Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Ted

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja stvarno, stvarno mislim da Fudbal (domaci) nije bitan trenutno. Ni kosarka.

Jedino sto bih javljao je da li su bili transparenti i da li je skandirano VP i slicno. Sve ostalo je nebitno. Dok se ovo ne zavrsi na ovaj ili onaj nacin. A pazljivo pratim sportiste ko je sta rekao i da li se neko ukljucio. Za sada vrlo slabo....

I ne, ovo nije samo sportska tema, ja o tome pisem vec nekoliko godina - nas sport, a posebno fudbal nemaju veze sa Sportom. 

Naravno to je samo moj stav.

Sretno.... B L O K A D A

Edit: Vidim Aca Jovanovic golman dao podrsku Studentima... BRAVO MAJSTORE!

Edited by mozzer
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
4 hours ago, twisted said:

vlasnik ovog tviter naloga vjerovatno ima 19 godina pa se ne sjeća kad je Đalović igrao za FK CZ. Možda i navija za Partizan, ali tačno mu sad to u životu treba kao bivšem igraču CZ, sigurno bi to izazvalo delirijum navijača Partizana da ih iz krize (koja možda i ponajmanje ima veze sa tim ko je trener) čupa neko ko je igrao za komšije. 

Posted
35 minutes ago, mozzer said:

I Savo podrzao studente, Bravo Majstore!

Neko je Savo, neko je Mijat.

Savo uvek na pravoj strani..

• +1 3
  • Hvala 1
Posted (edited)
4 hours ago, James Marshall said:

vlasnik ovog tviter naloga vjerovatno ima 19 godina pa se ne sjeća kad je Đalović igrao za FK CZ. Možda i navija za Partizan, ali tačno mu sad to u životu treba kao bivšem igraču CZ, sigurno bi to izazvalo delirijum navijača Partizana da ih iz krize (koja možda i ponajmanje ima veze sa tim ko je trener) čupa neko ko je igrao za komšije. 

u periodu 2000-2001 odigrao svega 14 utakmica za zvezdu. ne pratim ni ove što danas igraju

Edited by twisted
Posted

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/partizanovci-uz-studente-kicma-i-obraz-nisu-anatomski-pojmovi/?comments

Za utehu imamo kapitene i fudbalske i košarkaške ekipe na pravoj strani (Jovanović i Marinković). Svaka čast momci još jednom. 

Publike opet na fudbalu sve manje, Mijatović ne da je pogodio prečku već težak autogol onim uvlačenjem vučiću. Neverovatno je kako nas navijače tretiraju kao neke glupandere kojima koeficijent inteligencije teži ka minus beskonačno. Da hvalimo i ne vičemo vučiću a on nas doveo u ovu situaciju.

Prosto ne mogu da verujem da je mijat toliko glup čovek. 

• +1 3
Posted

Poslušao Milky i kapa dole. Pogotovo za renoviranje dečjeg dela. Jebote koji je to javašluk bio....

Lepo kaže između redova i kako je lova nestajala iz kluba bez traga. ;)

Posted
On 17. 12. 2024. at 12:38, James Marshall said:

Cudno, ne secam se da je igrao za Zvezdu. Ali se secam da je bio rezerva Vucinicu u mladoj repstaciji SCG, dao je neke golove i igrao je u Hrvatskoj tada. Mislim da je igrao i u onom barazu kad smo ih olesili 3-1 i 2-1. Posle se pojavio Purovic pa je on igrao na prvenstvu, to je ono polufinale sto smo izduvali od Ukrajine na penale, kad smo na srecu u zadnjim sekundama prosli iz grupe pa je neko AcaStopu pogodio prostatu kroz rektum i nije mogao da se suzdrzi

Posted

Đurđević najgori desni bek u konkurenciji gomile loših koje smo imali

• +1 1
Posted

Stvarno, kakva panjina. sa druge strane, Alilović pokazuje talenat.

• +1 1