ZokiAsov Posted November 17 Posted November 17 I djordje jovanovic je zavrsio polu sezonu. Umesto njega sansu ce dobiti njegov prezimenjak iz omladinskog pogona. Iskreno se nadam da ce tako biti, jer smo vec gledali egzibicije gde omaleni kalulu igra spica
Eleniko Posted November 17 Posted November 17 1 hour ago, ZokiAsov said: I djordje jovanovic je zavrsio polu sezonu. Umesto njega sansu ce dobiti njegov prezimenjak iz omladinskog pogona. Iskreno se nadam da ce tako biti, jer smo vec gledali egzibicije gde omaleni kalulu igra spica kad je cigosima omaleni kalulu zabo go kao spic tad se niste zalili jbga
holden kolfild Posted November 22 Posted November 22 On 10. 11. 2024. at 9:14, April said: Mijat je došao da radi i napravi opipljiv rezultat a ne da sere o politici. Meni se tribina ogadila još 2006. nakon klicanja Radovanu Karadžiću, prozivanje Vučića samo ima drugi predznak. Ista ta Včćpdr ekipa donosi CSKA zastave na stadion, jebe Vesnu Čović itd., i ja tu nigde ne vidim Partizan. Partizan sam primio od ćaleta kao i slavu sv. Ignjatija, moja žena navija za Partizan, ćerka navija za Partizan, a Vučić je tek prolazna nepogoda koja ne zaslužuje da nam kvari crno-belo popodne. Možemo biti ponosni što ne pripada našoj strani brda i neka se nosi u tri pičke materine preko Autokomande , sve sa guslarima, Acom i Cecom. Ovde ostaju Diklić, Cane i Kamene kare Pustite novu ekipu da radi, a Milki Forcan želim njuškati po američkom plakaru i cipelarniku. Uostalom, vredelo bi otvoriti paralelni topik Šta biste radili Milkici, ili Obucite Milku Forcan, ili Sramim se priznati ali sanjao sam Milku F + za midzi-milkicu. moram da se autujem, zivim na istom spratu gde si i ti nekada. u istoj zgradi. d.t. 2
April Posted November 22 Posted November 22 3 hours ago, holden kolfild said: moram da se autujem, zivim na istom spratu gde si i ti nekada. u istoj zgradi. d.t. Aaaaaaaaaa Grobari Dimitrijala! 2
mozzer Posted November 24 Posted November 24 (edited) Da zanimljivo kao da je to vec neko rekao... a da SER je to rekao ali kad je on to pricao tada to nije bilo tacno Inace jedno od 3 najjadnijih i najbednijih prvenstava u Evropi, sigurno najnezanimljivije, pola i vise utakmica namesteno, kvalitet komican, nas fudbal potpuno propao i ogrezao u teskom kriminalu i korupciji. OK! Mijatovicu dosta price i lupetanja o navijacima i dugu kad vec ne smete da kazete ko ga je napravio, nego da se udje u Grupe iduce godine to je JEDINI CILJ koji imas - javi Rasimu i Ceferinu i kome jos treba i Pamet u glavu Ajde GL Edited November 24 by mozzer 1
johan nagel Posted November 24 Posted November 24 Трећа текма и ето нас на старом, 3-4 сома на трибинама, мртвило од фудбала, не би дали гол да се играло још оволико. Срећом па нам се и ови главни конкуренти за друго место поприлично распадају, тако да би требало да смо лагани како год.
Recommended Posts