Godfrey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Baš dugo nas nisam gledao, sasvim okej je ovo, obzirom na kvalitet. Trener me pozitivno iznenadio, jasno je da tim zna šta treba da igra. Borbenost, na nivou takodje
ZokiAsov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sto bi rekao moj kum posle pobede nad nemackom u j.africi: nisam zadovoljan. Trebalo je da dobijemo ovu utakmicu po svemu vidjenom. Pohvale za dupli blok cigana posle gola ivanica 1
radnik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) "moji igraci su bili impresivni" Hoce da kaze impresionirani... bar 5 puta je koristio rec i nije ubo nijednom edit: Milojevic Edited 6 hours ago by radnik 2 7 1
johan nagel Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Благоје Колико нормалан човек и колико пристаје Партизану или бар ономе што би ми волели да Партизан буде 5
copkillah Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Otišao sam na podbanjički kolektor prvi put posle 10+ godina i drago mi je zbog toga. Šta znači kad imaš pravog trenera koji zna kako da se postavi protiv protivnika čija je jedna izmena skuplja nego ceo tvoj tim zajedno Žao mi je što je Aca Srbin poklonio gol domaćinima, ali čoveku nema šta da se zameri. Ogrejaće, obasjaće. 4
dekki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Да ли су навијачи спомињали председника? Edited 2 hours ago by dekki
April Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zaspao u 15.minutu Pa se probudio pred poluvreme - uuu, fino još uvek vodimo i opet zaspim Budim se posle pola sata, 3:2 za njih - bolje da spavam, neću da se nerviram Posle saznam da smo izjednačili Terza je večeras poharao kladionice.
kud u maglu Simoviću Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, copkillah said: Samo deo zapada, istoka i jug. jednom rečju ceo stadion 1 1
Recommended Posts