April 12Apr 12 Just now, copkillah said:ko? gledam bez zvuka :DNe znam ko je mentol, kaze ruka se gleda ako je ispod rukava, zaustave snimak on i dalje fura svoju pricu
April 12Apr 12 Author 2 minutes ago, ZokiAsov said:Ne znam ko je mentol, kaze ruka se gleda ako je ispod rukava, zaustave snimak on i dalje fura svoju pricue, ovo je extra......da igramo u dugim rukavima i ruka je samo šaka
April 12Apr 12 11 minutes ago, Ted said:e, ovo je extra......da igramo u dugim rukavima i ruka je samo šakakreativnotm tumačenje pravila
April 12Apr 12 Author jedna od stvari koje ne volim u fudbalu jeste taj izraženi "svirokurcizam" sa pravilima igre......ruka nije ruka, mislim jeste ruka ali se ne smatra rukom islpreviše komplikuju pravila igre bez potrebe. kad bude bilo moguće da sudi robot i da u sekundi izvrši procenu i merenje dal ruka jeste ili nije ruka, ok
April 12Apr 12 Author šugavi sofascore mi javalja da vodimo 2-0.......ja na terenu nisam primetioda nije i to neko novo pravilo, 1-0 se smatra 2-0
April 12Apr 12 Just now, napadaj said:Daj da primimo dva komada da ovi nesrećnici prestanu da kmečeSto? Bas lepo cmizdre