Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Ted

Recommended Posts

Posted (edited)

Aj se malo saberite, svi skupa na temi.

Bukvalno najgluplje tri strane u istoriji foruma vezano za PFK

Ne, Mijat je pao sa Marsa, pa ne zna šta kako i ko je kriv

Edited by Godfrey
  • +1 2
Posted
Just now, Godfrey said:

Aj se malo saberite, svi skupa na temi.

Bukvalno najgluplje tri strane u istoriji foruma vezano za FK

Ne, Mijat je pao sa Marsa, pa ne zna šta kako i ko je kriv

Pa to ako je pao s Marsa i ne zna kako ovde stvari funkcionišu bi mu bila najbolja odbrana. Ako zna i odlučio je da nas zamajava ovde ovakvim ispadima onda nek se vrati u Španiju. On će svakako tamo lepo da živi šta god i on ima luksuz baš zato što lepo živi i ne zavisi od ovih ovde da može da priča protiv njih što niko ne očekuje ali ne očekuje niko ni da nas ućutkuje ovde. 

Posted

Ućutkivaće ko je jači.

I to je tako

Zakon jačeg vlada, navijači Rada

Posted

Mijat je došao da radi i napravi opipljiv rezultat a ne da sere o politici. 

Meni se tribina ogadila još 2006. nakon klicanja Radovanu Karadžiću, prozivanje Vučića samo ima drugi predznak. Ista ta Včćpdr ekipa donosi CSKA zastave na stadion, jebe Vesnu Čović itd., i ja tu nigde ne vidim Partizan. 

Partizan sam primio od ćaleta kao i slavu sv. Ignjatija, moja žena navija za Partizan, ćerka navija za Partizan, a Vučić je tek prolazna nepogoda koja ne zaslužuje da nam kvari crno-belo popodne. Možemo biti ponosni što ne pripada našoj strani brda i neka se nosi u tri pičke materine preko Autokomande , sve sa guslarima, Acom i Cecom. Ovde ostaju Diklić, Cane i Kamene kare

Pustite novu ekipu da radi, a Milki Forcan želim njuškati po američkom plakaru i cipelarniku. 

Uostalom, vredelo bi otvoriti paralelni topik Šta biste radili Milkici, ili Obucite Milku Forcan, ili Sramim se priznati ali sanjao sam Milku F

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Zna se ko je formalni a ko ne neformalni vlasnik kluba. Ko je imenovao delegate u skupštini kluba i za kokga su delegati glasali po naređenju i kad je izabran dvojac VV i kad je sad izabran Rasim + Mijat. To je jedna osoba sa Andrićevog venca koja je svojim direktivama zavila naš klub u crno sa dugom od 60 miliona evra. Ako ste mislili da vazura kome je biografija bila siromašnija od biografije fizičkog radnika sa Vukovog spomenika apsolutno kvalifikovano lice da vodi sportski klub sa milionskim budžetom, onda se propustili neki korak.

Lepo ste primetili, biznis je krenuo posle svega da propada i vlasnik rešava da vadi kestenje iz vatre imenujući Rasima koji dovodi najjače ime koje i dalje odzvanja u ušima Grobara - Mijata.

I sad dolazi Mijat, koji svojevremeno na aerodromu Tivat kad sam se sudario s njim i dobacio mu, pozdrav Grobare, on odvraća: "Ma koji Grobar", da nama koji smo odrasli na južnoj tribini kaže ko je Partizanovac a ko nije!? NE biva. 

Siguran sam da ni najbolji kreatori politike vlasnika ne bi smislili bolji govor pred kamerama od Mijata. Skoro da mi je žao što se jedna od najvećih živih legendi Partizana (ako ne najveća) ovako besramno stavila pod zastavu vlasnika, onog koji je naš klub i doveo do postojećeg stanja. 

• +1 6
  • Tužno 1
Posted
15 minutes ago, twisted said:

Zna se ko je formalni a ko ne neformalni vlasnik kluba. Ko je imenovao delegate u skupštini kluba i za kokga su delegati glasali po naređenju i kad je izabran dvojac VV i kad je sad izabran Rasim + Mijat. To je jedna osoba sa Andrićevog venca koja je svojim direktivama zavila naš klub u crno sa dugom od 60 miliona evra. Ako ste mislili da vazura kome je biografija bila siromašnija od biografije fizičkog radnika sa Vukovog spomenika apsolutno kvalifikovano lice da vodi sportski klub sa milionskim budžetom, onda se propustili neki korak.

Lepo ste primetili, biznis je krenuo posle svega da propada i vlasnik rešava da vadi kestenje iz vatre imenujući Rasima koji dovodi najjače ime koje i dalje odzvanja u ušima Grobara - Mijata.

I sad dolazi Mijat, koji svojevremeno na aerodromu Tivat kad sam se sudario s njim i dobacio mu, pozdrav Grobare, on odvraća: "Ma koji Grobar", da nama koji smo odrasli na južnoj tribini kaže ko je Partizanovac a ko nije!? NE biva. 

Siguran sam da ni najbolji kreatori politike vlasnika ne bi smislili bolji govor pred kamerama od Mijata. Skoro da mi je žao što se jedna od najvećih živih legendi Partizana (ako ne najveća) ovako besramno stavila pod zastavu vlasnika, onog koji je naš klub i doveo do postojećeg stanja. 

+ nemojte zaboraviti da je Peđa kum sa Dejanom Tomaševićem, jednom od najvećih naprednjačkih ulizica. Eno ga vrišti preko medija kako će njegov kum spasiti Partizan. Hajdukovac Peđa.

Probio je led onom naprednjačkom konferencijom za novinare, sada će mu svaka sledeća konferencija biti lakša. Još da okači vučićevu sliku iznad glave i vozi.

• +1 1
Posted

Ovo je sudar realnosti šta je zapravo fk za koji navijate sa onim šta vi zamišljate da je taj klub.

Svako praćenje sporta  u Srbiji, a i šire, sem očima i srcem deteta od 9 godina, za posledicu ima moždane lomove.

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, Eleniko said:

El si drko?  :think:

Nisam imao sreću da je upoznam, upoznao sam muža 😝, bio je direktor starog SDK u 27.marta. Fak. 

Kakogod, izbor Milke F je domaći zadatak, srebrni Porše, nova estetska kategorija koju smo osvojili. 

Posted
1 hour ago, sigurnost said:

Ovo je sudar realnosti šta je zapravo fk za koji navijate sa onim šta vi zamišljate da je taj klub.

hanna barbera lol GIF

Drzavnoprojektometrija S80 E1

Je l' postoji negde u istoriji neka Mijatova slika bez gela?  

Posted
12 hours ago, theanswer said:

Pa to ako je pao s Marsa i ne zna kako ovde stvari funkcionišu bi mu bila najbolja odbrana. Ako zna i odlučio je da nas zamajava ovde ovakvim ispadima onda nek se vrati u Španiju. On će svakako tamo lepo da živi šta god i on ima luksuz baš zato što lepo živi i ne zavisi od ovih ovde da može da priča protiv njih što niko ne očekuje ali ne očekuje niko ni da nas ućutkuje ovde. 

Prc, tamo apšen i suđen :'(

Posted

Jovanovic se skoro povredio dok se radovao posle gola. Mora i to da uvezba

Posted

Dobio sam sezonsku do kraja sezone. Da li ona vazi i za evropska takmicenja?