Jump to content

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Featured Replies

Just now, kud u maglu Simoviću said:

jednom rečju ceo stadion

posebno lojalisti, da

uvek sam govorio da su igrači ti koji su doneli pobedu ili skrivili poraz, ali sad kažem da je ishod sinoćne utakmice 100% pečat trenera. 

pokazao je da razume situaciju i fudbalski je došao do rezultata. ova ekipa partizana bi pod stanojem opet igrala 4:0

tika taka protiv uvek neugodnih lučanaca

imamo i glavu i rep

taki 1:0

Ne pratim redovno vec godinu dana ali cujem od ortaka sa stadiona da je bilo super navijanja koje su iskljucili na areni naravno... bravo Grobari i lepo...  

Imam drugarsko pitanje - sta je sa Tedom, jel sve ok posto ne pise?

Gohu nek ovaj gol bude najbolja preporuka za drugi klub koji će nadam se uskoro naći. 

da, pomenuli su ga dva puta

kohtm ga munuo za špice

:ziga:

lepo to izgeda, treneraki pismeno

verujem da je s tedom sve ok, čak sam ga i video da lurkuje po forumu

Буквално је ово последње што је желео :D

Одлично је ово било. Малдост је додуше изгледала прилично неозбиљно за екипу која је четврта на табели, дупли блок читав меч, ниједног тренутка нису пробали да мало изађу и припрете.

У таквим околностима тика така Срђиоле долази до изражаја, било је баш лепих акција, могло је да буде више од 2:0 дефинитивно.

Што се Теда тиче баталио је да пише после неких порука на кошаркашкој теми рекло би се, кад је окарактерисан као недовољни дервиш Жоцовог (и Остојиног) ккп-а. Велики губитак за пфк тему свакако.

Jedva čekam narednu utakmicu.

10 minutes ago, Milošica said:

Jedva čekam narednu utakmicu.

Da, počelo je to da liči na nešto

IMG_0575.thumb.jpeg.7bae937601077e9d989dbb73a32f672e.jpeg

kapiten

💪🏻💪🏻💪🏻

Penaltizan!

Otimaj!

Благоје рутинира и када не бриљирамо

fk hijene 2 stavile cenu karte 1500 din

:rolf: