Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

RiP legendo

Sva tri gola u onoj legendarnoj i nikad ponovljenoj CL sezoni

RIP legendo :sad:

Edited by Cash

Sve ti jebem pa ovo postade RIP topik.

Počivaj u miru kralju.

RIP

ko neće da ide na cska, može da kupi i pokloni kartu za istok & zapad 1500 din

Очекивао сам да се потенцијално избламирамо али испало је одлично на крају. 13-14к сасвим пристојна посета с обзиром да ни карте нису биле баш приступачне. Никад већи број деце (коју делује да су довукли да попуне бројку мало), од школица фудбала до разних неких школараца, лепа слика свакако.

Југ не миришем али потрудили су се масовно, нема шта. Било је и вучићопедеровањатм као и увек кога (само) то занима.

На тетену ништа посебно занимљиво, утисак је да је Цска додао мало гас у другом полувремену и рутински добио.

Главна атракција Акинфеев, човек је и пре 20 година бранио за њих кад смо играли, вероватно му је главни утисак како се ништа на стадиону (сем столица) није променило за две деценије.

Na istoku je bila kompletna omladinska škola, kao i sve škole fudbala koje su u prijateljskim odnosima.

Lep potez, podržavam.

Da li je neko gledao Pako Furera? Ja samo samo na blic video da nije u dva vezana pokušaja uspeo da uputi kršten centaršut iz mesta, sam sa loptom

Pako nako... To malo što je pipnuo nije izgledalo loše, ali mislim da se neće zadržati. Meni je alilovic jako interesantan, potencijalno i Stjepanović

Неће се Фирер задржавати, не делује да рачунају на њега.

Једина ствар коју благо замерам Благоју је што не пружа више прилику Стјепановићу, већ Шћекић игра сваку могућу текму (углавном по 90 мин). Капирам да Шћекић има неке своје квалитете и да доприноси тиму али Стјепановић ће буквално да игра сада или никада, има 21 годину и идеална је прилика да покаже има ли материјала за нешто више или нема.

Разумем и да је Благојевић практично на пробном раду, да та прича ‘резултати нису битни’ код њега не пије воду али и Натхо и Шћекић имају вероватно превелику минутажу с обзиром на ситуацију у којој се налазимо.