Kreator Posted November 9 Posted November 9 26 minutes ago, mozzer said: Ajde napisi sta je zanimljivo rekao stvarno nemam vremena (a ni interesovanja) da slusam ceo njegov intervju posle ovoga sto je rekao... ako ti nije tesko.... Evo ja ću da ti kažem šta je rekao. Rekao je da stadion prima 50 - 60.000 gledalaca i da će on da nam meri ko je partizanovac a ko nije - a nije bio na stadionu 30 godina. Što se mene tiče može da se vrati u Madrid. Imamo Mijailovića za dudlanje vučiću. 2
mozzer Posted November 9 Posted November 9 (edited) Hvala na sazetku Posto je, cini mi se, Ted blizi Pedji - prenesi mu da sam uzeo kartu za sutra ali da necu doci... Ali spreman sam, kao i on, da pomognem.. 500 eur za gledanje utakmice kod kuce i 1.000 eur da dodjem na stadion dok je ova vlast.... nek javi tano kome treba... sinisi ili ne znam kome vec... Ajd sa srecom Edited November 9 by mozzer
Bogotac Posted November 9 Posted November 9 (edited) Sramni Mijatović,no,nije ni neočekivano ovo Edited November 9 by Bogotac 2 1
Ted Posted November 9 Author Posted November 9 (edited) preterujete.....no kako god ja ću svakako da se odjavim na neko vreme, jer ne mogu više da slušam istu priču x godina ako srušite Vučića sa tribine čuću svakako, pa ću doći da čestitam Edited November 9 by Ted
Kreator Posted November 9 Posted November 9 Imao je i skandaloznu izjavu gde je rekao da nije istina da su sudije uništavale Partizan svojim lošim odlukama. Mijate, pitaj trenera kako je nastala ova njegova legendarna fotografija. 1
johan nagel Posted November 9 Posted November 9 Човек нам буквално продаје снс мантру, дословно оно кад узму да машу неким бројкама извученим из контекста и бам Србија економски тигар, најјача економија балкана и шире. Значи клуб уруршио до темеља тотално независни В&В тандем (и одшетали као да се ништа није десило), председник помаже шаком и капом а незахвална багра коју не можемо ни назвати навијачима Партизана га још и прозива. Комшије су се исто скроз независно воздигле из можда и веће буле од ове наше, до финансијски најмоћнијег клуба региона искључиво умешношћу доктора Терзића, њима свака част, он ипак гледа само наше двориште. Океј поштено, да знамо. Све је било супер, само смо ми говна. Он је то све из Мадрида видео лепо. Мислим ја ћу доћи и сутра на стадион али ентузијазам ми је на минималним гранама, стварно не знам шта ми треба све ово. 5 1
ZokiAsov Posted November 9 Posted November 9 Jebiga mijat koji sam kaze da je navijao za hajduk a pored jna nije prosao od 93, odreduje ko je partizanovac a ko nije 1 1 1
kud u maglu Simoviću Posted November 9 Posted November 9 kanda zaboravljate da živimo u srbiji, pa i slatkorečivi italijan je imao onaj traktat o vučiću kao velikom sportašu mijat tera svoju priču, svako od nas svoju ko ima potrebu da napušava vučića radiće to i dalje, kome je partizan iznad svega možda i razmisli o tome šta je mijat rekao Spoiler nisam odgledao mijatovićev kzn, samo sam se ovde informisao i to ne čitajući sve potanko 4
Milošica Posted November 9 Posted November 9 (edited) Kums glas razuma. S tim što je ogorčenost navijača što naši funkcioneri ovo moraju izjavljivati da ne bi bio ukucan zadnji ekser - potpuno razumljuva. Ne bih toliko udarao na Mijata lično, iako se zaleteo tim određivanjem ko je Partizanovac. Bolesno je podsmevanje nekih branilaca KiM iz fotelje(a i ostalih) tome jer "hehe Grobari, zajebala vas vaša legenda". Dal bi im bilo smešno da njima "pokucaju na vrata". Edited November 9 by Milošica 1
SNARC Posted November 9 Posted November 9 Na temi posvecenoj FK Partizan...moram da kazem da postoji nesto bitnije od FK Partizan. Drugi put u mom zivotu, moj veliki fudbalski idol, pogadja precku. 2
Kreator Posted November 9 Posted November 9 (edited) Posle ovakve sramne, gotovo naprednjačke konferencije za novinare, ne bi me iznenadilo da Mijat angažuje ponovo i batinaše koji će da jure na istok i zapad da biju ljude što viču vučiću. Stvarno me ne bi iznenadilo uopšte. Edited November 9 by Kreator
kud u maglu Simoviću Posted November 9 Posted November 9 jbg kad nismo znali da cenimo vazuru i vučelu
theanswer Posted November 9 Posted November 9 (edited) Mijat u najboljem slučaju po njega priča kao da je pao sa kruške, pričaju kako je klub uništen, devastiran, kako kamen na kamenu nije ostao a ne zapita se kad već niko ne sme da mu kaže zašto je to tako? Ko je doveo te ljude koji su ga uništili, da nemaju veze sa nekom strankom možda? Kako ne treba mešati sport i politiku u državi u kojoj ne smeš da se kandiduješ za čistača wc-a ako nemaš veze sa strankom, kako sudije ne utiču na Partizan u državi u kojoj Pavle Ilić sudi dva derbija zaredom gde su nacisti u Drezdenu imali poštenije suđenje... To u najboljem slučaju po njega, da nije instruisan.. Deo sa određivanjem ko je pravi Partizanovac neću ni da komentarišem. Zamisli molim te država nam pomaže da opstanemo, pa ko nas je uništio da dođe do toga? Mrš. Edited November 9 by theanswer 1 3
Recommended Posts