April 27Apr 27 Author pa znači jebem li vam zečiji gulaš, rakijsku čašu i vanilin štapić!!!!!!!!NEMOJ DA IGRATE FUDBAL NA 18 METARA OD GOLA......IZBACUJ BRE TOizludeću od ovog petljanja na 18 metara od gola.......cepajte napred majstori. primićemo gol ako nastave da se igraju Barse
April 27Apr 27 Author dosta problema pravimo sami sebi jer pokušavamo da igramo iz zadnje linije. što je sve lepo i plemenito, ali nismo baš opremljeni za tako nešto u ovom trenutku, pa konstatno plešemo na ivici noža protiv ovih ekipa koje napadaju visoko. no dobro, Blgoje verovatno pokušava da utera fudbal u njih, pa da se nadamo da će im uteratiinače, ovi su bušni nazad pošto pritiskaju visoko. da imamo malo kvalitetniji sastav i neke automatizme, te kondicije na nivou evro proseka, protiv ovakvih bi barem pet puta po poluvremenu imali situacije da smo u kontri 2 na 3 ili 2 na 4, što bi trebalo da bude dovoljno da im se strpa bar 3 ili 4 komada ukupno Edited April 27Apr 27 by Ted
April 27Apr 27 Author i evo ga 1-1......posle 30 sekundi u drugom poluvremenu. naravno, izgubili smo loptu na 20 metara od gola
April 27Apr 27 Author Radnički menjao golmana.....mi Miloševića koji se izgleda opet povredio. šteta, dobar je ali sluti da je u fazonu Grof Povredone del Bogaljoni, pa ja pitanje šta će biti od toganapred igra mladi Jovanović sad......pošto su Jovanović od Švicarske i Taki zglajzali usled preterang zalaganja Edited April 27Apr 27 by Ted
April 27Apr 27 Author odoh sad da zakažem terapiju......počeo sam da pričam sam sa sobom.......sve ti jebem Edited April 27Apr 27 by Ted
April 27Apr 27 Author jbg. izvede Blagoje Nathajedna od svetlih tačaka u ovom mračnim vremenima za klub, legenda Natho biće zločin ako ga ne zadržimo u klubu........pa i kad završi karijeru
April 27Apr 27 šteta što nismo materijalizovali ovih par ušetavanjatm u 16šutni je bre kad si na 6-7 metara
April 27Apr 27 Cekaj, Nemanja Nikolic i Djordje Jovanovic su stvarno sklonjeni iz tima jer nisu pristali da se odreknu svojih para kako bi neke govedje glave besposlicarske strpale sebi u dzep, + jer je ovaj bio na protestu u Kraljevu? Pa ja ne znam sto se ceo JNA ne izgadja jajima i uprava srusi do temelja.
April 27Apr 27 Author to su samo nagađanjaono što nije nagađanje jeste da i jedan i drugi nemaju nikakvu perspektivu u fkp. jedan je na pozajmici i sigurno neće biti otkupljen, jer se nije ni izborio za status prvotimca ovde. a drugi je već u kategoriji veterana i svakako nije perspektiva