Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

Kakav sramotan teren u Kragujevcu.

Užasna povreda Zubairua.

Edited by Milošica

Dobre klince imamo.

Ugrešić, Dragojević, Roganović. Simić se takođe pokazao ranije.

Šteta što je Milošević samo na pozajmici, baš zna fudbala.

@Ted

Vraćaj se na forum.

Edited by Milošica

• Author
  • Popular Post

gde ste Grobari, jebem li vam sitno žito!!!!!

Штета за Зубија, вероватно га чека дужа пауза.

2-0 на крају, Милошевић оба гола.

Делује занимљиво, свидело ми се и уживо против Тсц-а како изгледа, вискок је и јак, може да издржи дуел, прими - одложи лопту, делује и технички добро, види се одмах да има материјала ту, нека побољшана верзија Николића рецимо. Штета што је на позајмици па га бесмислено разигравамо другом клубу.

И стуб нам одбране Илић је на позајмици, биће паклен посао на лето појачати екипу да личи на нешто.

Ако ће Зуби дуго одсуствовати нема ни виђених пара од његовог трансфера.

Од позитивног и Драгојевић исто делује занимљиво, искочио је ниоткуда и за сада користи шансу, не делује као дебитант у смислу неког страха и стегнутости.

Али зато је Гох скандалозан, шта тај дечко игра тешко је рећи. Лаган, слабашан, плашљив, није ни брз нешто спектакуларно, ни дриблер, ни креатор, недефинисан тотално не знаш ни коју позицију игра примарно. Наша физички доминантна лига му свакако не прија, баш ужасна куповина и бачен милион и колико већ у оваквој ситуацији каква је.

Прво коло плејофа би требало да је дерби тамо, на папиру небитна текма али капирам да ће гледати да нас нагузе, ваљда неће и успети D

Пс дувај га Теде где си до сада D

Edited by johan nagel

• Author
4 minutes ago, johan nagel said:

Пс дувај га Теде где си до сада D

dobri moj Johane, odmorio sam se ka čovek D

pogledam tekmu i dođem da vidim šta se piše, kad ono kurac

a tekma kao stvorena za brdo komentara. teren iz pakla, lom noge, snežna mećava u aprilu, Ćuta spašava po milioniti put, dva gola novajlije, Blagoje car pola tima bonusi, drugo mesto faktički obezbeđeno

pokušavamo da igramo fudbal iz zadnje linije, što pohvaljujem načelno, a paktično mi izaziva seriju manjih nervnih slomova........nemojte rođaci igrati fudbala i tika-take na 16 metara od svog gola

Roganović mi se dopada, Dragojević nekoliko puta fenomenalne lopte napred, dijagonale, ali je nekoliko puta prodao sa mnogo lakšim pasovima i otvarao im kontre......no dobro, kllinac.......Ugrešić mi je još nedefinisan, ali pokazuje da ima fudbalera u njemu

nadam se da će dobijaju klnici više šanse do kraja, pošto je drugo mesto gotovo izvesno.........a sudbina je namestila da nam sad najviše odgovara da cigani osvoje kup

Edited by Ted

Morao sam da uđem na topik Domaći fudbal da izrespektujem 1 Teda ziga

• Author
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Morao sam da uđem na topik Domaći fudbal da izrespektujem 1 Teda ziga

moš i da se zadržiš malo, domaći fudbal je rudnik neotkrivenih potencijala i neočekivano dobre zabave tamo gde je, ni u snu, ne očekuješ

a ako proširiš na region, pa to je spektakl........primer: Bugari usnimli sudiju kako se kladi online u VAR sobi........šta ćeš više brate/druže D

У незгодној је позицији Благојевић јер је он и даље негде на пробном раду. Све је то супер, млади играчи, бонуси али серија неких лоших резултата, убедљивих пораза за трен ока промени слику ионако захтевних навијача а све то опет утиче и на целокупну атмосферу, па и одлуке руководилаца.

Надам се да има њихову чврсту подршку (између осталог и у погледу форсирања младих) и да му није продужен уговор искључиво зато што је управа још увек само привремени орган, па је у питању формалност која чека лето.

Мада је и то форсирање младих посебна тема, не може ни то преко ноћи и на силу, све би то требало да буде процес и да иде по заслугама, али у ситуацији каквој смо, неминовно је да се тај процес убрза и да озбиљну шансу добију и неки који је можда још увек не би добили у регуларним околностима.

• Author
2 minutes ago, johan nagel said:

У незгодној је позицији Благојевић јер је он и даље негде на пробном раду. Све је то супер, млади играчи, бонуси али серија неких лоших резултата, убедљивих пораза за трен ока промени слику ионако захтевних навијача а све то опет утиче и на целокупну атмосферу, па и одлуке руководилаца.

Надам се да има њихову чврсту подршку (између осталог и у погледу форсирања младих) и да му није продужен уговор искључиво зато што је управа још увек само привремени орган, па је у питању формалност која чека лето.

Мада је и то форсирање младих посебна тема, не може ни то преко ноћи и на силу, све би то требало да буде процес и да иде по заслугама, али у ситуацији каквој смо, неминовно је да се тај процес убрза и да озбиљну шансу добију и неки који је можда још увек не би добили у регуларним околностима.

on je toga vrlo svestan......da je situacija bila "zgodna", realno na bi ni dobio šansu

za razliku do serije "stručanjaka" i stručnjaka pre njega, ovaj polom koji se dogodio sa klubom na neki način mu je i skinuo teret sa leđa. ili barem dobar deo tereta. ovo zbog toga što je prošlo vreme samozavaravanja, a nekako je počelo vreme privikavanja na ovo što jeste realno. a realno je da smo sišli na vrlo niske grane i ogranizaciono i finansijski i reputaciono i kako hoćeš

u tom nekom smislu Blagoje može da ostane zapamćen kao neki prvi korak koji smo napravili ka normali. na putu koji neće biti ni lagan ni kratak

igre FKP treba zato sagledavati isključivo u okviru te, realne slike. ako se tako sagleda za sada je napravio dobar posao, delom zato što zaista jeste profi trener, što zna šta i kako hoće da igra i ekipa jeste uhvatila određenu stabilnost i konstantnost. u realnosti, to nije dovoljno ni da garantuje sigurne pobede protiv njivaligaša, ali jeste dovoljno da se na tabeli odmakne od njih na sigurnu razdaljinu

šta će sa njm biti, čak manjim delom zavisi od njega, a većim delom od uprave i toga šta će da mu obezbede i koliko brzo. ovako sa strane, svakako se radi o kvalitetnijem treneru od npr. Petrića, Duljaja, Nađa. koji realno više spadaju u grupu naturščika, nego trenera i koji su se za nas vezivali po osnovu toga što su nekad bili, a ne na osnovu onoga što jesu sada. bolji je i od Stanoja, koji jeste trener u pravom smislu reči, ali sa karijerom u jasno silaznoj putanji i sa problemima neuroze i nervoze, koji ga više kvalifikiju za neko stanje smanjene uračunljivosti, nego za nekakv stručni rad

iako mi je teško da napišem, deluje da je bolji i od mog Sava, naprosto jer ekipa na terenu pokazuje veću stabilnost i konstantnost, organizaciju i ideju, što se narošito ogleda u fazi odbrane

ja bih ga zadržao, ako nastavi ovako da radi. ideja o stručnjaku koji se pojavljuje niotkida i pravi monstruazan tim od jalovog materijala, to spada u domen onog samozavaravanja, koje je valjda gotovo

Edited by Ted

de si tede puška te našla

kakav cripple fight u kg. ja sam mislio radnički ozbiljna ekipa dok nisam silom prilika odgledao ovu utakmicu.

koji smo mi raspad. a kakav oduran teren, posle utakmice mislim da su vratili svinje da gacaju u blatu.

goha sam ispratio u svakom dodiru s loptom i mislim da bih lično sa 46 banki imao više muda se upustim u dribling od njega koji je loptu podrazumevano vraćao unazad do odbrambenog igrača. pu ko te dovede

Edited by twisted

Za sve nas koji gotivimo Blagoglagoljivog.

Slušao sam i bilo je prilično interesantno.

1 hour ago, twisted said:

mislim da bih lično sa 46 banki imao više muda se upustim u dribling od njega koji je loptu podrazumevano vraćao unazad do odbrambenog igrača

D

ostavicu ovde, bila je utakmica, ne protest

Uh bre, Zubairu se bas sjebao, dvostruki prelom, 6 meseci pauze