Jimmy Kowalski Posted October 22 Posted October 22 Quote "Pričali smo sa Savom, ima našu apsolutnu podršku. I da nije trener sada, ja bih ga doveo, jer je naš, partizanovac. Ne treba nam Gvardiola sada, nego baš Sava. Ne treba nam generalni direktor neki, nego čovek koji poznaje svoju kuću", podvukao je Mijatović. Eto, ako se neko nadao promeni Sava, dzabe se nadao.
Kreator Posted October 22 Posted October 22 (edited) A ja baš očekivao Gvardiolu. Šteta. A i puni smo love, imamo minus 60 miliona, za čas grafitnom olovkom dodaš jednu uspravnu crtu preko minusa, rešiš problem i dovedeš Gvardioulu. Koperfild, što bi rekao Rasim Edited October 22 by Kreator
Ted Posted October 22 Author Posted October 22 u ofisu sam, jebem ti pravo, zakon, posao i klijente.....ništa nisam mogao da ispratim ova obraćanja.....kad stignem kući nadoknadiću 1
Son_of_a_gun Posted October 22 Posted October 22 Rasime spasi me! Sve je bolje od ona dva gmaza, da se ne lažemo. 1
Profesionalac Posted October 22 Posted October 22 Naravno, i dalje je požar u kući i deluje da u blizini nema vode, ali bar nam cimeri nisu piromani 3
shimpu Posted October 22 Posted October 22 Naravno, i dalje smo u zatvoru i deluje da nema cuvara, ali bar cimeri ne cekaju da nam ispadne sapun 1
shimpu Posted October 22 Posted October 22 Naravno, i dalje smo na pijaci i paradajz ne deluje da je domaci iz baste, ali moze da se dobije bolja cena ako se kupi vise kila 1
shimpu Posted October 22 Posted October 22 Naravno, i dalje smo u studentskom domu i nema vrata u zajednickom kupatilu, ali cimeri su spremni da ti drze paravan dok se tusiras 1
Ted Posted October 22 Author Posted October 22 hoću u subotu da idem na tekmu, ako budem u Bgd, što još nije izvesno......jebem ti sve ono što sam već naveo hoću da kupim i sezonsku......ma u kurac tri ću da kupim ako će malo da pomogne 2 2 1
johan nagel Posted October 22 Posted October 22 Апропо ‘ослобођења’, неретко сам водио сличне дебате (док ме још није мрзело) са овим неким другарима с којима годинама идем на утакмице и увек је прича одлазила као и овде у правцу “ослобођени смо тек кад болесник оде с власти”, “нема смисла ићи на утакмице у режираном првенству” итд итд. Наравно нико ту нема никакво решење, него оно - до бољих времена, сад дигнемо руке јбг па кад се промени власт е онда ћемо да им јебено кеву и сличне глупости. Нико не капира изгледа да до тада може лако да прође још једно десет година, да јаз између њих и нас може да постане толики (већ је огроман) да све и да имамо најрегуларније услове на свету, можемо бити у ситуацији да се у Голфу 2 тркамо с Фераријем. Ја сам лично у фазону да гледамо да извучемо максимум из ових тмурних времена, не би ли остали конкурентни и у неко будуће доба. Да пробамо да нам сезона изгледа као она са Станојем, 98 бодова (па за шта буде довољно), осмина финала лк. Да будемо бар некакав фактор у Европским такмичењима, да се слива нека лова у клуб, да продише омладинска школа, да очистимо своје редове од гомиле паразита и нерадника, војника клуба и осталих. Да ли су Расим Љајић и Данко Лазовић прави људи за то, дубоко сам скептичан али ту смо где смо, бар смо се померили с мртве тачке. Мијатовића више видим у некој протоколарној функцији на даљину, као име које треба да привуче неке друге људе, па и навијаче, него што ће озбиљно да се бакће са свим овим срањима. 4 2
sasailic Posted October 22 Posted October 22 Srećno nam bilo. Bitno je da je Mijatović tu. Ozbiljna priča. 1
Jimmy Kowalski Posted October 22 Posted October 22 (edited) Mijat je tu da bi dobri covek Rasim mogao da kaze "pa evo trudimo se, radimo najbolje sto mozemo u interesu Partizana, zar u Mijata sumnjate?" Ovo je uslovno receno slicna situacija kada su posle Zeke, Bjeke i Cureta dosli Batica Mirkovic, Petric, Tomic, a Jokan za trenera. I tada je bilo, a sada narocito, potrebno vratiti poverenje navijaca. Ostoja je to poverenje prvo kupio dovodjenjem Trinkija i pravljenjem ekipe koja moze da osvoji EK i plasira se u EL, onda se nasao na meti kritika posle rastanka, da bi se spasao sa Zeljkom. To mu je bio as iz rukava. Rasim je jos namazaniji od Ostoje, inace ne bi preko 20 godina prosperirao kao politicar. Ali ni on ne moze nista da uradi da ucini prvenstvo regularnim (a da predupredim komentare komsija, videli smo i juce koliko mu je stalo do regularnosti ). To se nece desiti ma koliko se zahvaljivao na pomoci AV-u. Ja odavno ne pratim pomno situaciju u klubu pa ne znam tacno kako izgleda struktura tog duga od 50-60 miliona. Kome se i koliko duguje je kljucno pitanje od cega zavisi tempo smanjivanja duga i kako ce se praviti timovi za buduce sezone. Nije problem ni Mijatu, ni Danku, ni Ivici "bombasu" na kraju krajeva da pronadje kvalitetne igrace, ali oni kostaju i ako propagiras "stezanje kaisa" od njih nema nista. Dovodis one koje mozes da platis. Da, svi se nadamo da ce iskopati strane talente ispod radara i da ce iz omladinske skole ponovo izlaziti nasi talenti. Ali ne vidim skori kraj prakse prodavanja klinaca sa 18-19 godina ako se proceni da vrede barem nekoliko miliona, jer "moramo da vracamo dugove". Edited October 22 by Jimmy Kowalski
Recommended Posts