Њујоркер Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 Ako je verovati zpantari, jeste. ocekujmo i njegov osvrt sutra:)
twisted Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 ma koliko da je marko jovanović poltron i neznalica, ovde je bio 100% u pravu što je isterao arijagu iz tima (naravno, ako je ovo tačno) https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/89995/jovanovic-otkrio-istinu-o-arijagi-to-se-ne-radi-nikad-posebno-ne-kada-sve-gori-video/vest 1
Kreator Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 "Bio sam navijač Partizana, pa igrač, pa trener, sada ponovo navijač. Znamo u kakvoj je situaciji Partizan. Znamo da su došli neki drugi ljudi koji žele da vrate klub na staze stare slave. Pružam im punu podršku. Sve što misle da mogu pomoći, ja sam tu. Uvek sam uz Partizan, nikada ne mogu zaboraviti moj klub, mnogo mi je pružio. Pružam podršku i verujem da će korak po korak Partizan ponovo biti veliki i moćan, pobeđivati velike i postizati vredne rezultate", rekao je Jokanović za "Sportski žurnal".
johan nagel Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Прича се сад већ гласно да је прихватио. То би било супер јер је Јокан пре свега један велики цар, плус је тренерски далеко изнад било кога ко нас је водио протеклих година. Јесте му каријера у одређеном паду али да није не би ни био овде, а и тај пад је озбиљна висина за разне покушаје од тренера који су се врзмали око клупе. Надам се да ће озваничити и да ћемо га истрпети на дужи период, чак и ако не буде ишло богзна како, јер стварно морамо да станемо на пут тим свако мало променама тренера. 1
April Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Radije bih Vladu Ivića, ali Jokan je ipak autoritet koga neće svaki burekdžija moći da razvlači. O potezu uprave da objavi realno stanje dugova, takođe imam dobro mišljenje. Ok mi je da prvo progutamo najveću žabu i da znamo šta su nam udbaši iz Vrbasa i njihove falange sa tribine ostavili.
Kreator Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 4 hours ago, johan nagel said: Надам се да ће озваничити и да ћемо га истрпети на дужи период, чак и ако не буде ишло богзна како, јер стварно морамо да станемо на пут тим свако мало променама тренера. Nema tu šta da se trpi. Svi znamo da je on odličan trener i da sa ovom vrećom govana od tima ne može ama baš ništa da uradi. Trpljenje ide od trenutka kada on dovede makar 5 - 6 igrača. Pa čak i tada kreće neki grejs period od pola godine (čitaj juna/jula).
twisted Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 šta se ložite bre? ko god da dođe moraće da sluša mantru o nuždi petoro partizanove dece u prvih 11 kako bi klub imao na polusezoni šta da proda... nema tu nekog fudbala.
Kreator Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Jedno ide sa drugim, nikako odvojeno. Ne mogu ta deca da igraju i uče sa Arijagom, Ovusuom, Kaluluom i sličnim otpadom. Osim Nathka i povređenog norvežanina tu nema fudbalera koji znaju fudbala. Pošto je Nathko skoro pa u penziji mogao bi da bude neki pomoćnik treneru. Znači 5 - 6 normalnih igrača za početak pa ubacuj decu koliko hoćeš. Plus moraš da imaš ekipu koja će komotno igrati makar ligu konferencije jer su pare u evropi. Znači do juna imaju fore da se otarase jedno 10 - 15 igrača. Prihvatili ste se toga, nećete da naterate Vazuru, Vučelu i ostale Vučiće da vrate pokradene pare - izvolite, snalazite se onda. Kada budemo igrali ravnopravno sa zvezdom i u evropi onda možemo da kažemo da smo izašli iz bule. Edited December 30, 2024 by Kreator
twisted Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 sve se slažem osim dve stvari: 1) nikako ne treba nakrkati prvih 11 decom. i laici znaju da se deca postepeno uvode, po jedan, dva eventualno tri omladinca u slučaju super talenta. 2) vazura i vučelić su postavljeni sa zadatkom od strane iste osobe koja sada "spašava" klub. svi putevi vode u rim. 1
gone fishing Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 od sledeće sezone tvorza uvodi pravilo 3 bonusa u timu, tako da će tek biti pritisak da se guraju nedozreli klinci u prvi tim, to nije samo tri bonusan na terenu, treneri će, da bi se osigurali u slučaju povreda i kartona, povući još 5-6-7 igrača iz omladinske škole u prvi tim - ti klinci će retko dobijati šansu, uglavnom na po desetak minuta, umesto da ili ostanu sa svojom generacijom ili da odu na pozajmicu negde gde bi redovno igrali i tako napredovali....
gone fishing Posted January 1 Posted January 1 anonimus do leta, dokazani nemač pojma sa 42% pobeda u trenerskoj karijeri, levat koji je dobio šut kartu iz javora 1
Recommended Posts