Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

• Author

vodimo, Milošević glavom na centaršut Natha

• Replies 949
  • Views 46.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Veoma lepa slika. Puno srce     

• gde ste Grobari, jebem li vam sitno žito!!!!!

• 10 godina ćute klošari iz Čukaričkog i danas nešto pričaju, pocrkali svi dabogda...   Ovo je znak da se radi nešto dobro    Hvala im na 20 000 i na sledećoj 

Posted Images

• Author

pa znači jebem li vam zečiji gulaš, rakijsku čašu i vanilin štapić!!!!!!!!

NEMOJ DA IGRATE FUDBAL NA 18 METARA OD GOLA......IZBACUJ BRE TO

izludeću od ovog petljanja na 18 metara od gola.......cepajte napred majstori. primićemo gol ako nastave da se igraju Barse

• Author

dosta problema pravimo sami sebi jer pokušavamo da igramo iz zadnje linije. što je sve lepo i plemenito, ali nismo baš opremljeni za tako nešto u ovom trenutku, pa konstatno plešemo na ivici noža protiv ovih ekipa koje napadaju visoko. no dobro, Blgoje verovatno pokušava da utera fudbal u njih, pa da se nadamo da će im uterati

inače, ovi su bušni nazad pošto pritiskaju visoko. da imamo malo kvalitetniji sastav i neke automatizme, te kondicije na nivou evro proseka, protiv ovakvih bi barem pet puta po poluvremenu imali situacije da smo u kontri 2 na 3 ili 2 na 4, što bi trebalo da bude dovoljno da im se strpa bar 3 ili 4 komada ukupno

Edited by Ted

• Author

i evo ga 1-1......posle 30 sekundi u drugom poluvremenu. naravno, izgubili smo loptu na 20 metara od gola

• Author

Radnički menjao golmana.....mi Miloševića koji se izgleda opet povredio. šteta, dobar je ali sluti da je u fazonu Grof Povredone del Bogaljoni, pa ja pitanje šta će biti od toga

napred igra mladi Jovanović sad......pošto su Jovanović od Švicarske i Taki zglajzali usled preterang zalaganja

Edited by Ted

• Author

odoh sad da zakažem terapiju......počeo sam da pričam sam sa sobom.......sve ti jebem

Edited by Ted

• Author

gooooooooooooooooooooooooool........2-1 Ugrešić

Kakav car Ugrešić.

Svuda je na terenu.

• Author

kida mali

Šugava Arena i njeni komentatori.

• Author

jbg. izvede Blagoje Natha

jedna od svetlih tačaka u ovom mračnim vremenima za klub, legenda Natho ziga

biće zločin ako ga ne zadržimo u klubu........pa i kad završi karijeru

šteta što nismo materijalizovali ovih par ušetavanjatm u 16

šutni je bre kad si na 6-7 metara

Cekaj, Nemanja Nikolic i Djordje Jovanovic su stvarno sklonjeni iz tima jer nisu pristali da se odreknu svojih para kako bi neke govedje glave besposlicarske strpale sebi u dzep, + jer je ovaj bio na protestu u Kraljevu? Pa ja ne znam sto se ceo JNA ne izgadja jajima i uprava srusi do temelja.

• Author

to su samo nagađanja

ono što nije nagađanje jeste da i jedan i drugi nemaju nikakvu perspektivu u fkp. jedan je na pozajmici i sigurno neće biti otkupljen, jer se nije ni izborio za status prvotimca ovde. a drugi je već u kategoriji veterana i svakako nije perspektiva

mocatm