Ted Posted November 7 Author Posted November 7 (edited) 3 minutes ago, Cash said: Opa naša Midži bila sa Čeferinom. aha.....pitao je on kakvo je stanje u Partizanu ona reče......pakao Edited November 7 by Ted 4
Jimmy Kowalski Posted November 7 Posted November 7 15 minutes ago, Ted said: aha.....pitao je on kakvo je stanje u Partizanu ona reče......pakao 4
Ratamahatta Posted November 7 Posted November 7 3 hours ago, Eleniko said: Jao kakva je prepička milfara Milkica, govno bi joj jeo iz ruke Ne pravim pitanje za koga navija Stepmom sa sjebanom sudoperom 1
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 2 minutes ago, Ratamahatta said: Stepmom sa sjebanom sudoperom jednom smo bili sami u liftu u delti pre mnogo godina jedan od hajlajta moje karijere
Ratamahatta Posted November 7 Posted November 7 Mijat izgleda kao da ce Natho da promasi penal u finalu kupa 1
Ted Posted November 7 Author Posted November 7 dal je topk o fkp najbolje mesto za seksualne fantazije navijača Zvezde, čak i ukoliko su iste usmerene ka finansijskom delu naše privremene uprave?
Ratamahatta Posted November 7 Posted November 7 Skrenuo sam temu s Milke Fircan na nogomet, u maniru dobrosusedstva, sve kako maderacija kasnije ne bi morala Na sve sam mislio 1 1
Kreator Posted November 7 Posted November 7 Sad mene kopka koja je to fotka gde Mijat izgleda kao da će Nathko da promaši penal. Ne mogu da provalim.
johan nagel Posted November 8 Posted November 8 Кад смо код Тсц-а запало ми је за око да су нас прескочили по вредности тима на трансфермаркт-у што се извесно први пут десило (да не будемо барем други). Није тај сајт баш сто посто меродаван али даје неку оквирну слику. Па ми није било тешко да мало избунарим по региону (срб, хрв, мађ, рум, буг) да видим како стојимо.. Дакле просечна вредност играча (једног) изражена у милионима евра Цзв 2.45 Динамо 2.09 Ференцварош 1.91 Лудогорец 1.86 Хајдук 1.52 Стеауа 1.32 Ријека 1.11 Рапид Б. 1.05 Крајова 0.92 Тсц 0.88 Цска С. 0.81 Партизан 0.80 Левски 0.71 Осијек 0.70 Чукарички 0.67 Војводина 0.55 Ако убацимо и Грке чисто ради поређења Олимпијакос 3.41 Паок 3.27 Пао 2.99 Аек 2.61 Арис 1.29 Дакле у друштву смо Бугарских великана у борби за опстанак свебалканске лиге
Nebojsa Posted November 8 Posted November 8 tm nas opasno precenjuje, cuj 800k po igracu?! da stvarno tolko vrede vazura bi odavno tapno ceo tim...
Recommended Posts