twisted Posted November 25 Posted November 25 napredak u najubedljivijoj formaciji 6-3-1 i partizan koji napada takvu postavku sa 1 (jednim) napadačem. nije kriv savo, izveo je najbolje što je imao. ja bih jedino sokolio igrače da šutiraju sa distance. probao je natho par puta ali više nego bezuspešno.
ZokiAsov Posted November 25 Posted November 25 Ali jebeni grimaldo, sta je ono bilo... Treci najveci ulazni transfer u istoriji 2
Nebojsa Posted November 25 Posted November 25 2 hours ago, twisted said: ...ja bih jedino sokolio igrače da šutiraju sa distance. probao je natho par puta ali više nego bezuspešno. ko tacno da sutne i sta i dobili time? ne secam se kada smo poslednji put dali gol van 16m :( sem matorih natka i zahida (koji nece biti tu do kraja sezone ako sam dobro razumeo), mi nemamo krstenog igraca u timu - i to su i jedina dvojica koja sa namerom mozda mogu nesto i da pogode s distance - ostali, nazalost, mogu samo slucajno. 34 minutes ago, ZokiAsov said: Ali jebeni grimaldo, sta je ono bilo... Treci najveci ulazni transfer u istoriji u prvih par minuta kada je usao prvi put u igru pre nekoliko meseci se videlo da tu nema "i" od igraca. mislim da je savo sinoc drzao mucenog kalulua 80 minuta samo da limitira stetu, te ovoga ubacio samo na tih 10 minuta da ogoli sta nam je prethodna ekipa dovela u tim. meni je onog decka bilo zao u nekom momentu - on tacno ne zna gde se nalazi, a cinjenica da je par igraca evidentno izbegavala da mu doda loptu u to malo vremena sto je bio na terenu govori i koliko mu veruju. (upucao bi se na licu mesta da sam pro fudbaler i da 1 filipovic nece da mi doda loptu misleci da sam gori od njega...) ono sto i dalje bode oci je super-suplja odbrana, samo pukim slucajem juce nismo primili gol, a jos tuznije je sto su oni imali mnogo ozbiljnije sanse - uglavnom iz gresaka naseg srednjeg reda i odbrane - tj. nediscipline nasih spoljnih igraca pre svega. pitanje je momenta kada ce nam se ponovo desiti mladost gat na nasem terenu pored filipovica, arijage, ilica i jurcevica. apsolutno najnegativniji sveukupni utisak sinoc nosim za jurcevica - covek nema desnu nogu, svaka lopta mu ide nazad, alibi igra sa maksimalnim usporavanjem kompletnog tima, bar po par ozbiljnih kikseva po svakoj utakmici, krajnje upitna fizicka sprema, uzasna nedisciplina ili neznanje gde protivnik u svakoj situaciji pravi visak preko njegove strane, katastrofalno postavljanje i pracenje igre i kretanja protivnika - u dve reci: potpuni amater. (najcrnje u celoj prici sto ni ariaga nije nista bolji.) jos jedna stvar - obratite paznju na kretanje owusu-a, napisao sam ovde pre par meseci da je namerno busio stanoja istim - nakon ko zna kog meca za redom na kome radi istu stvar zakljucio sam da niko ne moze da bude toliko glup, vec s namerom radi istu stvar, na fudbalersko perfidni imbecilni nacin - apsolutno svaki put kada je ispred lopte se postavlja tako da je ili u liniji iza protivnika ili se pozicionira tako da bude jako blizu, a izmedju dva protivnicka igraca, da cak i nasim odbrambenim igracima ne pada na pamet da mu daju pas. lik namerno tako trckara svo vreme, praveci se da nesto radi, a zapravo izbegava svaku odgovornost. kada neki put, slucajno, i primi loptu, to uglavnom ide unazad ili pravo u noge protivniku u slucaju da proba neki pas unapred. da li je moguce da mi u omladinskoj skoli nemamo nijednog omladinca na ovoj poziciji? pa 1 scekic radi vise za ekipu. jedini moguci razlog zasto ga savo drzi u timu je da se mozda neko zajebe preko zime, da ga tapnemo - i 10k evra bi bila premija. 2 1
ZokiAsov Posted November 25 Posted November 25 Zahid ja mislim nema domet da raspali van 16, ima onaj kovac ali dosta nekontrolisano. ''Pojacanja'' nam ne bi ni terza ovako izabrao, i on ima dusu. Kalulu, Ovusu, Goh, Grimaldo, Mujakic, to su sve igraci dovedeni da budu nosioci igre... Ilic je iznudjeno resenje ne deluje da je ista napredovao treniranjem u Italiji, Arijaga nije stoper a i kao zadnji vezni je slabasan... Znam da je opste mesto ali treba pokusati sa klincima. Od njih mozda nesto i bude, od ovih sto sada igraju nece sigurno nista, ovako jadan partizan ce im ostati vrhunac klupske karijere 3
gone fishing Posted November 25 Posted November 25 kojim klincima, pa oni nisu dominantni ni u srpskoj ligi, baš bi bili korisni protivu starih kajli iz super lige... 2
gone fishing Posted November 25 Posted November 25 pa sa tim klincima bi igrali playout ove sezone, budimo realni, kada ni najveće nade poput ovog napasnika jovanovića ili krila trifunovića te ostalih bezveznjaka poput jankovića, petrovića ili alilovića nisu u stanju da odmene dovedeni škart, a kamoli da nam unaprede igru svojim ulaskom, šta očekivati od momaka koji su toliki antitalenti da ne mogu da greju klupu u prvom timu, već su prosleđeni teleoptiku... 1
mozzer Posted November 26 Posted November 26 15 minutes ago, Nebojsa said: nasa tuzna prica - zimski prelazni rok. Pa o tome i pricam - zna se ko je napravio ovu stetu, ovo sve NJEMU fakturisati i plus NOVI RACUN oko 3-5m na zimu za PRAVE FUDBALERE koje nisu dovodili vec 2 godine Pedja, Rasime... nadam se da citate ovo hahahahahahha - na posao U suprotnom sve ovo je potpuna sprdacina 2
twisted Posted November 26 Posted November 26 On 25. 11. 2024. at 12:06, gone fishing said: kojim klincima, pa oni nisu dominantni ni u srpskoj ligi, baš bi bili korisni protivu starih kajli iz super lige... za godišta 2007-2012 ne znam, na teleoptiku su, ali sva godišta na nekadašnjoj šljaci podno juže tribine su vrhunska deca. no, neće oni još 10tak godina
Kreator Posted November 26 Posted November 26 Moraće mijatović malo jače da se uvuče u bulju vučiću da ovaj pritegne vazuru, crvenu beretku i ostale "menadžere" koji su nas nakrcali govnima da ta ista govna otklone iz Partizana. 1
Kreator Posted November 26 Posted November 26 (edited) Kakvi golovi, ovaj fudbal što je Partizan igrao deluju kao da su iz druge galaksije a ne pre 30 godina. Vokri je bio veliki majstor fudbala btw. Ovu bedu od igre što smo prikazali protiv Napretka je definitivno moja poslednja odgledana utakmica FK Partizan do zimskog prelaznog roka. Ne pada mi napamet da gledam to đubre od fudbala koji igramo. Taj kvalitet koji trenutno prikazuju nije ni za srpsku ligu Beograd pre 30 godina. Edited November 26 by Kreator 2
Sandens Posted November 27 Posted November 27 11 hours ago, Kreator said: Kakvi golovi, ovaj fudbal što je Partizan igrao deluju kao da su iz druge galaksije a ne pre 30 godina. Vokri je bio veliki majstor fudbala btw. Ovu bedu od igre što smo prikazali protiv Napretka je definitivno moja poslednja odgledana utakmica FK Partizan do zimskog prelaznog roka. Ne pada mi napamet da gledam to đubre od fudbala koji igramo. Taj kvalitet koji trenutno prikazuju nije ni za srpsku ligu Beograd pre 30 godina. čini mi se da smo te 86-e doveli Vokrija, Kataneca i Đurovskog i ne znam da li smo imali bolji prelazni rok u poslednjih 40 godina. možda jedino onaj 2007-e kad su došli moreira, žuka i diara. 3
Recommended Posts