Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2024/2025 - A New Hope

Ted

Recommended Posts

Posted (edited)

Prvo neka traže da odgovaraju Vazura i Vučelić za sva zlodela, zločin i pljačke koji su počinili nad Partizanom, pa ću da im verujem da imaju iskrene namere.

Nema šta je bilo bilo je, pravimo se ludi, mi sad idemo dalje, nema vučićupederu i sve ide pod tepih. E pa neće moći tako! 

Ako se praviš lud onda trpi i včćpdr jer je taj isti i doveo do ovoga.

Edited by Kreator
  • +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Ted said:

ko neće vikaće, u ubeđenju da čini nešto jako korisno i važno i društveno odgovorno. iako je potpuno jasno da ne čini ništa slično, a u pogledu interesa kluba direktno nanosi štetu. i to im čovek jasno i glasno kaže, pošto je pragmatičan i došao je nešto konkretno da uradi, a ne da raspreda okolo o pravdi i nepravdi i vodi krstaški rat protiv režima

Neka svako radi svoj posao. Mijat svoj, navijači svoj. Baš je jadno što je on došao iz Madrida da nama priča šta ćemo mi vikati. Navijači imaju pravo da viču šta hoće. Možda neće vikati včćpdr možda i hoće, to je njihovo pravo. Svi mi dobro znamo da su čeferin/laković povezani sa vučićem, izgradnja stadiona, pranje para na relaciji uefa/fss i da će sigurno gurati tu agendu preko uefa - kažeš včćpdr na uefa utakmici odmah kazna za Partizan. Šta mislite zašto nam je stalno poturao one debile iz FARE da nas kažnjavaju godinama na uefa utakmicama?

Mijat je očigledno došao da, uloživši svoj ugled, legne na rudu. Zato se i sastajao sa onim licem sa poternice. 

Bukvalno je napravio ovu konferenciju da bi onako izokola stavio do znanja da im (svima njima u toj privremenoj upravi) smeta včćpdr. 40 minuta priče da bi rekao šta želi - i odmah ajmo pitanje novinara. E jebiga Mijate ...

Edited by Kreator
  • +1 3
  • Haha 3
Posted

Ма ово је скандал од изјаве, једно је (кад већ морају) рећи ‘осуђујемо погрдно скандирање председнику, таквим стварима није место на стадиону’ и задржати бар минимум достојанства а ово је нешто сасвим друго. Човек из Мадрида који по сопственом признању није ни пратио Партизан соли нама овде памет ко је и шта је Вучић и каква је ситуација.

• +1 3
  • Haha 1
  • Hvala 2
Posted

Sta ce tacno da se promeni ako se prestane sa pogrdnim skandiranjem? 

Kako steti skandiranje? Da ga nema vucic bi nam  umesto placanja licence   placao neka top pojacanja? Izgradio novi stadion? Sta bi bilo bolje?

• +1 3
Posted (edited)
14 minutes ago, Kreator said:

Neka svako radi svoj posao. Mijat svoj, navijači svoj. Baš je jadno što je on došao iz Madrida da nama priča šta ćemo mi vikati. Navijači imaju pravo da viču šta hoće. Možda neće vikati včćpdr možda i hoće, to je njihovo pravo. Svi mi dobro znamo da su čeferin/laković povezani sa vučićem, izgradnja stadiona, pranje para na relaciji uefa/fss i da će sigurno gurati tu agendu preko uefa - kažeš včćpdr na uefa utakmici odmah kazna za Partizan. Šta mislite zašto nam je stalno poturao one debile iz FARE da nas kažnjavaju godinama na uefa utakmicama?

Mijat je očigledno došao da, uloživši svoj ugled, legne na rudu. Zato se i sastajao sa onim licem sa poternice. 

nije došao da priča šta da vičeš, nego je došao da uradi nešto konkretno, odnosno da proba. ako ti kaže da to ne radiš na utakmici možeš da mu veruješ i da poslušaš. mislim ako mu veruješ. ako ne, onda nije ni bitno šta priča

mislim, krajnje je jednostavno. on nije došao da priča nešto da bi se tebi ili meni svidelo, nego je došao da proba da podigne klub na noge nekako. U POSTOJEĆEM OKRUŽENJU I POSTOJEČIM OKOLNOSTIMA

na kraju krajeva, ako neko radi nešto godinama i to nešto nema ama baš nikakav pozitivan efekat, već isključivo negativan a u najboljem slučaju nikakav, onda najmanje što može da uradi jeste da osimsli neki drugačiji vid borbe i iskazivanja nezadovoljstva. a može i glavom kroz zid naravno, samo što su rezultati te metodologije unapred poznati i nisu blagorodni po tu glavu

Edited by Ted
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
21 minutes ago, johan nagel said:

Ма ово је скандал од изјаве, једно је (кад већ морају) рећи ‘осуђујемо погрдно скандирање председнику, таквим стварима није место на стадиону’ и задржати бар минимум достојанства а ово је нешто сасвим друго. Човек из Мадрида који по сопственом признању није ни пратио Партизан соли нама овде памет ко је и шта је Вучић и каква је ситуација.

Očigledno mu je rečeno da nema pomoći od včćpdr ako javno ne apeluje da navijači to ne skandiraju. Višednevni apeli njegovog poltrona Rasima preko medija nisu (i neće nikada) uroditi plodom pa ajmo premo Mijata, njega navijači slušaju.

Edited by Kreator
  • +1 2
Posted (edited)
20 minutes ago, ZokiAsov said:

Sta ce tacno da se promeni ako se prestane sa pogrdnim skandiranjem? 

promeniće se utoliko što će ljudi prestati da rade besmislenu stvar, koja očito nema nikakav efekat. ako ti i ja uvhatimo da nosimo jednu kutiju svaki jebeni dan sa prvog na drugi sprat i nazad, i tako radimo 10 godina bez ikakvog vidnog efekta u realnosti, kada prestanemo to da radimo možda ćemo smisliti neku aktivnost koja zaista nečemu i služi

pravo pitanje je šta se promenilo pogrdnim skanidiranjem? šta se postiglo osim da tamo neki tonac na tamo nekoj televiziji mora da ima pojačanju pažnju. i što Žvalju to pomalo nervira, pa voli da se požali po televiziji s vremena na vreme. čak mu i dođe fino, kad gurne neku kintu ka klubu da ukaže na sopstvenu veličinu i napravi self marketing. u tom smsilu bi se promenilo što bi prestali da mu nabacijemo loptu na volej

Edited by Ted
  • +1 1
Posted
7 minutes ago, Ted said:

promeniće se utoliko što će ljudi prestati da rade besmislenu stvar, koja očito nema nikakav efekat. ako ti i ja uvhatimo da nosimo jednu kutiju svaki jebeni dan sa prvog na drugi sprat i nazad, i tako radimo 10 godina bez ikakvog vidnog efekta u realnosti, kada prestanemo to da radimo možda ćemo smisliti neku aktivnost koja zaista nečemu i služi

pravo pitanje je šta se promenilo pogrdnim skanidiranjem? šta se postiglo osim da tamo neki tonac na tamo nekoj televiziji mora da ima pojačanju pažnju. i što Žvalju to pomalo nervira, pa voli da se požali po televiziji s vremena na vreme. čak mu i dođe fino, kad gurne neku kintu ka klubu da ukaže na sopstvenu veličinu i napravi self marketing. u tom smsilu bi se promenilo što bi prestali da mu nabacijemo loptu na volej

Meni je srce puno kad ga cujem kako negde iz inostranstva cmizdri o tome kako ga vredjaju.

Mala satisfakcija u neravnopravnoj borbi.

Ubedjen sam da se njegov odnos prema partizanu nece promeniti ako se prestane sa skandiranjem. 

Mijat je tu jer su predsedniku neke fokus grupe ili tako neki kurci rekli da mozda ne bi bilo lose da najuri ona dva kriminalca posle 10 godina. A i biznis je patio dosta

• +1 7
Posted (edited)
22 minutes ago, ZokiAsov said:

Meni je srce puno kad ga cujem kako negde iz inostranstva cmizdri o tome kako ga vredjaju.

Mala satisfakcija u neravnopravnoj borbi.

Ubedjen sam da se njegov odnos prema partizanu nece promeniti ako se prestane sa skandiranjem. 

Mijat je tu jer su predsedniku neke fokus grupe ili tako neki kurci rekli da mozda ne bi bilo lose da najuri ona dva kriminalca posle 10 godina. A i biznis je patio dosta

meni je srce puno pošto sutra idem na stadion i to sa ćerkom, koja prvi put ide tamo. Vučića nećemo pominjati, boli me kurac za njega, niti bih voleo da moje dete viče tako nešto bilo kome. ali ćemo da navijamo, možda naučimo neku pesmu. možda ćemo da naručimo i dres sa njenim imenom za koji dan, raspitivala se, pokazao sam joj na netu kako to izgleda

kupili smo karte naravno, pa ćemo i tako da pomognemo malo. koliko možemo, toliko možemo. ja nemam milone koje bih uložio u klub

poslušajte celu konferenciju za Mijatom, ima link na prethodnoj strani. ima dosta zanimljivih stvari

Edited by Ted
Posted (edited)

Najbolji mi ovaj naslov "mi smo krivi, niko drugi." :covid19:

Screenshot_2024-11-09-18-09-58-213_com.brave.browser-edit.jpg

Edited by Kreator
  • +1 1
Posted

Da si ga dao u Tuluzu sad ne bi moro ovako 

• +1 2
Posted

poslušajte prvo šta je rekao, trajalo je gotovo sat vremena, a nije sat vremena pričao o Vučiću, pomenuo ga je pred kraj

a rekao je dosta toga zanimljivog i potpuno je u pravu za sve što je rekao ili nagovestio da će se dešavati. dobar deo je posvetio i navijačima, kao takvim, a ne isključivo ogranizovanim

Posted
1 hour ago, Kreator said:

Najbolji mi ovaj naslov "mi smo krivi, niko drugi." :covid19:

Screenshot_2024-11-09-18-09-58-213_com.brave.browser-edit.jpg

To mi smo krivi je mislio na vv tandem, koji naravno nikakve veze s vucicem nemaju...

• Haha 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Ted said:

poslušajte prvo šta je rekao, trajalo je gotovo sat vremena, a nije sat vremena pričao o Vučiću, pomenuo ga je pred kraj

a rekao je dosta toga zanimljivog i potpuno je u pravu za sve što je rekao ili nagovestio da će se dešavati. dobar deo je posvetio i navijačima, kao takvim, a ne isključivo ogranizovanim

Ajde napisi sta je zanimljivo rekao stvarno nemam vremena (a ni interesovanja) da slusam ceo njegov intervju posle ovoga sto je rekao... ako ti nije tesko....

Edited by mozzer
Posted
9 minutes ago, mozzer said:

Ajde napisi sta je zanimljivo rekao stvarno nemam vremena (a ni interesovanja) da slusam ceo njegov intervju posle ovoga sto je rekao... ako ti nije tesko....

teško mi je, odnosno rekao je dosta stvari i stvarno ne mogu sada da prepričavam detaljno. načelno, ispričao je kako vidi Partizan i šta sve mora da se uradi da bi stali na zelenu granu. u prinicipu, biće još obraćanja, ovo je bila i neka vrsta raporta šta je do sada urađeno. pričao je i o prelaznom roku, igračima, ponašanju na stadionu i pravilima koja se menjaju. najuopštenije, zamolio je lepo da se ne prave sranja i iskazuju lične frustracije na stadionu, da ne želi da vidi politiku na stadionu jer to vodi samo u kazne i probleme i jer će mu to smetati da dovede sponzore i da nagovori nekoga da uloži kintu. između redova, rekao je da smo kao klub zaglavljeni u prošlosti, da se sve okolo (u fudbalu) promenilo tako drastično da ćemo i mi morati da se menjamo drastično ako želimo da budemo bilo kakav faktor u svetu fudbala. rekao je da smo reputaciono na nuli, da nismo prepoznatljivi i da to mora pod hitno da se menja. reako je da imamo duplo više trenera nego Ajaxova škola a da ne izbacujemo skoro ništa iz škole. rekao je da neće i da nema vremena da se bavi prošlošću i ganjanjem veštica jer ima previše posla i previše toga što mora da uradi u bliskoj budućnosti, rekao je da nema vremena da se šeta po televizijama iako ima milion poziva, rekao je da sa Zvezdnom mora da se sarađuje, da ih ne voli dok traje utakmica a posle toga treba da guramo zajedno ono što je zajednički interes, rekao je da je reforma sistema takmičenja nužna i da mora brzo da se desi.......evo ovako na prvu loptu. i da, rekao je da u papirima ispred sebe ima tačan iznos koliko je država usmerila ka Partizanu ali da neće da čita cifre.....rekao je da su mu svi savetovali da ne pominje Vučića, ali da je obećao da će da priča šta misli da treba da se radi i da će tako i da priča bez obzira dal se to nekom sviđa ili ne

naravno, kada se čitaju naslovi po medijima, ispada da je najavio učlanjenje u sns, što nema nikave veze sa životom

odaje utisak čoveka koji je došao da radi, ima ideju kako bi i prilično je beskompromisan i bez dlake na jeziku

• +1 2