nesportskog dela uprave da pokrene neku akciju vezanu za godišnje karte, do to bude baš pristupačno, da može porodična da se uzme. ja svakako planiram da je uzmem, realno me i briga za cenu (osim ako ne bude neko odvaljivanje van pameti), ali treba što više ljudi da bude u prilici da uzme. da bi to bio ozbiljan izvor prihoda, moraće i fudbal da bude na malo većem nivou. teško da bi i kkp prodo toliko sezonskih da nema EL. ovde ne mora LŠ, ali trebalo bi da se bude redovan u Evropi.

On 19. 5. 2025. at 13:48, Kreator said:

Pa eto neka dovedu Saviće, Nastasiće, Jovetiće itd pa će doći publika. Aha, nema se para ni za toliko a za vrisku preko medija se ima? Jebo taj marketing za povratak navijača koji se ne bazira ni na čemu. Treba mnogo para? Pa dobro, onda uhvati za uvo Vazuru pa da proda neku nekretninu na Menhetnu, neka vrati makar malo para što je opljačkao pa neće biti problema. Sve se da rešiti, samo treba malo dobre volje - čitaj: vrati šta si ukrao mamutijebem.

da dođu i Savić, i Nastasić i Jovetić, u pitanju su veterani i neće oni moći da izvuku sezonu. mora tu da bude igrača koji su u pravim godinama da nose igru.

@Ted

Нисам сигуран за подршку, видећемо. Мислим да сам био на свакој утакмици код куће од оне фамозне прве по одласку злотвора и сем тих првих пар текми, посета је била бедна да не може бити беднија. Уђеш на исток, почиње текма а на западу сто људи без претеривања. Викенд, леп дан, сунчано. На истоку нешто боље, можда 500 ако рачунамо и ове по ложама. То су срамотне цифре и за Напредак из Крушевца а ми овде причамо о клубу који му дође гигант на овим просторима и који има на папиру гомилу навијача широм региона.

Била је лажем и текма са Цска, што му тек дође парадокс да на пријатељску текму уз дупло скупље карте дође десет пута више људи него на (какву такву) такмичарску.

Али очито да је једна (чињеница гадна) изјава Мијатовића (каквих је Остојах дао небројено), уз стандардно тровање оног болесног секташа Пантића довољна да и то мало људи отера са стадиона. Има и оних који ‘чекају ослобођење’ и одлазак болесника са власти, такви су давно пустили клуб низ воду и нема их годинама, не знам само шта очекују да затекну кад се то једног дана деси, да л’ су свесни да би то могао да буде и катанац а да они нису мрднули курцем.

On 19. 5. 2025. at 16:35, johan nagel said:

@Kreator

Што се публике тиче ту се не слажем, навијач је ваљда навијач, безусловно прати и подржава клуб у каквој год да је ситуацији и ко год да је на терену. Океј не живим ни ја у басни баш и знам да ширим масама мораш нешто и да понудиш да би долазили, али не очекујем пун стадион него оно бар неки пристојан број људи који ће стати уз тим. Овако шта као чекамо да прво дођу резултати па ћемо онда да подржимо, јебеш такве навијаче.

Pazi, ja ne idem ni na basket još od Trinkijerija jer ne volim ovaj vašar oko gospodina Želimira Obradovića. Na fudbal sam bio nekih 5 - 6 puta za vreme zadnjeg vakta Želimira Obradovića koji još uvek traje. Naravno da nije do imena, doći će publika sigurno ako oseti da nova uprava kompletno radi na tome da se klub podigne. Ja iskreno to za sada ne vidim a koliko vidim ni publika to ne vidi. Na stranu to što će Mijatović morati debelo da se opere za ovo botovanje vučiću, što mu je, ujedno, toliko i srozalo podršku. Sam se izjebao sa tom podrškom, publika je naprasno nestala sa tribina, osetila "kurta-murta" fazon samo što je legenda kluba. Plus se ona lopovčina nije bavila ni botovanjem pa je krala i nije pitala kada je dosta. Znači, neka Mijatović i uprava OZBILJNO prionu na posao, dovedu minimum 5 pojačanja čiji će se efekat rada/igranja fudbala odraziti na naš plasman u grupe i biće publike.

On 19. 5. 2025. at 16:43, Ted said:

sve tačno i mislim da će biti podrške. samo podrška ovde neće biti avansna, tako nešto možda ima kkp, ali i ako ima postoji i razlog zašto ima, a fkp nema. da ne širimo priču na tu stranu, mislim da fudbaleri moraju malo više da zapnu da bi imali takvu podršku i da daju neku inicijalnu kapislu na terenu.

zato mislim da ja jako bitno šta će sada da uradi sportski sektor, odnosno da i taj sektor pokaže da se borimo i grebemo da se pojačamo koliko može. očekujem i od ovog nesportskog dela uprave da pokrene neku akciju vezanu za godišnje karte, do to bude baš pristupačno, da može porodična da se uzme. ja svakako planiram da je uzmem, realno me i briga za cenu (osim ako ne bude neko odvaljivanje van pameti), ali treba što više ljudi da bude u prilici da uzme. da bi to bio ozbiljan izvor prihoda, moraće i fudbal da bude na malo većem nivou. teško da bi i kkp prodo toliko sezonskih da nema EL. ovde ne mora LŠ, ali trebalo bi da se bude redovan u Evropi.

da dođu i Savić, i Nastasić i Jovetić, u pitanju su veterani i neće oni moći da izvuku sezonu. mora tu da bude igrača koji su u pravim godinama da nose igru.

Ok, recimo da se slažem sa tvojim mišljenjem glede ovih starijih igrača Partizana jer stvarno nisam upućen u njihove trenutne kvalitete. Ponavljam neka dovedu igrače abc, zatim def, pa onda igrača 123, pa onda igrača 456 kao i a1b2c3 .... odnosno boli me uvo koji su, samo da daju adekvatan kvalitet koji će rezultirati i plasmanom u grupe. Pa čak i da se to ne daj bože ne desi, jer smo u zadnjem kolu naleteli na neki čelzi ili espanjol a bude se video napredak kod naše igre barem za neke dve klase gore, verujem da će se publika vratiti. Publika hoće da gleda dobar fudbal bez izgovora. Da budemo ravnopravan takmac zvezdi a ne da igraju viktoriju pred našim golom.

Edited by Kreator

Проблем је што ако хоћеш домаћински да послујеш не можеш тек тако да пукнеш прстима и доведеш не знам каква појачања. Клуб је буквално девастиран тотално, порушен до темеља и не можеш да очекујеш да преко ноћи игра равноправно са Звездом која је играла колико пута ЛШ у претходним годинама, има велике приходе од Уефе, продаје играча, силних спонзорстава итд. Нама је буквално у тој ‘тучи’ једна (јача) рука везана и биће потребно времена да је одвежемо. Ко то не разуме јбг има нереална очекивања, очекује да нам нешто падне с неба што се неће десити.

Слажем се да управа мора да покаже озбиљан ентузијазам али ја лично да сам на њиховом месту не знам да ли бих имао мотива с обзиром на то како су дочекани ђоном од стране бахатих навијача који хоће све и одмах, немају трунку стрпљења али зато не нуде отприлике ништа заузврат.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout