Sunday at 15:585 days 11 minutes ago, April said:Nemamo špica.Jer su majmuni prodali Vanju Vlahovića za kikirikiДа плус Матију Поповића, Милана Алексића и Мирчетића, отприлике све што ваља је мајмунчина распустила за кикирики или ни толико.
Sunday at 16:285 days ja ne znam koju vi utakmicu gledate.meni je ovaj performans naše dece negledljiv.deca treba da stasavaju uz iskusne igrače, a ne da nose igru. to zna svaki kršten trener.naposletku, rezultat govori za sebe. da je sve to dobro, rezultat bi makar bio egal.dalje, pazar ostavlja sredinu terena praznu, spaja linije, prostora na sredini da se organizuje napad koliko hoćeš i mi opet ništa. Edited Sunday at 16:295 days by twisted
Sunday at 16:285 days Он је поставио толико висок стандард у оној првој сезони, да некако сад сви подразумевамо да је најнормалније да чини чуда на голу константно. Ове сезоне тек долазе до изражаја и његове мане, којих има логично иначе би направио већу каријеру. Но он нам је најмањи проблем, камо среће да су сви на његовом нивоу.Овај њихов црња у нападу исти Тавамба.
Sunday at 16:305 days Just now, twisted said:ja ne znam koju vi utakmicu gledate.meni je ovaj performans naše dece negledljiv.deca treba da stasavaju uz iskusne igrače, a ne da nose igru. to zna svaki kršten trener.naposletku, rezultat govori za sebe. da je sve to dobro, rezultat bi makar bio egal.Специфична је ситуација, имамо гомилу изостанака тренутно. А и ништа им не фали да се челиче мало на врућем гостовању где нам резултат притом није толико битан.
Sunday at 16:305 days 1 minute ago, twisted said:ja ne znam koju vi utakmicu gledate.meni je ovaj performans naše dece negledljiv.Komentari su bili u prvih 20ak minuta. Tada je zaista igra ličila na nešto. Edited Sunday at 16:305 days by Milošica
Sunday at 16:335 days Слажем се генерално, увек ми пара уши термин ‘небитна утакмица’ али овде једноставно имамо простора за кикс који свакако неће променити ситуацију на табели.
Sunday at 16:515 days Natho je naglo ostario sa 35 na 65 godina.Ali i dalje najviše zna fudbala Edited Sunday at 16:525 days by Milošica
Sunday at 17:105 days Mi moramo biti svesni i da u ovom momentu nemamo dovoljno kvaliteta za ligu sampiona
Sunday at 17:225 days Author puno pozitivnih stvari je moglo da se vidi danas. ako gledamo određene segmente igre i igrače. rezultat svakao nije pozitivan, ali rezultatski pritisak i nije postojao, tako da ovo spada u kategoriju poraza koji ne bole. na kraju krajeva, naš klub je toliko poraza na raznim poljima doživeo prethodnih godina da bi bilo neprimereno da kukamo na ovo što smo danas gledali.a mogli smo da vidimo nekoliko vrlo zanimljivih stvari. recimo da je jedna od njih da, uz pravilan rad sportskog dela uprave (a tu mislim na narednu sezonu), mi smo danas verovatno gledali dosta (da ne dajem procenu još uvek) miliona evra na terenu. klinci ne mogu da nose igru, naravno, ali u pojedinim segmentima igre je bio vidan individualni kvalitet kod gotovo svih bonusa. recimo akcija Roganović-Ugrešić-Jovanović, posle koje Jovanović, na žalost, nije iskoristio jedan na jedan. što znači da je kljulčna komopzicija tima za predstojeću sezonu, koja mora da bude takva da se klincima omogući bitna uloga, odnosno da se izbalansira sa kvalitetom i iskustvom pojačanja koja moraju doći. ne bi trebalo da se neko od klinaca uguši dovođenjem nekoga ko mora da igra baš na njihovoj poziciji i da im se zatvori teren. neće moći šest ili sedam klinaca da budu na terenu u isto vreme, kao danas, ali sa dobrim rasporedom minutaže svako od njih može da dobije značajniju ulogu i da napreduje dosta.u idealnoj kombinaciji, sa igranjem grupne/ligaške faze u Evropi, biće prostora za sve, biće dovoljno utakmica i biće mesta da uvećaju vrednost višestruko. naravno, treba ih zadržati najpre. nije tajna da skauting službe velikana često bolje od nas znaju šta imamo u najavi i da će pokupovati za siću nešto što za godinu dana može da vredi značajno više.na redu je sportski sektor. ako se posao uradi kako treba, naredna sezona moće biti prva u kojoj ćemo se realno pomeriti napred i krenuti da ličimo na iole ozbiljan klub.