Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Ted

Recommended Posts

Posted

Jbg ne moze papa firer sam, on nam je suvo zlato. Al ovi oko njega bas tanka prica. Kako god drazi mi je ovaj poraz nego pobeda sa ovusom i scekom

• Haha 1
Posted

pokazna vežba šta bi se desilo ako bi se oslonili na produkte naše oš, što neki priželjkuju, ti klinci za pola sata totalne ofanzive nisu uspeli da stvore ni jednu šansu, protiv ekipe koja se bori za opstanak...

• +1 3
Posted

najludji je komentator arene - filip stanic, cini mi se - ugresic 3 puta sutira s nekih 18m odbitke, prvu promasi, druga leti ka fransu, treca opet nebu pod oblake - kaze stanic - zaista interesantan igrac...

Spoiler

jankovic, trifunovic, ugresic, mladji jovanovic, pako furer, zubairu - u danasnjem izdanju, ni neprijatelju da ih pozeli covek :(

• +1 2
Posted

Preskočio si Stjepanovića - zadnji vezni čije lopte idu isključivo unazad. 

Ovima ne treba trener, nego nastavnik fizičkog. 

• +1 2
Posted

proziva vas groboski brat pantara da bi trebalo da se umeša tužilaštvo, tj da ste namestili utakmicu.

Posted
4 hours ago, April said:

Preskočio si Stjepanovića - zadnji vezni čije lopte idu isključivo unazad. 

Ovima ne treba trener, nego nastavnik fizičkog. 

ma hteo sam da ne ispadnem 100%ni hejter, taj mali je sad vec dokazani nemacpojma, al je sinoc za nijansu bio bolji od pomenutih.

skoro pa nadrealno je izgledalo kako se svako od njih mucio da napravi 1 krsten pas - to u kategorijama petlica klinci danas u proseku rade bolje od nasih na silu ubacenih prvotimaca :(

• +1 1
Posted

Понедељак 19h, слободан улаз против Имт-а.

Posted

jel igramo sa kadetima, petlicima ili klincima pokupljenim s ulice? sta veli trener bez licence?

Posted

danas varga gledao kako igraju 2013, 2016 i 2017, pa naslutite ponedeljak

Posted

Aca pod hitno da promeni trenera,  odavno je u slobodnom padu i svakom utakmicom sve losiji (bukvalno sam obozavao da ga gledam 😁 u prvoj sezoni ).  Negove igre( odbrane) u prvoj sezoni i trenutno,  neuporedivo. 

OK ima nesto verovatno i do psihickog stanja u kome se nalazi komplet ekipa. 

Posted

nesposobni marko jovanović. jebli ga klinci

Posted

Dobro je da nema save, dobio bi sve utakmice. Juju da idemo na klinac zvali…

picka vam materina izdajnicka

• +1 3
Posted

neka ih da se čeliče

fk hijene su trenutno ozbiljni zalogaj za njih

evo ih, pokazali su da nisu malokrvni

Posted

da bi vikali vučiću pederu