Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

Liapi nema sansu, jer Partizan je u transu

• Replies 1.1k
  • Views 53.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Veoma lepa slika. Puno srce     

• gde ste Grobari, jebem li vam sitno žito!!!!!

• 10 godina ćute klošari iz Čukaričkog i danas nešto pričaju, pocrkali svi dabogda...   Ovo je znak da se radi nešto dobro    Hvala im na 20 000 i na sledećoj 

Posted Images

On 12. 5. 2025. at 13:26, johan nagel said:

Више је лоше јер треба комплетно да претумбамо тим а времена за то плус за некакво уигравање баш и нема.

А ни противници нису баш тотална спрдња за наше тренутне стандарде, ово су рецимо прошлогодишњи парови првог кола (ми смо повлашћени)

233B22DF-7470-4502-9754-43BBAFCC9906.jpeg

ja sam mislima već u 3 kolu kval. ako bi tu ispali, kao prošlog leta u playoff lk bi opet išli sa koef protivnika, dakle ne bi bili nosioci i opet bi mogao da nam upadne neki anderleht, lacio ili forest

• mada ove sezone je pola nosioca iz prvog kola ispalo a dalje su prošli švedi, rumuni i slovaci, švedi su kasnije stigli do grupne faze le, mislim protiv takve vrste baksuzluka da kao povlašćen izvučeš ekipu koja je mnogo kvalitetnija od trenutnog koef. se jednostavno ne može ništa

Да то с преузимањем коефицијента нас јебе, невероватно колико компликовано делује ући у Лк нпр а кад уђеш тамо затекнеш 2/3 неких левих екипа тотално.

• Author

sa ovakvim igračkim kadrom, sasvim je izvesno da ne možemo da napravimo ništa u Evropi niti da prođemo kvalifikacije u bilo kom takmičenju.

relativno brzo će sve biti poznato, jer ako promene budu kozmetičke ili ih i ne bude, to je to, od Evrope nema ništa, ne mora ni da se čeka žreb. ovo ne znači da nam treba dvocifren broj igrača (toga sigurno neće biti a da budu pojačanja u pravom smislu reči), ali je neophodno da to što dođe (npr. četiri, pet pravih pojačanja) budu igrači koji imaju kvalitet i iskustvo koje može da nas vozi kroz kvalifikacije, uz malu pomoć sreće u žrebu. sportski sektor sada treba da pušta kišu i pravi magiju, kako bi stručni štab mogao da izvede nešto što može kroz kvalifikacije.

ako se desi i da uđemo u grupu fazu nečega, ja bih više voleo Lepu Brenu nego ovo jače takmičenje, neminovno će se pojaviti stari problem sa domaćim prvenstvom i igranjem Evrope paralelno. ove sezone je Čukarički završio u plejautu, a TSC zamalo isto tamo. mi sada nismo po kvalitetu daleko od njih, ako smo uopšte ispred TSC, tako da bi moglo da bude raznih neprijatnosti koje smo sada malo zaboravili, pošto ne igramo Evropu neko vreme van sezone kupanja.

jebena godina predstoji. puno toga se mora, a malo se ima. trenutno smo kao radnik na minimalcu koji mašta o Havajima a realno nema para ni za nedelju dana u Paraliji u predsezoni.

Edited by Ted

Дефинитивно је проблем што у целом играчком кадру не постоји играч којег можеш да продаш за више од 2 милиона евра. Ако не рачунамо ове клинце типа Угрешић и Душан Јовановић, повредом Зубаируа евентуално још Ковач можда има некакву тржишну вредност. Ако опет останемо без прилива од Уефе биће грдан проблем.

Ако тражимо позитивне ствари, постоји неколицина бивших играча који би потенцијално донели одређени квалитет и искуство типа Настасић, Брашанац, Јоветић, Љајић, Урошевић, Лазар Марковић (да знам).. Помињу и Стефана Савића али ми то не делује реално. Није сад то не знам шта и већина је на заласку каријера (неки склони и повредама) али би сви дошли без обештећења и подигли би квалитет тима без да се улажу неке веће паре. Ако би уболи са још два странца рецимо у офанзивном делу, могла би ту да се скоцка некаква екипа да личи на нешто.

• Author

od poborjanih, recimo da bi najviše koristi imali kad bi došli Brašanac, Urošević i Savić. verovatno je nerealno i verovatnije mi je da će doći jedan i da taj neće biti Savić, ali eto, navodim ovo što bi bilo idealno. odličan remont odbrane u odnosu na postojeću, plus kvalitet i evropsko iskustvo u veznom redu. na to bi trebalo i neko inostrano pojačanje, dva, tri stranca, plus Natho i Kovač, plus Zubairu, plus Milošević koji je tu do januara, plus Vukotić i Filipović i Aca Jovanović (govori se i o povrtku mladog golmana sa Uba koji bi bio rezerva Ćuti), plus klinci Roganović, Simić, Ugrešić, Dragojević, Alilović, Stjepanović, Pape, i Đorđe Jovanović to bi bio neki materijal za startnih 11 + klupa za rezervne igrače, cirka oko 20 igrača. na to bi možda išao i još neki klinac koji bi eventualno bio priključen prvom timu.

tu bi ključna pojačanja bila ova inostrana, da ne budu kao Goh, već da zaista budu pojačanja (tipa Zahida, Natha, Rikarda)

milošević je igrač štutgarta na pozajmici, on završava karijeru u pfc za 2 nedelje, jer nemamo pravo otkupa, a ničim nije pokazao da ima kvalitet za 3 špica a kamoli nešto više

pozajmica ističe i iliću i đorđu jovanoviću, tako da će trebati tu još igrača, čak i da se vrate stakleni jovetić i nastasić, te savić, mali đavo ljaja i jedva prosečni brašnjavi, opet bi mijat morao da pogodi sa barem još 5 jeftinih a kvalitetnih stranaca

Edited by gone fishing

jedva prosečni brašnjavi vesala

Dečko igra već skoro 10 godina LaLigu, 250 utakmica u Španiji, ali za FKP bi bio jedva prosečni, valjda to naviklo na Sedorfe, Skolsove i Rui Košte da se smenjuju.

• Author
  On 14. 5. 2025. at 7:48, gone fishing said:

milošević je igrač štutgarta na pozajmici, on završava karijeru u pfc za 2 nedelje, jer nemamo pravo otkupa, a ničim nije pokazao da ima kvalitet za 3 špica a kamoli nešto više

pozajmica ističe i iliću i đorđu jovanoviću, tako da će trebati tu još igrača, čak i da se vrate stakleni jovetić i nastasić, te savić, mali đavo ljaja i jedva prosečni brašnjavi, opet bi mijat morao da pogodi sa barem još 5 jeftinih a kvalitetnih stranaca

koliko se sećam Milošević je na pozajmici godinu dana, od januara 25 do januara 26, odnosno trebao bi da bude tu u prvom delu naredne sezone

što se tiče Đorđa, moja omaška, mislio sam na Dušana, Đorđe završava pozjmicu sada

Ako i jeste do decembra, bice povredjen bar pola tog perioda, ne moze se na njega ozbiljno racunati...

• Author

ako je Milošević tu do januara 26 to ne znači da nije potrebno dovoditi napadača. u ovoj postavci imamo njega i malog Dušana Jovanovića, što je neka kombinacija injury prone i (pre)mladog stajkera. tu je zapravo potreban neko ko bi bio prva opcija, napadač tipa Rikarda

Mislim da ce jovanovica i ugresica gledati da zavale ovo leto. Mozda neko ostane na pozajmici od njih...

On 14. 5. 2025. at 8:32, Ted said:

koliko se sećam Milošević je na pozajmici godinu dana, od januara 25 do januara 26, odnosno trebao bi da bude tu u prvom delu naredne sezone

što se tiče Đorđa, moja omaška, mislio sam na Dušana, Đorđe završava pozjmicu sada

moguće po transfermarketu happy pozajmica ističe u junu, nebitno kao što zoki reče to je svilen igrač sklon povredama, jbt kada se setim kako nas je 2012 tada 17 godišnji mitrović odveo u le protivu tromza, kako je kao jedva punoletan špic nosio u zubima domaće štopere te sezone, onda pogledam ovog miloševića koji u derbiju kad ćuta ispuca loptu beži od ciganskog štopera 10 m prema našem golu i onda kao skače i loše ceni let lopte D ne samo da se lako povređuje već nije spreman ni da trpi batine za tim, a i jovanović već ima 19 godina, godinu i po više od sugrađanina koji nam je spasio sezonu pre 13 godina i ima učinak od 0 golova i 1 asistencije u 12 mečeva za prvi tim, mnogo tanko imho

On 14. 5. 2025. at 8:45, Ted said:

ako je Milošević tu do januara 26 to ne znači da nije potrebno dovoditi napadača. u ovoj postavci imamo njega i malog Dušana Jovanovića, što je neka kombinacija injury prone i (pre)mladog stajkera. tu je zapravo potreban neko ko bi bio prva opcija, napadač tipa Rikarda

Леду Јовановић је иначе само 6 месеци млађи од Милошевића.

Такође и мени делује да ће њега првог продати ако стигне нека понуда а помињало се да га прате неки премијерлигаши (како би то функционисало због радне дозволе немам појма, можда би остао на позајмици).

Милошевић је мистерија, требало би да је ту до јануара али се ниједан врсни новинар није сетио да прочепрка мало по томе, да пита где треба, нешто се помињало да би могао у Штутгарт и раније. С обзиром да није наш играч, да је мало вероварно да ћемо да га откупимо, да има таленат али да не делује спремно да одмах гарантује голове у континуитету, питање је колико нам и треба уопште.

Kad se Ovusu vraca sa pozajmice?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout