Ted Posted November 8 Author Posted November 8 (edited) vrlo je teško procenjivati vrednost igrača. jedan igrač može da počne sezonu i da vredi 1m, a da je završi tako što vredi 3m ili više. može naravno i obrnuto mladi igrači odlaze za cifre koje su slika potencijalne vrednosti u budućnosti, a ne trenutne vrednosti. naravno, ta potencijalna vrednost ne mora nikada da se ostvari. stvar je procene, ocene, plaćaš rizik. tako možeš da platiš mladog igrača 5m, a da on vredi 35m posle par godina ili više. a možeš da ga platiš 5m, a da on posle nekoliko godina završi u Čukaričkom ili Kragujevcu sa vrednošću od 1m ili manje. koliko puta smo slušali priče da neki klub dovede igrača iz, šta ja znam, Norveške, Švedske, za neku simboličnu sumu, pa da isti razbija kasu posle dve, tri sezone. samo dokazuje koliko je skauting bitan. svako može da sastavi ekstra tim ako mu daš par stotina miliona evra da kupuje gotove igrače. umeće je u tome pronađeš igrače koji trenutno imaju malu vrednost ali potencijalno veliku. onda možeš da uložiš 10m evra a da zaradiš 100m ili nekoliko puta više pored toga neki igrači vrede za tim mnogo više nego što im je tržišna vrednost. Natho npr ovo što je sigurno, rezulat diže vrednost igrača, odsustvo rezulata ima suprotan efekat. tako da vrednost fudbalera Partizana trenutno može da ima samo trend opadanja. to mora da se promeni ako nameravamo da opstanemo kao klub sve ovo važi za regularno poslovanje, a ne pranje para. ako je o tome reč i Saničanin može da "vredi" 30m evra Edited November 8 by Ted 1
twisted Posted November 8 Posted November 8 otvorio se Mijat za opremu https://www.instagram.com/p/DCHuEHOs29m/?igsh=enV2MTJzaWgyajc4 pogledajte našu zlatnu generaciju 2016, garantujem vam da na slici ima par miliona. ne što je moj sin na slici, nego su deca vrhunska. naravno, pod pretpostavkom da u pubertetu ne odlutaju. 3
hooyadahoo Posted November 8 Posted November 8 On 7. 11. 2024. at 17:10, Ted said: aha.....pitao je on kakvo je stanje u Partizanu ona reče......pakao Jok, rekla je .... Patkica
ZokiAsov Posted November 9 Posted November 9 Otpustio raske bilju siti. Otiso je svak ko valja... 1 2
kud u maglu Simoviću Posted November 9 Posted November 9 halalilo mu se došao neki nesretnik sa sos kanala 1
Jimmy Kowalski Posted November 9 Posted November 9 Quote On se potom osvrnuo na predsednika Srbije. „Svi znate ko je predsednik države. Aleksandar Vučić nam sa svojim timom ljudi pomaže i država daje nam vodu, i da će nam dati kapljicu sve dok ne stanemo na noge, a imamo plan kako da uradimo. Jedina stvar koja mi je tog dana na utakmici protiv Čukaričkog, ne zgadila,a li bilo mi je muka pored svog sjajnog ambijenta jeste jedna stvar koja se pojavljuje godinama. I to ću slobodno da kažem, skandiranje „Vučiću pederu“ i to u trenutku kada gubimo. I to ne kažu svi navijač, već grupa navijača, a koja je to grupa, videćemo. I mi moramo da im kažemo, nemojte to da radite. Ako imate bilo kakvih političkih afinitita, pozicionih, opozicionih, to me ne zanima, radite to van stadiona. Ako radite to na stadionu, vi niste partizanovci. Stadion je isključivo platmofrma da navijači dođu da bodre svoju ekipu“. On se nije tu zaustavio. „Sada kažem javno da svaki put kada budem čuo Vučiću pederu ili budem video neprimereni transparent, javno ću se oglasiti po tom pitanju. Nije to dodvaranje, samo sam iskren i došao sam da pomognem Partizanu“. 3 2 2
mozzer Posted November 9 Posted November 9 (edited) Sramotna izjava.... vajdugajte ga bre ima svi da vicemo Raspala kvazidrzavica jbt... ovima pun stadion i ovaj na stadionu LS niko ni da pisne jbt.. Ovaj pruca ovo... pa nisu to njegove to su drzavne pare sto se daju... Sramota Edited November 9 by mozzer 1
Kreator Posted November 9 Posted November 9 Opa, smeta mu vučiću pederu. Mora da smo u ogromnim govnima čim je pravio ovoliki uvod da kaže ovo. Ispričao pola sata neke priče da bi rekao ključno : smeta mu vučiću pederu. E Mijate, Mijate .... taj isti vučić je doveo u kanal ovaj Partizan, napravio mu dugove preko vazure od 60 miliona evra i sad ti da pričaš da ti smeta vučićupederu. cccccccc 1
johan nagel Posted November 9 Posted November 9 Не знам шта је следећи корак, да шаљу батинаше на исток опет, делује ми да је Мијат океј с тим, само да се не вређа наш председник. 1
Ted Posted November 9 Author Posted November 9 Mijat je u pravu 100%.....ko proba da razume shvatiće ko neće vikaće, u ubeđenju da čini nešto jako korisno i važno i društveno odgovorno. iako je potpuno jasno da ne čini ništa slično, a u pogledu interesa kluba direktno nanosi štetu. i to im čovek jasno i glasno kaže, pošto je pragmatičan i došao je nešto konkretno da uradi, a ne da raspreda okolo o pravdi i nepravdi i vodi krstaški rat protiv režima ponavljam ono što sam ponovio više puta.......niko ne brani navijačima Partizana da prijave i organizuju javni skup i da tamo iskažu politički stav, ispred, Vlade, predsedništva, skupštine, Ministarstva sporta, gde god a ideja da će Partizan da vode krstaši u svetom ratu protiv Vučuća, da će taj rat da dobiju i iz njega izađu sa njegovom glavom na koplju.......pa to bi bilo naivno i za crtani film 3 1
Recommended Posts