Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Ted

Recommended Posts

Posted

Ne BiH rekao da je to bila euforija zbog dolaska Rasima i Mijata već proslava zbog odlaska najgore uprave u istoriji kluba :happy:

• +1 2
Posted
14 minutes ago, gone fishing said:

Ne BiH rekao da je to bila euforija zbog dolaska Rasima i Mijata već proslava zbog odlaska najgore uprave u istoriji kluba :happy:

Može i tako da se rezonuje.

Posted

Шта знам није то тако једноставно. Остоја Мијаиловић се годинама увлачио Вчћу па то није сметало навијачима који се не копчају на леђа да се ложе и масовно одлазе на утакмице. Прогутали су рецимо и то што је Душко Вујошевић морао да буде ишутиран из клуба не би ли се државатм удостојила да среди неког спонзора.

Фудбалски клуб нажалост има другачији третман (не само клуб као клуб него и играчи, ал то је друга тема) и тамо се једно увлачење у дупе сматра неопростивим грехом.

Тај исти Мијатовић је годинама прижељкиван од стране навијача као идеално решење, бивши играч, велико име (да не кажем легенда), Шпанац, неукаљан овдашњим блатом и сад би после пар месеци да га терамо из клуба јер се усред дуга од 50+ милиона евра причепио некоме ко господари нашим животима и без чије помоћитм би могли да стављамо катанац полако.

Ко не може не мора, ја могу да пређем преко тих изјава јер сам свестан ситуације у којој се налазимо, да клуб мора да преживи овај окупациони период како зна и уме и да је повремено додворавање челника клуба жвалавом део тог пакета. Коме је то превише за стомак капирам да му је најпаметније да дигне руке од домаћег спорта генерално јер тешко да ће овде бити боље / нормалније у скорије време.

• +1 2
Posted

nažalost, ovaj zadnji pasus je potpuno tačan. neće biti bolje do promene vlasti. 

a ostoja je predsednik mesnog odbora sns na zvezdari. 

Posted (edited)
On 5. 1. 2025. at 21:08, johan nagel said:

Шта знам није то тако једноставно. Остоја Мијаиловић се годинама увлачио Вчћу па то није сметало навијачима који се не копчају на леђа да се ложе и масовно одлазе на утакмице. Прогутали су рецимо и то што је Душко Вујошевић морао да буде ишутиран из клуба не би ли се државатм удостојила да среди неког спонзора.

Фудбалски клуб нажалост има другачији третман (не само клуб као клуб него и играчи, ал то је друга тема) и тамо се једно увлачење у дупе сматра неопростивим грехом.

Тај исти Мијатовић је годинама прижељкиван од стране навијача као идеално решење, бивши играч, велико име (да не кажем легенда), Шпанац, неукаљан овдашњим блатом и сад би после пар месеци да га терамо из клуба јер се усред дуга од 50+ милиона евра причепио некоме ко господари нашим животима и без чије помоћитм би могли да стављамо катанац полако.

Ко не може не мора, ја могу да пређем преко тих изјава јер сам свестан ситуације у којој се налазимо, да клуб мора да преживи овај окупациони период како зна и уме и да је повремено додворавање челника клуба жвалавом део тог пакета. Коме је то превише за стомак капирам да му је најпаметније да дигне руке од домаћег спорта генерално јер тешко да ће овде бити боље / нормалније у скорије време.

Ja sam tog Ostoju terao u 3pm nonstop od kada je došao. Njega je bukvalno spasao dolazak Željka Obradovića. Nikada ne treba zaboraviti da nam je govnar Ostoja oterao Andreju Trinkijerija time što nije hteo da mu plati pošteno zarađenu platu. I dan danas se govnar šlihta vučiću iako mu ovaj diktator daje samo 20% budžeta za KK Partizan. Ako i toliko.

A Mijatović je jedno totalno razočarenje. Da on mora da dođe iz Španije da se uvlači vučiću. E jado jadni.... To što je rekao o vučiću očekivao sam da će zauzvrat taj diktator da vrati makar 40 miliona evra koje je opljačkao sa Vazurom i Vučelićem. Ma ne, on je to rekao samo na sufliranje svog kuma Tomaševića, vučićevog žbira.  Plus povlači izuzetno problematične poteze, meša se treneru u posao, tako je i Savu oterao (koji doduše nije za klupu Partizana -ali mogao je biti tu još malo dok se ne nađe rešenje). Meni se pale lampice već sada kad vidim da nijedan ozbiljan trener neće da dođe kod nas.

Videćemo šta će učiniti sad za zimski prelazni rok. Tu moraju biti neki rezovi i da se dovedu normalni igrači.

Ja tom Mijatoviću ništa ne verujem dok ne napravi neki konkretni rezultat. E onda ću mu verovati.

Do tada je isti kao "dobri čovek Rasim". 

Da li se zna šta radi Danko Lazović? Nešto se slabo javlja.

Edited by Kreator
Posted
On 6. 1. 2025. at 10:52, twisted said:

a ostoja je predsednik mesnog odbora sns na zvezdari. 

Super. Bravo za njega uspeo je u životu. Samo neka odjebe od KK Partizan, što pre to bolje.

Posted

Припремна с Дебрецином, 1:0 за нас полувреме, Натхо из слободњака.

У пар наврата нас извукао Јовановић гоша стандардно. Упадљиво инсистирамо на изношењу лопте кроз пас из последње линије, нема испуцавања. То ће неминовно довести до грешака и понеког примљеног гола (замало и сад да се деси) али јбг биће и бенефита ваљда.

Posted

Иии десило се.. 1:1 након изгубљене лопте

Posted

Jbte mi ne možemo iz našeg šesnaesterca da izađemo

Posted

2:2 опет примљен гол након изношења из последње линије, прилично бизаран овог пута.