Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

dvostruki prelom potkolenične kosti plus iščašenje zgloba

danas na operaciji.

hirurg će dati prognozu oporavka posle operacije, ali dvostruki prelom pogoršava bilo kakve izglede da zaigra pre oktobra. i da je prelom na svega jednom mestu, opet je optimistički da će početi da trčkara tek za min 4 meseca.

jedina zlatna koka kluba je upravo nestala sa scene.

sad će morati da prodaju decu bud zašto. a nemaju koga

Bolje da su napustili utakmicu i izgubili službenim 3:0.

Čovek je 4 puta padao pre povrede. Plus što je trebalo da posle utakmice ekonom momentalno popije otkaz. Izgubili smo laganih 5 milki i za to neko treba da odgovara.

A od naših klinaca ubedljivo najbolji je Bogdan Mirčetić.

Zuba uspešno operisan.

• Author

bliži se derbi......odavno nije bio "značajniji". oni imaju 20+ bodova više od nas, mi skoro 20 od prvog pratioca. vrca od usijanja

nama odgovara da cigani uzmu kup, pošto nam to garantuje kvalifikacije za LE, a i za Lepu Brenu ako izduvamo

odgovara nam i da LE uzme ove sezone neko ko će izboriti LŠ kroz svoju ligu (dakle ne MU, Totenhem, Rangers......može Betis ako izbori ili Lacio, Ajntraht) kako ne bi kretali od prvog kola

naravno, najviše nam odgovara da ekipa malo dobije na "masi", pošto i najidealniji raspleti, sa ovim rosterom, verovatno neće doneti ništa (čitaj: oće ali patnju)

Edited by Ted

sa ovim trenerom i ovim timom nemamo se čemu nadati u kvalifikacijama, pa mi za 180 min nismo šutnuli u gol tsc, a takve i jače ekipe će nam zapasti u 3 kolu i playoff-u za ligu konfekcija ili le

Kom plej ofu?blink

• Author
2 hours ago, gone fishing said:

sa ovim trenerom i ovim timom nemamo se čemu nadati u kvalifikacijama, pa mi za 180 min nismo šutnuli u gol tsc, a takve i jače ekipe će nam zapasti u 3 kolu i playoff-u za ligu konfekcija ili le

a leba ti, koga misliš da ćemo da privolimo da sedne na klupu? trener kakvog mi hoćemo, vrlo retko do nikako, dolazi u klub kakav imamo. prvo će morati da se napravi nešto, odnosno da se stavi klub na noge kako bi neko poželeo da dođe i radi ovde.

ja mislim da Blagoje može da napravi nešto, pod uslovom da mu se obezbedi neki minimum u vidu igračkog kadra. moraće da miksa ove bonuse koje imamo, sa iskusnijim igračima koje Mijat mora da mu obezbedi, a koji bi bili kvalitetniji od ovih koje sada imamo. ne može se očekivati 10 pojačanja a i da može to ništa ne mora da znači. evo, kkp ima nikad veći budžet, doveo je gotovo ceo tim, ima vrhunskog trenera, odličan štručni štab, punu halu........i kurac. ne liči ni na šta i pomera mozak navijačima na redovnoj bazi. tri ili četiri pojačanja je neki maksimum, plus eventualni povratak Zahida, da se napravi neki mix koji bi omogućio grupnu fazu bilo kog takmičenja u Evropi. trebaće malo sreće na žrebu, možda malo sreće na terenu, da se prođe na guzove nešto, to je ono čemu možemo da se nadamo.

Blagoje nije lošiji trener od Miloja npr. ali Miloju sede na klupi igrači o kojima Blagoje može samo da mašta da ih ima i u prvih 11, tako da bi tu bilo potrebno nekakvo čarobnjaštvo da bi se upustio u trku.

Edited by Ted

• Author

počeo derbi......može da se prati ovlaš, na nivou prijateljske

On 9. 4. 2025. at 21:34, Ted said:

a leba ti, koga misliš da ćemo da privolimo da sedne na klupu? trener kakvog mi hoćemo, vrlo retko do nikako, dolazi u klub kakav imamo. prvo će morati da se napravi nešto, odnosno da se stavi klub na noge kako bi neko poželeo da dođe i radi ovde.

ja mislim da Blagoje može da napravi nešto, pod uslovom da mu se obezbedi neki minimum u vidu igračkog kadra. moraće da miksa ove bonuse koje imamo, sa iskusnijim igračima koje Mijat mora da mu obezbedi, a koji bi bili kvalitetniji od ovih koje sada imamo. ne može se očekivati 10 pojačanja a i da može to ništa ne mora da znači. evo, kkp ima nikad veći budžet, doveo je gotovo ceo tim, ima vrhunskog trenera, odličan štručni štab, punu halu........i kurac. ne liči ni na šta i pomera mozak navijačima na redovnoj bazi. tri ili četiri pojačanja je neki maksimum, plus eventualni povratak Zahida, da se napravi neki mix koji bi omogućio grupnu fazu bilo kog takmičenja u Evropi. trebaće malo sreće na žrebu, možda malo sreće na terenu, da se prođe na guzove nešto, to je ono čemu možemo da se nadamo.

Blagoje nije lošiji trener od Miloja npr. ali Miloju sede na klupi igrači o kojima Blagoje može samo da mašta da ih ima i u prvih 11, tako da bi tu bilo potrebno nekakvo čarobnjaštvo da bi se upustio u trku.

A fakat, šta je sa Zahidom?

brt aldo

violina

• Author

Kalulu brat.....vodimo

bez obzira na golmanovu grešku, nije bilo lagano ušuškati ga odavde

• Author
2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

A fakat, šta je sa Zahidom?

teža povreda na meču sa Čukarickim......ne igra do kraja sezone......a mislim da mu i ugovor ističe tada

da vidimo hoće li imati muda da poništi gol posle očigledne ruke

Kazu ova dvojica da nije ruka