Jimmy Kowalski Posted November 6 Posted November 6 To ne znaci da treba da vredja inteligenciju ljudi i prica bajke o Rasimu, koji je prvoklasni odvratni muljator evo vec cetvrt veka najmanje. Zbog takvih kao on mi i imamo Vucica na vlasti vec deceniju. 3
Ted Posted November 6 Author Posted November 6 Stipendijski ugovori za trojicu igrača! Mladi igrači su naša budućnost! Uz pravilan rad, disciplinu i istrajnost, pred njima je lepa fudbalska karijera u kojoj, naravno, mesta mora da ima i za obrazovanje! Danas vam sa ponosom predstavljamo prve stipendijske ugovore koje su potpisali William Reece Millwood (2009), rođen u Beogradu, Pavle Raković (2009), takođe iz Beograda i Todor Obradović (2008) iz Kragujevca. Dečaci, želimo vam puno sportskog uspeha! Idemo zajedno u nove pobede! https://partizan.rs/sr/article/4263 1
Nebojsa Posted November 6 Posted November 6 naime, u pitanju je najmladji unuk timothy john byford-a... 3
Kreator Posted November 7 Posted November 7 Znači i evropu za sledeću sezonu smo zatvorili. https://partizan.rs/sr/article/4266 Radni doručak sa Aleksandrom Čeferinom i Zoranom Lakovićem • 07 Nov 2024 • AKTUELNO Predvođeni predsednikom Rasimom Ljajićem, članovi radne grupe - Predrag Mijatović i Milka Forcan, održali su sastanak sa predsednikom UEFA - Aleksandrom Čeferinom i direktorom nacionalnih federacija UEFA - Zoranom Lakovićem. Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko. Na radnom doručku u hotelu St. Regis u Beogradu, članovi Radne grupe su predstavili načelni plan oporavka FK Partizan, kao i probleme sa kojim se svakodnevno suočavaju, ali i jasno istakli ambiciju da u najkraćem mogućem periodu FK Partizan ponovo postane respektabilan evropski klub i stalni učesnik UEFA takmičenja. Predstavnici UEFA su sa svoje strane istakli važnost našeg kluba i predstavili modele i kriterijume novih formata takmičenja, kao i benefite koje učesnici ostvaruju. Tokom ovog susreta, predsednik radne grupe - Rasim Ljajić i predsednik UEFA - Aleksandar Čeferin, su razmenili prigodne poklone.
Eleniko Posted November 7 Posted November 7 Jao kakva je prepička milfara Milkica, govno bi joj jeo iz ruke Ne pravim pitanje za koga navija
Kreator Posted November 7 Posted November 7 E jbg od tog majmuna zavisimo. Lova će odatle da dolazi. btw i mi imamo jednog majmuna pa nek se druže 2
johan nagel Posted November 7 Posted November 7 Живо ме занима колика ће бити посета у недељу (15h). Прошла текма еуфорија, лепо време, бесплатан улаз на баскет после и ето 20к.. Сад ми нешто говори да би и десет сома била задовољавајућа бројка.
mozzer Posted November 7 Posted November 7 On 6. 11. 2024. at 13:50, Jimmy Kowalski said: To ne znaci da treba da vredja inteligenciju ljudi i prica bajke o Rasimu, koji je prvoklasni odvratni muljator evo vec cetvrt veka najmanje. Zbog takvih kao on mi i imamo Vucica na vlasti vec deceniju. Istini za volju ima mnogo, mnogo gorih.... on je DB veza za Sandzak i sve sto je vezano sa tim..... Na sta lici Lakovic.... i ko je ovaj lik sa bradicom uredno podsisan - jel to Lazarevic Vojin?
Kreator Posted November 7 Posted November 7 27 minutes ago, mozzer said: i ko je ovaj lik sa bradicom uredno podsisan - jel to Lazarevic Vojin? Radujko Telekom? 1
mozzer Posted November 7 Posted November 7 23 minutes ago, Kreator said: Radujko Telekom? Jeste Radujko... Cirkus
Ted Posted November 7 Author Posted November 7 1 hour ago, johan nagel said: Живо ме занима колика ће бити посета у недељу (15h). Прошла текма еуфорија, лепо време, бесплатан улаз на баскет после и ето 20к.. Сад ми нешто говори да би и десет сома била задовољавајућа бројка. 10 soma bi bilo ok, mada se ja nadam da će biti i malo više......zaista nije realno da sad imamo prosek od 20.000 po tekmi. ali jeste nešto čemu treba težiti, ako operacija vozdizanja mrtvaka bude išla kako treba ja ću svakako doći ako budem u Beogradu......a to još uvek nije izvesno i ne zavisi od mene
Recommended Posts