*edited by mod Posted October 25 Posted October 25 (edited) 22 minutes ago, Ted said: naš trener neka ostane trener......može da bude trener igrač ako je raspoložen intuicija mi govori da velike stvari dolaze ako Savo ostane......samo lagano i strpljivo.......biće sex-a na kilo Pusti sex, bilo ga je dosta već. Ili kao u onom vicu daj da se bolje organizujemo mi već treći put pušimo... Edited October 25 by *edited by mod 1
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 (edited) u toj aktivnosti možeš da zauzmeš razne uloge.....naše je da zauzmemo onu dominantnu ili što bi ekonomisti rekli, da odemo iz pasive u aktivu Edited October 25 by Ted 1
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 (edited) e za njega nisam čuo dugo. stvarno ne znam verovatno ima neki kafić ili restoran od naših bivših, voleo bi da vidim Srđu Kneževića. ne znam ni on gde je i šta radi, ali on je isto bio fazon, prvo tuci onda pitaj. takvi karakteri trebaju. mislim, ne da tuku bilo koga, no da guraju napred takođe bih voleo da se Natho, po okončanju karijere presli na neki posao u klubu Edited October 25 by Ted
Milošica Posted October 25 Posted October 25 (edited) Pričao je Savo da je Ćira van svih tokova i da ga ne zanima ovaj moderni fudbal i bilo šta oko istog. Valjda je bio kratko SD kod nas, ali kaže da nije to za njega. Edited October 25 by Milošica
MiddleClass Posted October 25 Posted October 25 52 minutes ago, Milošica said: Hej Tede, a naš trener? Pošto su sada u klubu svi nabrojani osim Jokana: U odbrani Rukavina, Batica, Vermez i Ivan Obradović iz prvog mandata. Ispred Fejsa i Jokan Ćurković na golu. Kralj je na golu
Ted Posted October 25 Author Posted October 25 (edited) bio je, ja mislim bukvalno nekoliko dana sd.....još kraće nego Iliev u ovoj iteraciji to je bilo u periodu kad je Tumbaković, na kratko, postao podredsednik ili tako nešto Edited October 25 by Ted
Cash Posted October 25 Posted October 25 1 hour ago, ZokiAsov said: Navodno zahovic prvi pik na draftu za sd Brate Zaho bi bio vrh. Bio sad u studiu malo se je sredio, još pre nekih pola godina je bio baš debeo.
theanswer Posted October 25 Posted October 25 39 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Gde je i sta radi Dragan Ciric? pije
Eleniko Posted October 25 Posted October 25 2 minutes ago, theanswer said: pije jel milagro u zemunu jos njegov
theanswer Posted October 25 Posted October 25 2 minutes ago, Eleniko said: jel milagro u zemunu jos njegov ne znam
holden kolfild Posted October 25 Posted October 25 koja je uzivancija slusati sava. cira pije, pusi, ne znam da li drogira, bobotac, radio se ili ne radio. mora se zvati gordon's, taj ume sa papirima.
Milošica Posted October 25 Posted October 25 (edited) 4 minutes ago, holden kolfild said: koja je uzivancija slusati sava. cira pije, pusi, ne znam da li drogira, bobotac, radio se ili ne radio. mora se zvati gordon's, taj ume sa papirima. A možda bi to značilo da je @Svemir Zeka i dalje tu negde. Edited October 25 by Milošica 1
Recommended Posts